Srpen 27, 200916 r takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-))) tak aspoň je to metal, stále příplatková a né základ
Srpen 27, 200916 r to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů jj, na tvoje auto plecháče přímo padnou
Srpen 27, 200916 r jj, na tvoje auto plecháče přímo padnou Ty gumo mám štylový poklice - ty víš prd co je sexy a trendy
Srpen 27, 200916 r tak aspoň je to metal, stále příplatková a né základ metal je pro hošany....nejlepši je zaklad... vtipálku na to ti chybí moc hrnků!! pche je rozdivočim a i tou stovkou poletim
Srpen 27, 200916 r Ty gumo mám štylový poklice - ty víš prd co je sexy a trendy je mi to jasný, z tržiště za "padě" co
Srpen 27, 200916 r je mi to jasný, z tržiště za "padě" co no míra nakupuje v kauflandu tak třeba i jiřik to odkoukal
Srpen 27, 200916 r pche je rozdivočim a i tou stovkou poletim Ale aby to nebyl jejich poslední výdech
Srpen 27, 200916 r Tak vysoko oktanovej benal se nedela to je divny tuhle sem měl i stodvacet....asi si necham přeměřit tachometr
Srpen 27, 200916 r no míra nakupuje v kauflandu tak třeba i jiřik to odkoukal A nebo si udělali společný výlet do Globusu
Srpen 27, 200916 r to je divny tuhle sem měl i stodvacet....asi si necham přeměřit tachometr jj to známe, smrt v očích na tachometru 120 a auto se táhlo padesátkou co?
Srpen 27, 200916 r jj to známe, smrt v očích na tachometru 120 a auto se táhlo padesátkou co? to pravě nevim...řikam pojedu na kalibraci a testnu to znova
Srpen 27, 200916 r to pravě nevim...řikam pojedu na kalibraci a testnu to znova to by asi chtělo, jen aby ti nezjistili, že ti ukazuje o stovku víc než je pravda
Srpen 27, 200916 r neni lepší to pustit ze skály než do toho rvát prachy no tam to obsadily majitele fII .... takže ze skaly to nepujde
Srpen 27, 200916 r hned se du objednat do salooonu mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije
Srpen 27, 200916 r mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije dej mi odkaz na stranku s temahle obratama!!!!!...to by se mi mohlo někdy hodit... děkuji
Srpen 27, 200916 r mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije máš zkušenosti s tím erotickám salonem jo, chudáčku jeden kastrovanej lol :smich:
Srpen 27, 200916 r dej mi odkaz na stranku s temahle obratama!!!!!...to by se mi mohlo někdy hodit... děkuji Vy análfabete , tohle sazim z patra
Srpen 27, 200916 r Vy análfabete , tohle sazim z patra ne????..nekecej!!!...tak to sepiš ,vydej brožurku a já si ji koupim .
Srpen 27, 200916 r máš zkušenosti s tím erotickám salonem jo, chudáčku jeden kastrovanej lol :smich: Si piš , místo večerníčka si občas pusť Discavery canal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.