baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-))) tak aspoň je to metal, stále příplatková a né základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 vtipálku na to ti chybí moc hrnků!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů jj, na tvoje auto plecháče přímo padnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jj, na tvoje auto plecháče přímo padnou Ty gumo mám štylový poklice - ty víš prd co je sexy a trendy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak aspoň je to metal, stále příplatková a né základ metal je pro hošany....nejlepši je zaklad... vtipálku na to ti chybí moc hrnků!! pche je rozdivočim a i tou stovkou poletim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ty gumo mám štylový poklice - ty víš prd co je sexy a trendy je mi to jasný, z tržiště za "padě" co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 pche je rozdivočim a i tou stovkou poletim Tak vysoko oktanovej benal se nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 je mi to jasný, z tržiště za "padě" co no míra nakupuje v kauflandu tak třeba i jiřik to odkoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 pche je rozdivočim a i tou stovkou poletim Ale aby to nebyl jejich poslední výdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak vysoko oktanovej benal se nedela to je divny tuhle sem měl i stodvacet....asi si necham přeměřit tachometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no míra nakupuje v kauflandu tak třeba i jiřik to odkoukal A nebo si udělali společný výlet do Globusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 je mi to jasný, z tržiště za "padě" co větnamci háčky neuměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 větnamci háčky neuměj sušííí sušííí akolááát .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je divny tuhle sem měl i stodvacet....asi si necham přeměřit tachometr jj to známe, smrt v očích na tachometru 120 a auto se táhlo padesátkou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jj to známe, smrt v očích na tachometru 120 a auto se táhlo padesátkou co? to pravě nevim...řikam pojedu na kalibraci a testnu to znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to pravě nevim...řikam pojedu na kalibraci a testnu to znova to by asi chtělo, jen aby ti nezjistili, že ti ukazuje o stovku víc než je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hned se du objednat do salooonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 neni lepší to pustit ze skály než do toho rvát prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 neni lepší to pustit ze skály než do toho rvát prachy no tam to obsadily majitele fII .... takže ze skaly to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hned se du objednat do salooonu mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije dej mi odkaz na stranku s temahle obratama!!!!!...to by se mi mohlo někdy hodit... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 mo nekecej že to vozíš do autorizovanýho servisu ?? Pak tam nema bejt pro slušný lidi věčně narváno !! To je jak poslat kastrovanýho do erotickýho salónu , bude nadrbanej ale beztak si to neužije máš zkušenosti s tím erotickám salonem jo, chudáčku jeden kastrovanej lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 dej mi odkaz na stranku s temahle obratama!!!!!...to by se mi mohlo někdy hodit... děkuji Vy análfabete , tohle sazim z patra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Vy análfabete , tohle sazim z patra ne????..nekecej!!!...tak to sepiš ,vydej brožurku a já si ji koupim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 máš zkušenosti s tím erotickám salonem jo, chudáčku jeden kastrovanej lol :smich: Si piš , místo večerníčka si občas pusť Discavery canal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.