Srpen 27, 200916 r Kua Máro , mě aspoň verbálně podpoř ne ? já tě podpořim.. ..... nebo bys chtěl ztopořit????.....to bych asi neuměl....
Srpen 27, 200916 r Tak coooo uznáávááte, že sem největší masééér tohodle fóóra .) jasny.....každej kdo ma mezi nohama lovečak je king fora...
Srpen 27, 200916 r Si piš , místo večerníčka si občas pusť Discavery canal A netrápí tě to spíš, když pak stejně nemůžeš, pro tebe bychspíš doporučoval ten večerníček
Srpen 27, 200916 r ..... nebo bys chtěl probořit????.....to bych asi uměl.... Sorráč melounku , sem zadanej
Srpen 27, 200916 r že by proti zmetkovi a barisovi??? ...... :D ... já už sem odrovnanej....a zrovna sem na pokraji sil tak asi jen proti barisovi
Srpen 27, 200916 r Gooolman - to u vas v 10. lize žákovského přeboru znáte ne ? jasny ale je to 4.rybníkářska .-)))
Srpen 27, 200916 r Ooo promin nejsem znalec místních poměrů náhodou se musim pochlubit že sem absolvoval i pár zapasu třeti nejvyšší ligy... .... než jsme sestoupili...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.