mambo Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 To raca: Klidně pokračujte. Dlouho jsem se tak nenasmál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jj mám už všechny, takže jenčekám na další semestr a co z tebe bude????......něco užitěčnyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no jirka ti u toho romanticky zabubnuje na činely... ...to zní lakavě... jak pro koho, jestli ti to přijde zábavný, tak se dejte do hromady a zažijete něco nádhernýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 To raca: Klidně pokračujte. Dlouho jsem se tak nenasmál. jj tady je veselo... .... od rána se tady jen tlemim ještě že je herečka v práci jinak by mě hnala na vyšetření... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kurva nemluvte o me jako bych tu nebyl .) a ty tu ještě jsi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jak pro koho, jestli ti to přijde zábavný, tak se dejte do hromady a zažijete něco nádhernýho bumtarata na vrata....natrhnu ti varlata... ... to prej ti složil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a co z tebe bude????......něco užitěčnyho? tak je to veřejnosprávní, takže asi policajt se těšte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 bumtarata na vrata....natrhnu ti varlata... ... to prej ti složil..... :smich: :smich: jsem dostal záchvat smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak je to veřejnosprávní, takže asi policajt se těšte takže další vyžirka...achjo....ikdyž zase vumla uděla každej že já vul se tenkrat cpal na elektro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 takže další vyžirka...achjo....ikdyž zase vumla uděla každej že já vul se tenkrat cpal na elektro... já mám taky střední elektro, ale nic moc, a jakej vyžírka, neboj, já nebudu rozdávat bločky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Bimbo - ja si na to beru dovolenou co to zas vymejšlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 já mám taky střední elektro, ale nic moc, a jakej vyžírka, neboj, já nebudu rozdávat bločky no já myslel čvut elektro....blbec sem se pro prdel přihlasil a oni mě vzali,pak sem zjistil že to asi nebude uplně ono ....takhle sem moh bejt příslušník když vidim kdo je všechno policajt tak to musí zvladnout každej za dochazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no já myslel čvut elektro....blbec sem se pro prdel přihlasil a oni mě vzali,pak sem zjistil že to asi nebude uplně ono ....takhle sem moh bejt příslušník když vidim kdo je všechno policajt tak to musí zvladnout každej za dochazku no aby si se nedivil, tak ale jestli koukáš jen na ty co maj maturu a jdou hned do služby, tak to je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no aby si se nedivil, tak ale jestli koukáš jen na ty co maj maturu a jdou hned do služby, tak to je něco jinýho divam se na celek....kolikrat i ty šéfici když něco perlej v tv je zabava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kua řešim tu hovna jako kraviny ne kupy hoven ... tak uberte nezvladam cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 divam se na celek....kolikrat i ty šéfici když něco perlej v tv je zabava.. tak to máš ale všude, čím větší post, tím větší ..... , zlatej střed je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jakože s pocicí ti roste racek jo ? .) zajimavá teorie .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kua řešim tu hovna jako kraviny ne kupy hoven ... tak uberte nezvladam cist jj v hovnech se vyznáme a jestli nezvládáš číst, radím návrat do prvního stupně základní školy lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kua řešim tu hovna jako kraviny ne kupy hoven ... tak uberte nezvladam cist asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jj v hovnech se vyznám a jestli to nezvládáš sníst, tak já je rád jim. klidně ti to nechám celé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 klidně ti to nechám celé ty si teda hovno :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) asi takhle to sou hovna lol lol lol Editováno: 27. Srpen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je pro jiřika aby to pochopil bez čtení když s tim ma problemi....přeci jenom těch písmen v abecede :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je pro jiřika aby to pochopil bez čtení když s tim ma problemi....přeci jenom těch písmen v abecede :-)) Tak to si mu udělal radost, ty jsi na něj tak hodný, konečně něco pochopí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak to si mu udělal radost, ty jsi na něj tak hodný, konečně něco pochopí no to taky doufam....taky si řikam jaka sem matka tereza :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.