raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no jestli ho nestraší představa na ty vaše zažitky že marku a woody :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No jo mléčňak, asi šel na mlíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no to snad ne......fuj mě je zle :-(....neřeknu na pivo a gulaš se šesti ale mliko to snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já hlady nevidim...nemluvte o jidle prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no zrovna sem taky dostal chut nějakou echt omačku s knedlem .... hmmm sakra bojim se doma zeptat co ma pro mě herečka připraveno abych nebyl naštvanerj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Takhle pozdě navečer knedlik??? Nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 opečenej luncheon meat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Lepší Marku...ale já bych bral lososa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já si s tím hlavu nelámu..jím kdykoliv cokoliv ať je ráno či večer nebo noc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Marku: kolik vážiš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Takhle pozdě navečer knedlik??? Nebrat!!! ale romane dělam na šichty nepřetržitě + noční tak ti nezbyde než překopat stravovaci rytmus a když přídeš v sedm z práce tak nějaky normalni jidlo musí bejt opečenej luncheon meat to taky můžu hmmmm ...no a ta moje krasotinka už půl hodiny telefonuje a ja tady slintam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 raca: rozumim.Já bych nemohl asi dělat noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty jo vy tu tlačíte také dobroty a já měl chleba se syrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 romane:mě už noční po 8letech snad ani nevaděj ma to vyhody neni tam vedeni ani nějakej jinej vedouci tak je zase pohoda....a když nevim jak a co tak to v klidu necham na rano :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Marku: kolik vážiš??? mezi 110-115kg dle stavu ledničky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No, abys měl tak ideální váhu, tak měříš kolem 220 cm, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to tady sme asi všichni obři .-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak to jseš pěknej řízek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jj bacha na marka 220cm 115kg to už je nějakej rozměr........ :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No, abys měl tak ideální váhu, tak měříš kolem 220 cm, ne? basket nehraju...mám 188cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jj bacha na marka 220cm 115kg to už je nějakej rozměr........ :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ...... ..... ono i těch skoro 190 musi budit respekt zaleži kam se vrazilo těch par kileček navic.....abys nebyl jak ty chasnici v telce co vypadaj jako když spolkly skřín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 bez komentáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 bez komentáře... ...snad se neurazil..... ..... nemyslel sem to špatně to přirovnani použivat na vytrenovany kultuuuristy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 neurazil..jdu na hokej..čus..zase nedal Růžička Mensátora..zmetek Slávistickej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.