Květen 3, 200916 r no to snad ne......fuj mě je zle :-(....neřeknu na pivo a gulaš se šesti ale mliko to snad ne
Květen 3, 200916 r no zrovna sem taky dostal chut nějakou echt omačku s knedlem .... hmmm sakra bojim se doma zeptat co ma pro mě herečka připraveno abych nebyl naštvanerj
Květen 3, 200916 r Autor já si s tím hlavu nelámu..jím kdykoliv cokoliv ať je ráno či večer nebo noc.....
Květen 3, 200916 r Takhle pozdě navečer knedlik??? Nebrat!!! ale romane dělam na šichty nepřetržitě + noční tak ti nezbyde než překopat stravovaci rytmus a když přídeš v sedm z práce tak nějaky normalni jidlo musí bejt opečenej luncheon meat to taky můžu hmmmm ...no a ta moje krasotinka už půl hodiny telefonuje a ja tady slintam
Květen 3, 200916 r romane:mě už noční po 8letech snad ani nevaděj ma to vyhody neni tam vedeni ani nějakej jinej vedouci tak je zase pohoda....a když nevim jak a co tak to v klidu necham na rano :-))))
Květen 3, 200916 r Autor No, abys měl tak ideální váhu, tak měříš kolem 220 cm, ne? basket nehraju...mám 188cm
Květen 3, 200916 r ...... ..... ono i těch skoro 190 musi budit respekt zaleži kam se vrazilo těch par kileček navic.....abys nebyl jak ty chasnici v telce co vypadaj jako když spolkly skřín
Květen 3, 200916 r bez komentáře... ...snad se neurazil..... ..... nemyslel sem to špatně to přirovnani použivat na vytrenovany kultuuuristy..
Květen 3, 200916 r Autor neurazil..jdu na hokej..čus..zase nedal Růžička Mensátora..zmetek Slávistickej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.