Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

a jak to dopadlo.......? Komu bylo víc blbě?

to už si pravě uplně nevzpomínam...ale určitě nam bylo oboum blbě z chlastu než z toho humusu v pivu.jen si vzpomínam že sme se nakonec shodli že sme na tom byli stejně

• Autor

Jinak dobrá prdel je v hospodě vyzkoušet všechna piva naráz v jeden den...v jedný mají cca 10 druhů..něco točený něco ve flašce.....jen namátkou: kelt, gambrinus, granát,heineken.......

to je pak za prvé účet....ty němci maji píva drahý jako prase a pak ta motolice....

no u nás takovyhle vyběrovy putyky nejsou max 4-5 druhu a hotovo.....ale jednou sem zkoušel podle takovyho papíru na kterym bylo namalovany "styly pití piva" zkoušet jeden styl za druhym ...nakonec sem po tzv.silny pivní čelisti skončil s hubou plnou střepů :-)))))).....na to jak se bavila cela hospoda opravdu nezapomenu

Jinak dobrá prdel je v hospodě vyzkoušet všechna piva naráz v jeden den...v jedný mají cca 10 druhů..něco točený něco ve flašce.....jen namátkou: kelt, gambrinus, granát,heineken.......

V Brně se 10piv už najde v dost hospách :palec2: otázkou je jestli to je dobrý či ne.. Jinak tuším jsou tu nějaký i s 15 nebo taková nějaká cifra (vše točené) a něco těch zahraničních lahvových.. tam si už kždej vybere :) a vetšínou i skvěle vařijou -_-

Pít pivo bez ruk se pokoušel kamoš nedávno, no byl nalitej, ale ještě že měl reflex tu sklinku pak chytnout :smich: jinak by taky byly střepy všude..

Pít pivo bez ruk se pokoušel kamoš nedávno, no byl nalitej, ale ještě že měl reflex tu sklinku pak chytnout :smich: jinak by taky byly střepy všude..

houby všude ...jenom v držce :-))))

pro zájemce ...menší instruktažní obrázky

• Autor

no ožrat se a ještě si naříznout hubu......to chce odvahu....

naštěstí ač to zní neuvěřitelně to dopadlo bez zranění.. :palec2:

nééé, on to nějak neudržel a sklenička padala..

I když, že ji rozkousne jsem čekal taky.. :feve:

A to neumím ani já.. a to je už co říct :smich: vyjímkou je akce 2flaše fernetu a moje následná bitka (čti rozprava) s chodníkem.. lol (ale to by yblo potřeba aby vám odvyprávěl jeden pán - očitý svědek, ten co to do mě nalil)

I když, že ji rozkousne jsem čekal taky.. :feve:

já pravě to zkoušel na slabym štucu ... pulitr bych snad nerozkous.. :smich: ...  no jo chlast dělá divy

A to neumím ani já.. a to je už co říct :smich: vyjímkou je akce 2flaše fernetu a moje následná bitka (čti rozprava) s chodníkem.. lol (ale to by yblo potřeba aby vám odvyprávěl jeden pán - očitý svědek, ten co to do mě nalil)

no na fernetovou smršt mám taky moc pěkny vzpomínky....když sem notně unaven měl potřebu si řádně odplivnout do plnyho popelníku... :smich::smich::smich: ....   popel v očích sem měl snad tejden.. :palec2::smich:

Zdarec hospodo, se dívám, že se totu něk sklidnilo :) . Teď jsem se vrátil od známé a cestou jsem se byl mrknout na zahrádku, co je na prodej, tak se asi stanu majitelem nemovitosti :palec2:

Ty voe ráco, tak to by mě nenapadlo.. jinak tam je nekuřácká hospoda ;) kouří se jen venku.. ale prej semnou byla děsná prdel a existují i videozáznamy :smich:

Zdarec hospodo, se dívám, že se totu něk sklidnilo :) . Teď jsem se vrátil od známé a cestou jsem se byl mrknout na zahrádku, co je na prodej, tak se asi stanu majitelem nemovitosti :palec2:

Chceš zahrádku?

AAAAAAAAAA, páni v Praze se snaží napodobit Ignis Brunensis.. trapná ta Praha :feve::smich:

Ne barák, ale nejde vše naráz, to máš jak s autem, koupíš klasika a doděláváš lol

nazdar ...radši si to rozmysli ...to máš brambory,okurky,rajčata,cibule,česnek... :smich::smich::smich: ....  a ty práce.... :smich:

Ty voe ráco, tak to by mě nenapadlo.. jinak tam je nekuřácká hospoda ;) kouří se jen venku.. ale prej semnou byla děsná prdel a existují i videozáznamy :smich:

proto já popijim jen vyjjímečně....protože potom se o tom dlouho mluví.... :smich: ..ale to asi znáš

Ne barák, ale nejde vše naráz, to máš jak s autem, koupíš klasika a doděláváš lol

jeee míro dneska neee....sem z formy.. :feve: ...dneska zvladnu snad je obyč posez

..ale to asi znáš

Velmi, velmi :smich: :smich: :smich: ted už tam nechodím.. dokonce i dcerka toho pána (majitele) si sttěžovala, že prej tam nechodím.. a pak jsem tam taky přestal chodit kvůli jedné holce a vůbec, najde se toho víc :smich:

jasny kde se jednou pobliju tak už mě tam neuviděj.... .-))))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.