Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a jak to dopadlo.......? Komu bylo víc blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 to už si pravě uplně nevzpomínam...ale určitě nam bylo oboum blbě z chlastu než z toho humusu v pivu.jen si vzpomínam že sme se nakonec shodli že sme na tom byli stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Jinak dobrá prdel je v hospodě vyzkoušet všechna piva naráz v jeden den...v jedný mají cca 10 druhů..něco točený něco ve flašce.....jen namátkou: kelt, gambrinus, granát,heineken....... to je pak za prvé účet....ty němci maji píva drahý jako prase a pak ta motolice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no u nás takovyhle vyběrovy putyky nejsou max 4-5 druhu a hotovo.....ale jednou sem zkoušel podle takovyho papíru na kterym bylo namalovany "styly pití piva" zkoušet jeden styl za druhym ...nakonec sem po tzv.silny pivní čelisti skončil s hubou plnou střepů :-)))))).....na to jak se bavila cela hospoda opravdu nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Jinak dobrá prdel je v hospodě vyzkoušet všechna piva naráz v jeden den...v jedný mají cca 10 druhů..něco točený něco ve flašce.....jen namátkou: kelt, gambrinus, granát,heineken....... V Brně se 10piv už najde v dost hospách otázkou je jestli to je dobrý či ne.. Jinak tuším jsou tu nějaký i s 15 nebo taková nějaká cifra (vše točené) a něco těch zahraničních lahvových.. tam si už kždej vybere a vetšínou i skvěle vařijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Pít pivo bez ruk se pokoušel kamoš nedávno, no byl nalitej, ale ještě že měl reflex tu sklinku pak chytnout jinak by taky byly střepy všude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Pít pivo bez ruk se pokoušel kamoš nedávno, no byl nalitej, ale ještě že měl reflex tu sklinku pak chytnout jinak by taky byly střepy všude.. houby všude ...jenom v držce :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 pro zájemce ...menší instruktažní obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no ožrat se a ještě si naříznout hubu......to chce odvahu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no ožrat se a ještě si naříznout hubu......to chce odvahu.... naštěstí ač to zní neuvěřitelně to dopadlo bez zranění.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 houby všude ...jenom v držce :-)))) nééé, on to nějak neudržel a sklenička padala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 houby všude ...jenom v držce :-)))) I když, že ji rozkousne jsem čekal taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no ožrat se a ještě si naříznout hubu......to chce odvahu.... A to neumím ani já.. a to je už co říct vyjímkou je akce 2flaše fernetu a moje následná bitka (čti rozprava) s chodníkem.. (ale to by yblo potřeba aby vám odvyprávěl jeden pán - očitý svědek, ten co to do mě nalil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 I když, že ji rozkousne jsem čekal taky.. já pravě to zkoušel na slabym štucu ... pulitr bych snad nerozkous.. ... no jo chlast dělá divy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 A to neumím ani já.. a to je už co říct vyjímkou je akce 2flaše fernetu a moje následná bitka (čti rozprava) s chodníkem.. (ale to by yblo potřeba aby vám odvyprávěl jeden pán - očitý svědek, ten co to do mě nalil) no na fernetovou smršt mám taky moc pěkny vzpomínky....když sem notně unaven měl potřebu si řádně odplivnout do plnyho popelníku... .... popel v očích sem měl snad tejden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdarec hospodo, se dívám, že se totu něk sklidnilo . Teď jsem se vrátil od známé a cestou jsem se byl mrknout na zahrádku, co je na prodej, tak se asi stanu majitelem nemovitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty voe ráco, tak to by mě nenapadlo.. jinak tam je nekuřácká hospoda kouří se jen venku.. ale prej semnou byla děsná prdel a existují i videozáznamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdarec hospodo, se dívám, že se totu něk sklidnilo . Teď jsem se vrátil od známé a cestou jsem se byl mrknout na zahrádku, co je na prodej, tak se asi stanu majitelem nemovitosti Chceš zahrádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 AAAAAAAAAA, páni v Praze se snaží napodobit Ignis Brunensis.. trapná ta Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ne barák, ale nejde vše naráz, to máš jak s autem, koupíš klasika a doděláváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdarec hospodo, se dívám, že se totu něk sklidnilo . Teď jsem se vrátil od známé a cestou jsem se byl mrknout na zahrádku, co je na prodej, tak se asi stanu majitelem nemovitosti nazdar ...radši si to rozmysli ...to máš brambory,okurky,rajčata,cibule,česnek... .... a ty práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty voe ráco, tak to by mě nenapadlo.. jinak tam je nekuřácká hospoda kouří se jen venku.. ale prej semnou byla děsná prdel a existují i videozáznamy proto já popijim jen vyjjímečně....protože potom se o tom dlouho mluví.... ..ale to asi znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ne barák, ale nejde vše naráz, to máš jak s autem, koupíš klasika a doděláváš jeee míro dneska neee....sem z formy.. ...dneska zvladnu snad je obyč posez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 ..ale to asi znáš Velmi, velmi :smich: ted už tam nechodím.. dokonce i dcerka toho pána (majitele) si sttěžovala, že prej tam nechodím.. a pak jsem tam taky přestal chodit kvůli jedné holce a vůbec, najde se toho víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jasny kde se jednou pobliju tak už mě tam neuviděj.... .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.