raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 zdar bejvavalo....ted na takovy věci mam doma herečku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 A ta už tě honí jen po nákupech co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Zduř bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 ty woe...co vy na ty moravě mate....hele koupíš 5 rohlíku ,30deka gothaje a nějaky pítí...někam zajedeš všechno zhlteš pak jí sekneš a vyjde to o dost levněj než nějaka restauračka.kde budeš dělat haura a pak se kroutit u placení... a ještě jí ty hranolky nesednou a pak jí ani nesekneš... Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Zduř bando To sedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Zduř bando To sedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl jak divny??? vo chmele sem před lety dostal brňandu na rohlik s maslem a to mě právě naučilo..... ....koukam že doma šetřite a jezdite rozhazovat do čech a tady nam ty naše nafuky rozmazlujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK tak v tom s tebou souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 tak v tom s tebou souhlasím Praxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Praxe jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK jasny ale tu slivku si každej palí doma .. ... ja nějak vožraly nemusím,remcaj u toho nesmysly a hrozí že si u toho odplivne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Praxe prej praxe...nejlepší je když nějaky dvacetilety všude řikaj jaky maj zkušenosti a co všechno už zažily atd....to mě vždycky pobaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... proto jsi doma s herečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 proto jsi doma s herečkou samozřejmě .... nic vic radší psát nebudu,ona je schopna se tady regnout a číst co tak světovyho tady řešíme ps:vysvětli mi pls proč se u bubnů natírá dosedací plocha????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Myslel sem že jsi dost STARÝ na to abys to věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Myslel sem že jsi dost STARÝ na to abys to věděl DOBŘE ty :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Myslel sem že jsi dost STARÝ na to abys to věděl no právě nějaky věci mi trochu unikly...proto se ptam protřelyho mazáka... .... jako nějak repavě to myšleno nebylo pouze sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK Nech ho on za to nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 nebudu se do toho mísit, ale dal jsem si myslím dostatečně sladký kafé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu asi bych měl....tyhle zakladní neznalosti ktery sem tu na sebe prasknul mi asi nedaj spát... ... no já se jen zeptam a hned se začnete rozčilovat to nechapu...já pravě natřel jen okolo dosedací plochy a koukam že tomu vubec nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.