Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zdar bejvavalo....ted na takovy věci mam doma herečku... :D-_-

A ta už tě honí jen po nákupech co :smich::smich::smich::smich::smich:

Zduř bando :palec2:

ty woe...co vy na ty moravě mate....hele koupíš 5 rohlíku ,30deka gothaje a nějaky pítí...někam zajedeš všechno zhlteš pak jí sekneš a vyjde to o dost levněj než nějaka restauračka.kde budeš dělat haura a pak se kroutit u placení... :smich::smich::smich: a ještě jí ty hranolky nesednou a pak jí ani nesekneš... :smich::smich:

Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl :smich:;)

To sedlo :_icon_smich2:

To sedlo :_icon_smich2:

Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl :smich:;)

jak divny??? vo chmele sem před lety dostal brňandu na rohlik s maslem a to mě právě naučilo..... :smich::smich::smich::smich::smich: ....koukam že doma šetřite a jezdite rozhazovat do čech a tady nam ty naše nafuky rozmazlujete

RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? :prc:

Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK :p

Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK :p

tak v tom s tebou souhlasím :prc:

tak v tom s tebou souhlasím :prc:

Praxe :smich:

jak jinak :p

jasny ale tu slivku si každej palí doma .. :smich: ... ja nějak vožraly nemusím,remcaj u toho nesmysly a hrozí že si u toho odplivne... :feve::smich::smich:

prej praxe...nejlepší je když nějaky dvacetilety všude řikaj jaky maj zkušenosti a co všechno už zažily atd....to mě vždycky pobaví... :smich::smich::smich:

RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? :prc:

blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... :smich::smich::smich:

blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... :smich::smich::smich:

proto jsi doma s herečkou lollollol

proto jsi doma s herečkou lollollol

samozřejmě ....  nic vic radší psát nebudu,ona je schopna se tady regnout a číst co tak světovyho tady řešíme

ps:vysvětli mi pls proč se u bubnů natírá dosedací plocha?????   :smich::smich::smich::smich:

Myslel sem že jsi dost STARÝ na to abys to věděl :smich:lol

Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK ;)

DOBŘE ty :smich: :smich: :smich:

no právě nějaky věci mi trochu unikly...proto se ptam protřelyho mazáka... :smich::smich::smich::smich::smich: ....  jako nějak repavě to myšleno nebylo pouze sem zvědavej

Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK ;)

Nech ho on za to nemůže :smich::smich::smich:

Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu :p

nebudu se do toho mísit, ale dal jsem si myslím dostatečně sladký kafé :)

Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu :p

asi bych měl....tyhle zakladní neznalosti ktery sem tu na sebe prasknul mi asi nedaj spát... :smich: ... no já se jen zeptam a hned se začnete rozčilovat to nechapu...já pravě natřel jen okolo dosedací plochy a koukam že tomu vubec nerozumim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.