Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdar bejvavalo....ted na takovy věci mam doma herečku... :D-_-

A ta už tě honí jen po nákupech co :smich::smich::smich::smich::smich:

Zduř bando :palec2:

ty woe...co vy na ty moravě mate....hele koupíš 5 rohlíku ,30deka gothaje a nějaky pítí...někam zajedeš všechno zhlteš pak jí sekneš a vyjde to o dost levněj než nějaka restauračka.kde budeš dělat haura a pak se kroutit u placení... :smich::smich::smich: a ještě jí ty hranolky nesednou a pak jí ani nesekneš... :smich::smich:

Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl :smich:;)

To sedlo :_icon_smich2:

To sedlo :_icon_smich2:

Vy ste v těch Čechách nějací divní.. možná mě má ráda právě proto, že tohle není můj styl :smich:;)

jak divny??? vo chmele sem před lety dostal brňandu na rohlik s maslem a to mě právě naučilo..... :smich::smich::smich::smich::smich: ....koukam že doma šetřite a jezdite rozhazovat do čech a tady nam ty naše nafuky rozmazlujete

RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? :prc:

Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK :p

Racku, kuva tady se nešetří vůbec, tady se totiž chlastá slivka/víno, pivo (dle regionu) a prostě ju vožereš fokneš a ráno ona nic nevíte a je to OK :p

tak v tom s tebou souhlasím :prc:

tak v tom s tebou souhlasím :prc:

Praxe :smich:

jak jinak :p

jasny ale tu slivku si každej palí doma .. :smich: ... ja nějak vožraly nemusím,remcaj u toho nesmysly a hrozí že si u toho odplivne... :feve::smich::smich:

prej praxe...nejlepší je když nějaky dvacetilety všude řikaj jaky maj zkušenosti a co všechno už zažily atd....to mě vždycky pobaví... :smich::smich::smich:

RACO to vti starší kamarádi neřekli že když něco chceš musíš i něco dát? :prc:

blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... :smich::smich::smich:

blbost....já to vždy bud ukecam nebo uhraju na svuj osobyty a dokonaly vzhled... :smich::smich::smich:

proto jsi doma s herečkou lollollol

proto jsi doma s herečkou lollollol

samozřejmě ....  nic vic radší psát nebudu,ona je schopna se tady regnout a číst co tak světovyho tady řešíme

ps:vysvětli mi pls proč se u bubnů natírá dosedací plocha?????   :smich::smich::smich::smich:

Myslel sem že jsi dost STARÝ na to abys to věděl :smich:lol

Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK ;)

DOBŘE ty :smich: :smich: :smich:

no právě nějaky věci mi trochu unikly...proto se ptam protřelyho mazáka... :smich::smich::smich::smich::smich: ....  jako nějak repavě to myšleno nebylo pouze sem zvědavej

Nevím já to natřel všecko a pravidelně jsem s tím točil, takže barva nemohla zaschnout a jako funguje to OK ;)

Nech ho on za to nemůže :smich::smich::smich:

Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu :p

nebudu se do toho mísit, ale dal jsem si myslím dostatečně sladký kafé :)

Ty že bys neryl????? doufám že sis dal čokoládu :p

asi bych měl....tyhle zakladní neznalosti ktery sem tu na sebe prasknul mi asi nedaj spát... :smich: ... no já se jen zeptam a hned se začnete rozčilovat to nechapu...já pravě natřel jen okolo dosedací plochy a koukam že tomu vubec nerozumim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.