dadacek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Hou hou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ale zase ty to dělají x-krát denně... To tvoje třikrát a dost myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tý woé Dáda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 To tvoje třikrát a dost myslíš? ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ale zase ty to dělají x-krát denně... Jo, ale po roce končí na pekáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tý woé Dáda... Právě, je tu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Jo, ale po roce končí na pekáči ale to je omyl..Ti nej jsou na chov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne... A co za celej život? I když já tu debatu zatím nečet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne... Mám to rád po ránu akorát při ranní si vzpomenu na tebe a pospíchám Editováno: 8. Září 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Právě, je tu.. tak Dádo jaký máš péro...to tu probíráme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Mám to rád po ránu akorát přiranní si vzpomenu na tebe a pospíchám to musí bejt po ránu.....neumytej. spocenej...zuby ...ani nechci domyslet jak to může vypadat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ale to je omyl..Ti nej jsou na chov... Já vím o čem mluvím, máme jich doma asi 30, ale na chov by tu byl jedině tak Mr.Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 to musí bejt po ránu.....neumytej. spocenej...zuby ...ani nechci domyslet jak to může vypadat.... To už to máš skoro za sebou když se otíš i v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Já vím o čem mluvím, máme jich doma asi 30, ale na chov by tu byl jedině tak Mr.Zajda Takže 30 lepších než ty jo...to musí být pro tebe kruté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně...... jj, jedeš do obi pro šupleru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně...... jj běž vyzkoušet boxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jj, jedeš do obi pro šupleru jsi ho prozradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 To už to máš skoro za sebou když se otíš i v noci jak píšeš...otí se každej...víš...šmudlo ..ale já to dělám po vysprchování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jj běž vyzkoušet boxík ještě ne až zítra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 2 woody: myslíš že to Mára zvládne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jj, jedeš do obi pro šupleru ne proč.....já jí mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jak píšeš...otí se každej...víš...šmudlo ..ale já to dělám po vysprchování... Jo a ještě napíšeš manželce scénář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Jo a ještě napíšeš manželce scénář ne t o už ona ví dělat.....víš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 to spíš ona jemu. Marečku utíkej se osprchovat, dnes dostaneš odměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.