Září 8, 200916 r Autor To tvoje třikrát a dost myslíš? ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne...
Září 8, 200916 r ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne... A co za celej život? I když já tu debatu zatím nečet.
Září 8, 200916 r ano 3x denně..kolikrát ty denně...nebo týdně či měsíčně...ne ročně snad ne... Mám to rád po ránu akorát při ranní si vzpomenu na tebe a pospíchám Upraveno Září 8, 200916 r od Riper
Září 8, 200916 r Autor Mám to rád po ránu akorát přiranní si vzpomenu na tebe a pospíchám to musí bejt po ránu.....neumytej. spocenej...zuby ...ani nechci domyslet jak to může vypadat....
Září 8, 200916 r ale to je omyl..Ti nej jsou na chov... Já vím o čem mluvím, máme jich doma asi 30, ale na chov by tu byl jedině tak Mr.Zajda
Září 8, 200916 r Autor Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně......
Září 8, 200916 r to musí bejt po ránu.....neumytej. spocenej...zuby ...ani nechci domyslet jak to může vypadat.... To už to máš skoro za sebou když se otíš i v noci
Září 8, 200916 r Autor Já vím o čem mluvím, máme jich doma asi 30, ale na chov by tu byl jedině tak Mr.Zajda Takže 30 lepších než ty jo...to musí být pro tebe kruté
Září 8, 200916 r Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně...... jj, jedeš do obi pro šupleru
Září 8, 200916 r Tak pánové....končím a jdu dělat něco k jídlu......nějak mi vyhládlo.....tak se tu chovejte slušně...... jj běž vyzkoušet boxík
Září 8, 200916 r Autor To už to máš skoro za sebou když se otíš i v noci jak píšeš...otí se každej...víš...šmudlo ..ale já to dělám po vysprchování...
Září 8, 200916 r jak píšeš...otí se každej...víš...šmudlo ..ale já to dělám po vysprchování... Jo a ještě napíšeš manželce scénář
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.