spineshank Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 tady pařím nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 hoj Zuzi,pěkný auto,výkon to má asi 1 kůň co?? momentálně to nemá žádný výkon je odstavená na zahradě a až se vrátím z dovolené čeká mě výměna vstřiku,rozvody,horní uložení tlumičů,olej,filtry,svíčky..... a to se ještě neví jestli to bude vše pak v pohodě no v nejhorším bude mít pes luxusní boudu na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ondro posli mi do SZ jakej tam mas nick ... ja Eversman_cz tak se nekdy potkame , musim letet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Koukam ze mas taky stejnej ... tak ja si te tam nekdy najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 hoj Zuzi,pěkný auto,výkon to má asi 1 kůň co?? momentálně to nemá žádný výkon je odstavená na zahradě a až se vrátím z dovolené čeká mě výměna vstřiku,rozvody,horní uložení tlumičů,olej,filtry,svíčky..... a to se ještě neví jestli to bude vše pak v pohodě no v nejhorším bude mít pes luxusní boudu na zimu já myslel ale to co máš na fotce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Koukam ze mas taky stejnej ... tak ja si te tam nekdy najdu jj nick mám úplně ten samej ,nejvíc hraju po 20hodaž do půlnoci většinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 já myslel ale to co máš na fotce jo tááák :-) já jsem už vzteky nějaká zabržděná :-) nebo mám cestovní horečku :-) obojí mě omlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Čuste bando , Zuzi, ty ještě žiješ? Sem tě neviděl ani nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) ahojky :-) jojo žiju,tedy zkouším to :-) Lehce se mi vysr.... auto tak spíše lítám po lidech co mi pomáhají :-) vid Jani ještě jednou dík moc,alespon jste nás přivedli na stopu záhady té mojí Fóbie :-) Editováno: 16. Září 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Kdyz to tak ctu neni to auto modry ?? To by tak odpovidalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Kdyz to tak ctu neni to auto modry ?? To by tak odpovidalo myslíš moje :-) ? nene já poštáckým nejezdím... tahle fobie je šedivá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahojte, dneska se mi konečně zlepšila nálada. Reklamaci uznali a nové pérka dostanu grátis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Nejak sem nepotřehnul co si měl s pérkama ?? Co RZtky došli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Kdyz to tak ctu neni to auto modry ?? To by tak odpovidalo nejseš nějakej ujetej na modrý?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahojte, dneska se mi konečně zlepšila nálada. Reklamaci uznali a nové pérka dostanu grátis. no tak to je ,ale aby ti neposlali ty samý co jsi měl :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ahojky :-) jojo žiju,tedy zkouším to :-) Lehce se mi vysr.... auto tak spíše lítám po lidech co mi pomáhají :-) vid Jani ještě jednou dík moc,alespon jste nás přivedli na stopu záhady té mojí Fóbie :-) co se ti stalo s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ondro nejsem .) ... ti to přijde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Rz nevím, sem v práci. A pera? Daval jsem nižší a předek klesl o 2,5cm a zadek o 5,5cm. Viz moje tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 co se ti stalo s autem? jo to kdyby někdo věděl,ale vypadá to na vstřik,minimálně jeden,blbla elektrika,za tři dny dvakrát na tyči domů,páč mě nechala vyset.. do toho se začali během pár dnů tak ozívat rozvody,že jsem to raději zaparkovala a budeme pátrat po závadách až po dovolené,já zítra odlétám do konce měsíce tak pak mě čeká dost věcí :-( Ještě horní uložení tlumičů,ale to by snad ještě jeden měsíc počkalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Asi vzpoura strojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 tak to Zuzi nezní moc povzbudivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Hele klacek ... nečumim a pozdravim ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 no,to nevypadá no :-( auto krásné,leč nepojízdné :-( no,až se vrátím a rozebere se to tak vás budu zahlcovat dotazy,každopádně svorky co vedou ke vstřikům jsou uplně zelené,tak je zkusíme prostříkat a uvidí se jestli se chytnou,ale v pondělí to už na pc hlásilo chybu na 4 vstřiku,tak se asu utěšuji zbytečně a bude se shánět jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.