Září 15, 200915 r hoj Zuzi,pěkný auto,výkon to má asi 1 kůň co?? momentálně to nemá žádný výkon je odstavená na zahradě a až se vrátím z dovolené čeká mě výměna vstřiku,rozvody,horní uložení tlumičů,olej,filtry,svíčky..... a to se ještě neví jestli to bude vše pak v pohodě no v nejhorším bude mít pes luxusní boudu na zimu
Září 15, 200915 r Ondro posli mi do SZ jakej tam mas nick ... ja Eversman_cz tak se nekdy potkame , musim letet.
Září 15, 200915 r hoj Zuzi,pěkný auto,výkon to má asi 1 kůň co?? momentálně to nemá žádný výkon je odstavená na zahradě a až se vrátím z dovolené čeká mě výměna vstřiku,rozvody,horní uložení tlumičů,olej,filtry,svíčky..... a to se ještě neví jestli to bude vše pak v pohodě no v nejhorším bude mít pes luxusní boudu na zimu já myslel ale to co máš na fotce :smich:
Září 15, 200915 r Koukam ze mas taky stejnej ... tak ja si te tam nekdy najdu jj nick mám úplně ten samej ,nejvíc hraju po 20hodaž do půlnoci většinou
Září 15, 200915 r já myslel ale to co máš na fotce jo tááák :-) já jsem už vzteky nějaká zabržděná :-) nebo mám cestovní horečku :-) obojí mě omlouvá
Září 16, 200915 r ahojky :-) jojo žiju,tedy zkouším to :-) Lehce se mi vysr.... auto tak spíše lítám po lidech co mi pomáhají :-) vid Jani ještě jednou dík moc,alespon jste nás přivedli na stopu záhady té mojí Fóbie :-) Upraveno Září 16, 200915 r od Zuzka78
Září 16, 200915 r Kdyz to tak ctu neni to auto modry ?? To by tak odpovidalo myslíš moje :-) ? nene já poštáckým nejezdím... tahle fobie je šedivá...
Září 16, 200915 r Ahojte, dneska se mi konečně zlepšila nálada. Reklamaci uznali a nové pérka dostanu grátis.
Září 16, 200915 r Kdyz to tak ctu neni to auto modry ?? To by tak odpovidalo nejseš nějakej ujetej na modrý?? :smich:
Září 16, 200915 r Ahojte, dneska se mi konečně zlepšila nálada. Reklamaci uznali a nové pérka dostanu grátis. no tak to je ,ale aby ti neposlali ty samý co jsi měl :smich:
Září 16, 200915 r ahojky :-) jojo žiju,tedy zkouším to :-) Lehce se mi vysr.... auto tak spíše lítám po lidech co mi pomáhají :-) vid Jani ještě jednou dík moc,alespon jste nás přivedli na stopu záhady té mojí Fóbie :-) co se ti stalo s autem?
Září 16, 200915 r Rz nevím, sem v práci. A pera? Daval jsem nižší a předek klesl o 2,5cm a zadek o 5,5cm. Viz moje tema
Září 16, 200915 r co se ti stalo s autem? jo to kdyby někdo věděl,ale vypadá to na vstřik,minimálně jeden,blbla elektrika,za tři dny dvakrát na tyči domů,páč mě nechala vyset.. do toho se začali během pár dnů tak ozívat rozvody,že jsem to raději zaparkovala a budeme pátrat po závadách až po dovolené,já zítra odlétám do konce měsíce tak pak mě čeká dost věcí :-( Ještě horní uložení tlumičů,ale to by snad ještě jeden měsíc počkalo...
Září 16, 200915 r no,to nevypadá no :-( auto krásné,leč nepojízdné :-( no,až se vrátím a rozebere se to tak vás budu zahlcovat dotazy,každopádně svorky co vedou ke vstřikům jsou uplně zelené,tak je zkusíme prostříkat a uvidí se jestli se chytnou,ale v pondělí to už na pc hlásilo chybu na 4 vstřiku,tak se asu utěšuji zbytečně a bude se shánět jiný...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.