Září 17, 200915 r jj o tom divným připojováním na GP sem taky někde četljinak na Trubce sem většinou každej večer,kdyžtak bych ti napsal icq na mě a předtím bys mě napsal třeba Ondro hod mi sz ... najdu si te ...
Září 17, 200915 r pánové,teď mi kolegyně donesla v rámci dnešního hnusného počasí medovník...no není dnes fajn den
Září 17, 200915 r Čus Pitris, přijedeš v tu sobotu? No to se uvidí.Pokud Budou kluci v poho(bo kurňa jaksi pokuckávají) tak jedem za rodinou na valachy.Pokud budou špatní,tak bych tam zajel. Ale jaksi nevím kde to přesně je.
Září 17, 200915 r Pitrys je to naproti ŽDB za kulturakem. Je tam odbočka na benzínku, zahneš tam a uvidíš TDI GARAGE.
Září 17, 200915 r Pitrys je to naproti ŽDB za kulturakem. Je tam odbočka na benzínku, zahneš tam a uvidíš TDI GARAGE. Tak to bude prdel,páč v Bohumíně jsem byl tak před 10 roky
Září 17, 200915 r jak to ze nejsi na ICQ ? V praci nemuzes ... bo ti pani sedi na kline tak si to radeji vypnul ?
Září 17, 200915 r Tak to bude prdel,páč v Bohumíně jsem byl tak před 10 roky Já myslim že se tam nic nezměnilo
Září 17, 200915 r jak to ze nejsi na ICQ ? V praci nemuzes ... bo ti pani sedi na kline tak si to radeji vypnul ? v praci mám jiný icq,chceš i toto?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.