Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 jj o tom divným připojováním na GP sem taky někde četljinak na Trubce sem většinou každej večer,kdyžtak bych ti napsal icq na mě a předtím bys mě napsal třeba Ondro hod mi sz ... najdu si te ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jirko, tos tam ale nebyl s FII ,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 pánové,teď mi kolegyně donesla v rámci dnešního hnusného počasí medovník...no není dnes fajn den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Čus Pitris, přijedeš v tu sobotu? No to se uvidí.Pokud Budou kluci v poho(bo kurňa jaksi pokuckávají) tak jedem za rodinou na valachy.Pokud budou špatní,tak bych tam zajel. Ale jaksi nevím kde to přesně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jirko, tos tam ale nebyl s FII ,že? Byl ty vtipálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ondro hod mi sz ... najdu si te ... jj hned ti ho napíšu do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ondro tě chce bába uhnat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 podrobnosti mám ve svém tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ondro tě chce bába uhnat ne ? no to asi néé ,ale klátitelná je, tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 koukám že nám sem nakukuje Žanetka,ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Sex na pracovišti .. to je ee .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pitrys je to naproti ŽDB za kulturakem. Je tam odbočka na benzínku, zahneš tam a uvidíš TDI GARAGE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Sex na pracovišti .. to je ee .) no však já se nikam necpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 čabas bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 no však já ho nikam necpu jojo .. aspon ti nosi zradlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Čaao Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 no tak klidně bych jí taky něčím nakrmil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Čaao Žanet no já ji pozdravil ,jsem zvědavej jestli i ona mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Omg .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pitrys je to naproti ŽDB za kulturakem. Je tam odbočka na benzínku, zahneš tam a uvidíš TDI GARAGE. Tak to bude prdel,páč v Bohumíně jsem byl tak před 10 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 jak to ze nejsi na ICQ ? V praci nemuzes ... bo ti pani sedi na kline tak si to radeji vypnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 fotka od ná z práce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak to bude prdel,páč v Bohumíně jsem byl tak před 10 roky Já myslim že se tam nic nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 fotka od ná z práce :smich: Si říkal že je hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 jak to ze nejsi na ICQ ? V praci nemuzes ... bo ti pani sedi na kline tak si to radeji vypnul ? v praci mám jiný icq,chceš i toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.