Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To je dobrý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To je dost pravděpodobné,ale paměť už neslouží.Abych nakonec neskončil v Pudlově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pipris, večer ti pošlu mapu Ondro, kde máš auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pipris, večer ti pošlu mapuOndro, kde máš auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 No vidíííš už je dáávno po víkendu. Ještě ze Má Míra hroší paměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Si říkal že je hezká to ale nejsem já,to je kolega ze servisu s jinou kolegyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To je dobrý ... icq na mě do práce 202-189-020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 to ale nejsem já,to je kolega ze servisu s jinou kolegyní Tak to máš pod to napsat , at nedochází k záměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 No vidíííš už je dáávno po víkendu. Ještě ze Má Míra hroší paměť nějak mi to přes víkend nevyšlo,v sobotu poslední mistrák takže celej den pryč, pak chlastačka a v neděli totálně mimo a ani jsem si nevzpoměl.......ale polepším se co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 koukám že nám sem nakukuje Žanetka,ahoj ahoj Ondro nojo,přišla sem se na vás po dlouhé době mrknout ale koukám,tady je to stále stejný,pořád se mluví o tom samém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ty seš kecal vid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ty seš kecal vid.... opravdu je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ty seš kecal vid.... opravdu je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 ahoj Ondro nojo,přišla sem se na vás po dlouhé době mrknout ale koukám,tady je to stále stejný,pořád se mluví o tom samém to se pleteš,my tady řešíme nejvíc samé důležité věci,např.světový mír,hladomor,globální oteplování apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 prostě témata hodná k intelektualní debate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Míro dorazila pošta ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 ví někdo kolik bude v tom Bohumíně Fabií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 ví někdo kolik bude v tom Bohumíně Fabií? no já myslím že urču víc jak 2 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak pečenéé kuřátko s bramburkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pitrys, jak přijedeš, tak tam budem 2 , ne 3 dneska mi psal Sergej, že se stavi. Jirko zatím ne. Jsem v práci, tak to budu vědět až večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Doufam ze to ty paka nekde nezasili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak pečenéé kuřátko s bramburkem Jirko už si byl na obědě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 mám dneska obed v kanclu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 hmm tak to se někdo má ,já zase přemýšlím co si dnes dát,na výběr je toto: 1. Vepřový guláš s fazolemi, chléb 2. Vepřové rizoto se sýrem 3. Svíčková na smetaně s brusinkami, knedlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ty vole .. svíčku bych si dal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.