Září 17, 200915 r to ale nejsem já,to je kolega ze servisu s jinou kolegyní Tak to máš pod to napsat , at nedochází k záměně
Září 17, 200915 r No vidíííš už je dáávno po víkendu. Ještě ze Má Míra hroší paměť nějak mi to přes víkend nevyšlo,v sobotu poslední mistrák takže celej den pryč, pak chlastačka a v neděli totálně mimo a ani jsem si nevzpoměl.......ale polepším se co nejdřív
Září 17, 200915 r koukám že nám sem nakukuje Žanetka,ahoj ahoj Ondro nojo,přišla sem se na vás po dlouhé době mrknout ale koukám,tady je to stále stejný,pořád se mluví o tom samém
Září 17, 200915 r ahoj Ondro nojo,přišla sem se na vás po dlouhé době mrknout ale koukám,tady je to stále stejný,pořád se mluví o tom samém to se pleteš,my tady řešíme nejvíc samé důležité věci,např.světový mír,hladomor,globální oteplování apod.
Září 17, 200915 r Pitrys, jak přijedeš, tak tam budem 2 , ne 3 dneska mi psal Sergej, že se stavi. Jirko zatím ne. Jsem v práci, tak to budu vědět až večer.
Září 17, 200915 r hmm tak to se někdo má ,já zase přemýšlím co si dnes dát,na výběr je toto: 1. Vepřový guláš s fazolemi, chléb 2. Vepřové rizoto se sýrem 3. Svíčková na smetaně s brusinkami, knedlík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.