Září 18, 200915 r No nekecej... fakt neverim .. tak davaj mmt musím to někam uložit,ale je to jen 1 foto zatím
Září 18, 200915 r tak tady ji máte sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená .
Září 18, 200915 r Spine: rammstein, to nevíš..? !! Asi tak 3roky zpátky nemělo žádný další album vyjít.. pak teda best of nebo tak cosi, čímž se nic nezachránilo.. začaly se prodávat ěnjaký ty věcy - pásky trička atd.. pak nějaký fake písničky, klipy byly vypuštěný a ted konečně oficiálně no ale ta doba mezi tím.. hele dádo,tos ale četl v Bravíčku néé ,ne vážně nic takovýho není pravda!! A navíc žadný best of nebo něco takovýho nevyšlo
Září 18, 200915 r Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva. Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není.
Září 18, 200915 r tak tady ji máte sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená . Co ten predek si to nekam voprel ne ?
Září 18, 200915 r Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic
Září 18, 200915 r Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic zrcátka jdou k lízu Cupra ,zrcátka ani kliky ani lišty nebudu dávat do barvy
Září 18, 200915 r Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva.Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není. hele a mezi jakým albem to mělo být,?
Září 18, 200915 r U blinkru je takove bile... ? to je asi nějakej lom světla,tam nic není ve skutečnosti..možná nějaký tečky od kamínků .....
Září 18, 200915 r Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic RS je předek i zadek dádo +GTstříška
Září 18, 200915 r nevidim v tom zadnej problem , dady si nevsimej sere ho ze to je tvoje .) a on mam pouze mamino auto
Září 18, 200915 r jdu na oběd,tak doufám že odpo ještě někdo přijde,dnes buď knedlovepřozelo nebo řízek se salátem...no uvidím co vyhraje
Září 18, 200915 r tak tady ji máte sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená . No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka
Září 19, 200915 r caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky
Září 19, 200915 r caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky Zkus pohledat v bazaru.
Září 19, 200915 r caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky je to z OII stojí to kolem 130,-,zkusím najít kod,sem to taky kdysi objednával
Září 19, 200915 r No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka díky za pochvalu a ty zrcátka a kliky nechám,aspoň si mě budete za to dobírat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.