Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No nekecej... fakt neverim .. tak davaj :)

mmt musím to někam uložit,ale je to jen 1 foto zatím ;)

tak tady ji máte ;) sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená .

obr189331_P1010350.JPG

Spine: rammstein, to nevíš..? !! Asi tak 3roky zpátky nemělo žádný další album vyjít.. pak teda best of nebo tak cosi, čímž se nic nezachránilo.. začaly se prodávat ěnjaký ty věcy - pásky trička atd.. pak nějaký fake písničky, klipy byly vypuštěný a ted konečně oficiálně no :) ale ta doba mezi tím..

hele dádo,tos ale četl v Bravíčku néé :smich: ,ne vážně nic takovýho není pravda!!

A navíc žadný best of nebo něco takovýho nevyšlo ;)

Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva.

Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není.

tak tady ji máte ;) sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená .

obr189331_P1010350.JPG

Co ten predek si to nekam voprel ne ?

Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic :feve:

Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic :feve:

zrcátka jdou k lízu Cupra lol ,zrcátka ani kliky ani lišty nebudu dávat do barvy

Co ten predek si to nekam voprel ne ?

co myslíš,nějak nechápu??

Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva.

Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není.

hele a mezi jakým albem to mělo být,?

co myslíš,nějak nechápu??

U blinkru je takove bile... ?

U blinkru je takove bile... ?

to je asi nějakej lom světla,tam nic není ve skutečnosti..možná nějaký tečky od kamínků .....

RS je předek i zadek dádo ;) +GTstříška

nevidim v tom zadnej problem :) , dady si nevsimej sere ho ze to je tvoje .) a on mam pouze mamino auto lol

jdu na oběd,tak doufám že odpo ještě někdo přijde,dnes buď knedlovepřozelo nebo řízek se salátem...no uvidím co vyhraje ;)

tak už jsem z5,vyhrál to řízek :palec2:

GTstříška

To je co :o

nežnám :)

To je co :o

nežnám :)

to je takovej hrb nad oknem 5.dveří ;)lol

no koukám že už asi nikdo nedorazí tak i já se s váma pomalu loučím :vamp

No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka :smich:

caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky

caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky

Zkus pohledat v bazaru.

dobré odpoledne

je to z OII stojí to kolem 130,-,zkusím najít kod,sem to taky kdysi objednával

No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka :smich:

díky za pochvalu a ty zrcátka a kliky nechám,aspoň si mě budete za to dobírat :smich:

podivej se prosim hledam to uz hodinu a nikde nic diky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.