spineshank Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 taky hledám a nějak nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 cele instalacni manualy jsem prosel tam nic neni a zkousel jsem čudlik,knoflik.vymena knofliku-cudliku chromovaneho krytka a vubec nic je to tady jeste vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 cele instalacni manualy jsem prosel tam nic neni a zkousel jsem čudlik,knoflik.vymena knofliku-cudliku chromovaneho krytka a vubec nic je to tady jeste vubec bylo tu to ve vlákně o rovné a zahnuté řučce tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 nikde to neni nevite nekdo to cislo na objednani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Našel jsem to ještě uložené v PC.Odkaz už nefungoval "Zdravím všechny, někdo tady pořád schání ten stříbrnej čudlík do ručky. Takže jsem na to dneska koukal v práci a stačí si objednat náhradní díl číslo 1j0711323D 2ZZ. Je to na oktávku, ale de i na fabii. Stačí si z toho dílu silou stáhnout již zmíněnej stříbrnej čudlík, dál si sundat černej čudlík v autě (nejlépe dva šroubováky přes hadr) a pak už jen stříbrnej narazit na ručku a je to." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 super velike diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Není zač.taky jsem to loni scháněl.Spíš se divím,že jsem to ještě nezmazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Dobré ráno,zase tu máme pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Čauky no jo pondělí po čase byl volnej víkend a dnes se nemužu ani pořádně rozhejbat,celej víkend jenom samy papaní a bumbání,mamka s tátou slavily 40let spolu a trochu to rozjely jako o svatbě,takže byla svíčková,řízečky,sekaná se salátkem koláče a moje tejdení snažení o nejaké to kilo dolů bylo náhle v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 čao tak zase v robotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 čao tak zase v robotě hoj,taky se ti Jirko chtělo jako mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Každou neděli to samééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Čauky no jo pondělí po čase byl volnej víkend a dnes se nemužu ani pořádně rozhejbat,celej víkend jenom samy papaní a bumbání,mamka s tátou slavily 40let spolu a trochu to rozjely jako o svatbě,takže byla svíčková,řízečky,sekaná se salátkem koláče a moje tejdení snažení o nejaké to kilo dolů bylo náhle v prdeli. hele to zní moc krásně taková žranice příště napiš tak 2 dny předem a taky bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Každou neděli to samééé... no kdyby se aspoň jelo MOTO GP nabo F1 tak je ta neděle fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Jirko budeš objednávat COD:MW2??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 coveče bojim se že můj sputnik I to asi neutáhne už 4ku jedu na takovej slabší střed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 aha,tak to já jedu full ,ale jsem zvědavej jak bude MW2 optimalizované..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ale myslím že to rozjedeš,nebude to mít nějaké krvavé nároky Zatím jsem to našel na netu nejlevněji za 999,-,kdybys někde natrefil třeba ještě lepší cenu tak to sem písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Zduř bando,já mám ještě sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 To se někdo má že ? Uvidíme no , stejně jsem chtěl koupit novej stroj - kvůli mafii II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Zduř bando,já mám ještě sobotu asi si uvízl v nějaké časoprostorové červí díře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 nene dělám harmonograma ma po a ut mi vychází volno.Jdu až ve středu na ranní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 nene dělám harmonograma ma po a ut mi vychází volno.Jdu až ve středu na ranní ááá pán je baróon No tak proč vstáváš tak brzo ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 páč mám ženu s prckem ve špitálu a o toho staršího se třeba postarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak to je jasný, snad to s manželkou není vážný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.