Září 19, 200915 r cele instalacni manualy jsem prosel tam nic neni a zkousel jsem čudlik,knoflik.vymena knofliku-cudliku chromovaneho krytka a vubec nic je to tady jeste vubec
Září 19, 200915 r cele instalacni manualy jsem prosel tam nic neni a zkousel jsem čudlik,knoflik.vymena knofliku-cudliku chromovaneho krytka a vubec nic je to tady jeste vubec bylo tu to ve vlákně o rovné a zahnuté řučce tuším
Září 19, 200915 r Našel jsem to ještě uložené v PC.Odkaz už nefungoval "Zdravím všechny, někdo tady pořád schání ten stříbrnej čudlík do ručky. Takže jsem na to dneska koukal v práci a stačí si objednat náhradní díl číslo 1j0711323D 2ZZ. Je to na oktávku, ale de i na fabii. Stačí si z toho dílu silou stáhnout již zmíněnej stříbrnej čudlík, dál si sundat černej čudlík v autě (nejlépe dva šroubováky přes hadr) a pak už jen stříbrnej narazit na ručku a je to."
Září 21, 200915 r Čauky no jo pondělí po čase byl volnej víkend a dnes se nemužu ani pořádně rozhejbat,celej víkend jenom samy papaní a bumbání,mamka s tátou slavily 40let spolu a trochu to rozjely jako o svatbě,takže byla svíčková,řízečky,sekaná se salátkem koláče a moje tejdení snažení o nejaké to kilo dolů bylo náhle v prdeli.
Září 21, 200915 r Čauky no jo pondělí po čase byl volnej víkend a dnes se nemužu ani pořádně rozhejbat,celej víkend jenom samy papaní a bumbání,mamka s tátou slavily 40let spolu a trochu to rozjely jako o svatbě,takže byla svíčková,řízečky,sekaná se salátkem koláče a moje tejdení snažení o nejaké to kilo dolů bylo náhle v prdeli. hele to zní moc krásně taková žranice příště napiš tak 2 dny předem a taky bych se stavil
Září 21, 200915 r Každou neděli to samééé... no kdyby se aspoň jelo MOTO GP nabo F1 tak je ta neděle fajn
Září 21, 200915 r coveče bojim se že můj sputnik I to asi neutáhne už 4ku jedu na takovej slabší střed
Září 21, 200915 r ale myslím že to rozjedeš,nebude to mít nějaké krvavé nároky Zatím jsem to našel na netu nejlevněji za 999,-,kdybys někde natrefil třeba ještě lepší cenu tak to sem písni
Září 21, 200915 r To se někdo má že ? Uvidíme no , stejně jsem chtěl koupit novej stroj - kvůli mafii II
Září 21, 200915 r nene dělám harmonograma ma po a ut mi vychází volno.Jdu až ve středu na ranní ááá pán je baróon No tak proč vstáváš tak brzo ? .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.