Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jirko,co používáš za hlodavce na hraní?popř.jakou klávesku?

Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .)

Manželka je jako doprovod.Prcek má nějaký hnisavý zánět.Tak je tam na pozorování :kuk:

Tak ať se z toho ten malej skaut brzo vylize.

Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .)

aha tak to tě asi nezaujme new G19 kláveska co??

Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.

To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. :076

Ani mi to nic neříííkááá :) Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .)

Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.

To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. :076

já už rádio tak 5 let neposlouchám právě z těchto důvodů ;) všude samá reklama a kecy...hudba jde nějak mimo

dejte pokoj , me to vydělává na chleba :)

Ani mi to nic neříííkááá :) Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .)

myslíš MoH: AA??

myslíš MoH: AA??

nene Americas Army ... :)

tak jsem už po obědě ;)

Já taky,po promlsanym víkendu jsem si chtěl dát něco méně kalorickyho tak jsem šel do špaget po norsku a to se fakt nedalo.Když ze špaget ktery nemusím ještě smrdí rybičky,nemám zrovna dobrej den.

tak špagety s ryybičkama bych si taky asi nedal :smich:

já měl dnes takovej stand.oběd Pórková pol-ta byla moc dobrá a Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýže, obloha to bylo jen dobrý,moc to nepřekvapilo

teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce :palec2: ....no paráda teda

teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce :palec2: ....no paráda teda

Jak kdo sice už večer f neděli,ale f po tam ještě budu.

no tak máš alespoň 100% navíc ne?

no jooo von je svátek co ? .)

jj kdyby mě to teď jeden zákazník neřekl tak bych asi došel do hokny lol lol

co to je svátek? :feve:

• Autor

co takhle sv. Václav....

nemachruj a čti pořádně.neptal jsem se jaký ,ale co to je svátek v souvislosti s tím,že dělám v harmonogramu :p

• Autor

aha...no co..máš-li šichtu jdeš na ní ..nemáš - jsi doma :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.