Září 21, 200915 r Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .)
Září 21, 200915 r Pro sběratele http://www.logbal.cz/hracky/vyrobky/8590756389693/ pokud scháníte OII. Pitrys doufám,že nic vážnyho.Jo a starej se o toho staršiho prcka pořádně abys až se máma vrátí zpět nedostals k obědu držkovou.
Září 21, 200915 r Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .) aha tak to tě asi nezaujme new G19 kláveska co??
Září 21, 200915 r Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e. To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu.
Září 21, 200915 r Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. já už rádio tak 5 let neposlouchám právě z těchto důvodů všude samá reklama a kecy...hudba jde nějak mimo
Září 21, 200915 r Ani mi to nic neříííkááá Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .) myslíš MoH: AA??
Září 21, 200915 r Já taky,po promlsanym víkendu jsem si chtěl dát něco méně kalorickyho tak jsem šel do špaget po norsku a to se fakt nedalo.Když ze špaget ktery nemusím ještě smrdí rybičky,nemám zrovna dobrej den.
Září 21, 200915 r já měl dnes takovej stand.oběd Pórková pol-ta byla moc dobrá a Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýže, obloha to bylo jen dobrý,moc to nepřekvapilo
Září 21, 200915 r teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce ....no paráda teda Jak kdo sice už večer f neděli,ale f po tam ještě budu.
Září 21, 200915 r nemachruj a čti pořádně.neptal jsem se jaký ,ale co to je svátek v souvislosti s tím,že dělám v harmonogramu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.