Září 22, 200915 r Den se má začít s a tak: Dobvé váno pšátelé okšídleného fípu. :smich: dalo mi to zabrat to přečíst
Září 22, 200915 r nazdar klucí Brýý úterek Den se má začít s a tak: Dobvé váno pšátelé okšídleného fípu. zdarec jak sfiňa
Září 22, 200915 r Ve včerejším SM facelift FII a RO,jinej nárazník a širší maska jako SII. Za mně nic moc. Upraveno Září 22, 200915 r od Vlasta
Září 22, 200915 r Ve včerejším SM facelift FII a RO,jinej nárazník a širší maska jako SII.Za mně nic moc. Za me taky nic moc .. trochu se to tluce ( svisle jsou mrizky v chladici a vodorovne dole )
Září 22, 200915 r Ve včerejším SM facelift FII a RO,jinej nárazník a širší maska jako SII.Za mně nic moc. tak jsem koukl taky a podle té fotky nic moc ,ale zato kombi¨Sup
Září 22, 200915 r Jo Sup je jako takovej je super,jenom se mi to už zdá nějak moc překombíkováno,Octavka to je jasny,ale ať mi nikdo neříká,že si supa koupí českej chalupář,takže pro mne auto na ho..o.Na dovču už stejně každej lítá letadlem,a panička na nakup se supem bude fakt nářez(zbytečnej)ale spoň se jí v tom bude dobře Nerad bych aby tahle škodovácká megalamánie stáhla škodovku do řiti.
Září 22, 200915 r Asi si teda taky pro neco zkocim no no já sem ani nemusel,jsem dostal od kolegyně Magnum
Září 22, 200915 r Jo Sup je jako takovej je super,jenom se mi to už zdá nějak moc překombíkováno,Octavka to je jasny,ale ať mi nikdo neříká,že si supa koupí českej chalupář,takže pro mne auto na ho..o.Na dovču už stejně každej lítá letadlem,a panička na nakup se supem bude fakt nářez(zbytečnej)ale spoň se jí v tom bude dobře Nerad bych aby tahle škodovácká megalamánie stáhla škodovku do řiti. ta pro mě ideální rodinný auto je kombi OIIRS v benzínu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.