spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Coveče asi do černý ... když v tý černý trošku zaniká..... Mě se začíná líbit bílá perleť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 ty světla to je fakt magorárna .) humus ty světla bych snad časem i překous ,ale ten volant nějak nemůžu rozdejchat ...hnus jeden fialovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 coveče ta bílá prostě zvětšuje ...ale taky mi to neni proti srsti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Co myslíš hnusem fialovym ? nějak mi to nesecvaklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 no právě že zvětšuje,auto je pak takový ,klíďo bych bral i tu modrou ale Opravdu bílá začíná být velice in,známej si teď koupil bílou A5 a vypadá opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Co myslíš hnusem fialovym ? nějak mi to nesecvaklo myslím ten face volant,opravdu mi moc sportovní nepřipadá a navíc ta chrom linka na něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 kdybych měl shrnout barvy do kterých bych šel tak asi tyto dle pořadí: bílá modrá žlutá černá stříbrnou a červenou ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Jo to je dobrááá škáála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 teď bude jeden známej OIIRS kombajn prodávat,ale je to nafta a stejně nemám mmt chechtáky na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 jooo čoveče .... ja se zařek, že další do rodiny bude Harley Davídků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 půjdeš do mašiny???jakej model HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 zatim je to tak akorat v teoretické rovině , ale už dlouho chci ... takže jakmile bude možnost jdu do toho... Takže nic konkrétního vybranéého nemám , třeba to ani nebude HD ... možná Yamaha bo honda ... ale chci Coppppeera .) letim - zitra to doproberem .. cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 OK aspoň máme zajímavé téma na zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 tak i já letím domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 ta pro mě ideální rodinný auto je kombi OIIRS v benzínu Tak stím na 100%souhlasím,akorád mě by stačil liftback a barva 1)Bílá 2)Žlutá 3)Červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Brý a hlavně pevný játro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 hoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 ahoj, dneska celkem nuda, jak u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 ahoj, dneska celkem nuda, jak u vás? jako že se ti tam válej nahý baby??? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 tak to by byla spíš zábava ne ale teď tu je jen jedna strašná učící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ty vole sem byl vyslan do akce .. tak jsem zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ahojte děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 nazdar dedku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ty vole sem byl vyslan do akce .. tak jsem zpatky jako že taková akce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.