Září 24, 200915 r Zdar jak sviňa po ránu.Taky se Vám tak nechtělo,vstávat. no ani nemluv,ještě mám oteklý oči teď
Září 24, 200915 r No já měl opravdu vydařenou noc,nevím co jsem včera sežral špatnýho,ale v jednu v noci křeče a velmi rychlý pruchod střevama,stravil jsem na hajzlíku asi hodku a musím tomu přiznat dvě pozitiva,ráno jsem měl o 1.5kg míň než normálně a taky jsem si v relativním klidu přečet skoro celej SM.
Září 24, 200915 r Jak jsem tu dřive psal tak jsem na autí umístil podpis H.Kopeckého(ikdyž anketa dopadla uplně jinak) trochu jsem to doladil a sundal nápis edice a podpis šoupl až na konec pruhu Puvodní a současné umístění.
Září 24, 200915 r Vlasto už jsem koukal , jááá myslim že si to udělal parááádně !! SUPER , akorát víš o tom že stojíš na zakazu ?? )
Září 24, 200915 r dneska ja přijdu z tréninku tak si dáme pokud budeš mít čas,myslím že tak okolo 20,30 bych měl být ready Upraveno Září 24, 200915 r od spineshank
Září 24, 200915 r no já když hraji a mám popito tak mi to taky docela chodí,ale nesmím být uplně kaša....to je pak nehratelný,hlavně když se sejdou docela slušní hráči
Září 24, 200915 r Chce to tak decentne do nalady - clovek uz pak neni schopnej mluvit ale mysli mu to Dneska ne covecee ... mame zkousku s kapelkou dorazim tak v 11, počitam tak sprcha jist a spat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.