pitrys76 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 No právě že není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 No právě že není vidět Kua škodováák s malym šípem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 no to bude asi hooodně malý když to není ani vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Seru na to a balim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Spíš to vypadá na takový čípek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Seru na to a balim to kuava,já ještě hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 anebo velkej jebák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 tak já už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Zdar jak sviňa po ránu.Taky se Vám tak nechtělo,vstávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Zdar jak sviňa po ránu.Taky se Vám tak nechtělo,vstávat. no ani nemluv,ještě mám oteklý oči teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 No já měl opravdu vydařenou noc,nevím co jsem včera sežral špatnýho,ale v jednu v noci křeče a velmi rychlý pruchod střevama,stravil jsem na hajzlíku asi hodku a musím tomu přiznat dvě pozitiva,ráno jsem měl o 1.5kg míň než normálně a taky jsem si v relativním klidu přečet skoro celej SM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tak to taky občas znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Jak jsem tu dřive psal tak jsem na autí umístil podpis H.Kopeckého(ikdyž anketa dopadla uplně jinak) trochu jsem to doladil a sundal nápis edice a podpis šoupl až na konec pruhu Puvodní a současné umístění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no nazdar ... twle ja ji mam jak z praku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Vlasto už jsem koukal , jááá myslim že si to udělal parááádně !! SUPER , akorát víš o tom že stojíš na zakazu ?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no nazdar ... twle ja ji mam jak z praku nazdar,tak si včera ještě zapařil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Si sel tak sem jeste hral asi do pul jedne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Mě už padali oči,byl jsem KO a navíc jsme měli nap.ču tým a to mě sakra točilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Hehe ... no ja si vzal to víno ... a pak to zaclo litat .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) dneska ja přijdu z tréninku tak si dáme pokud budeš mít čas,myslím že tak okolo 20,30 bych měl být ready Editováno: 24. Září 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no já když hraji a mám popito tak mi to taky docela chodí,ale nesmím být uplně kaša....to je pak nehratelný,hlavně když se sejdou docela slušní hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Chce to tak decentne do nalady - clovek uz pak neni schopnej mluvit ale mysli mu to Dneska ne covecee ... mame zkousku s kapelkou dorazim tak v 11, počitam tak sprcha jist a spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Když ne dnes tak třebas zítra,to je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 jdu na oběd ,tož dobrou chuť kdo jdete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.