Květen 3, 200916 r Mára: tak se měj brou brou Ráca: na to prď...to je čistá špína, to se oklepe Marku?...Marku?....dobrý je pryč....to je stejně pacoš co?
Květen 3, 200916 r Autor Mára: tak se měj brou brouRáca: na to prď...to je čistá špína, to se oklepe Marku?...Marku?....dobrý je pryč....to je stejně pacoš co? nene to byla bouda..jsem tu a hrozím prstem
Květen 3, 200916 r tááááááááááák tak pacijent juuu no počkej a ten ten tvuj kamaradíček jak bysmet....asi o vas všechno povim doma a ta mě pujde chranit před takovyma ee jako ste vy .-)ú)))))
Květen 3, 200916 r ale Marku, nejlepší kamaráde s tím prstem pozor, nebo tě za něj chytí herečka a odtáhne si tě do ložnice
Květen 3, 200916 r Autor ale Marku, nejlepší kamaráde s tím prstem pozor, nebo tě za něj chytí herečka a odtáhne si tě do ložnice je to tady..už mě tááááááááááááhne brou už definitivně
Květen 3, 200916 r ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě
Květen 3, 200916 r a roman poznal co sme zač a chce zapadnout ...neboj romane mi sme tady všichni pra...a :-))))
Květen 3, 200916 r ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě jeeee ja sem deb.l ja to nepochopil za trest pujdu na pět minut do kouta
Květen 3, 200916 r Ráca: Romane: tady jsis spletl sekci...tohle není fittnes....tady se jí knedla a omáčky ale vážně z toho si nic nedělej, když se pravidelně nepřejídáš, tak to nic není - navíc ty to vklidu vysportuješ
Květen 3, 200916 r jeeee ja sem deb.l ja to nepochopil za trest pujdu na pět minut do kouta do kouta na hrách a povině vypít půl litru kefíru
Květen 3, 200916 r Romane mi povídej, dneska jsem byl, ale minulej tejden byl tragicke - samá šichta = minimum treninku a vůbec nějakýho pohybu, taky jsem asi 4dny nebyyl, ale pokud není čas nedá se svítit
Květen 3, 200916 r sakra ja v posilce nebyl pomalu deset let.....ale chodim na led tak to se trochu počíta i když ten stařeckej hokej už není co bejvavalo
Květen 3, 200916 r ale nechame toho cvičení co takhle řízek kdo by si dal??? nebo jatřícka ty ma racicek tuuuze rad
Květen 3, 200916 r ale nechame toho cvičení co takhle řízek kdo by si dal??? nebo jatřícka ty ma racicek tuuuze rad souhlas...na to si naliju pěkně vychlazeenou kolu a sežeru ještě jednu topinku s vajíčkem a šunčičkou, to Jeníček taky moc tuze rád ale řízek taky neurazý...játra nemusim Romane: taky už stojím na můstku a chystám se:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.