Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mára: tak se měj brou brou

Ráca: na to prď...to je čistá špína, to se oklepe :smich:

Marku?...Marku?....dobrý je pryč....to je stejně pacoš co? lol

nene to byla bouda..jsem tu a hrozím prstem

Vloženo

tááááááááááák tak pacijent juuu no počkej a ten ten tvuj kamaradíček jak bysmet....asi o vas všechno povim doma a ta mě pujde chranit před takovyma ee jako ste vy .-)ú)))))

Vloženo
ale Marku, nejlepší kamaráde :smich: s tím prstem pozor, nebo tě za něj chytí herečka a odtáhne si tě do ložnice :p

je to tady..už mě tááááááááááááhne brou už definitivně

Vloženo

ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák :smich: povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě :help:lol

Vloženo
ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák :smich: povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě :help:lol

jeeee ja sem deb.l ja to nepochopil za trest pujdu na pět minut do kouta

Vloženo

Ráca: :palec2::smich:

Romane: tady jsis spletl sekci...tohle není fittnes....tady se jí knedla a omáčky :smich: ale vážně z toho si nic nedělej, když se pravidelně nepřejídáš, tak to nic není - navíc ty to vklidu vysportuješ ;)

Vloženo

Romane mi povídej, dneska jsem byl, ale minulej tejden byl tragicke - samá šichta = minimum treninku a vůbec nějakýho pohybu, taky jsem asi 4dny nebyyl, ale pokud není čas nedá se svítit :feve:

Vloženo
ale nechame toho cvičení co takhle řízek kdo by si dal??? nebo jatřícka ty ma racicek tuuuze rad

souhlas...na to si naliju pěkně vychlazeenou kolu a sežeru ještě jednu topinku s vajíčkem a šunčičkou, to Jeníček taky moc tuze rád :palec2: ale řízek taky neurazý...játra nemusim :)

Romane: taky už stojím na můstku a chystám se:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...