Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 UŽ VÍM PROČ SE TI LÍBILO TÉMA O SMRADU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: tak se měj brou brou Ráca: na to prď...to je čistá špína, to se oklepe Marku?...Marku?....dobrý je pryč....to je stejně pacoš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 mě se libi cokoliv co nejni o mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: tak se měj brou brouRáca: na to prď...to je čistá špína, to se oklepe Marku?...Marku?....dobrý je pryč....to je stejně pacoš co? nene to byla bouda..jsem tu a hrozím prstem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tááááááááááák tak pacijent juuu no počkej a ten ten tvuj kamaradíček jak bysmet....asi o vas všechno povim doma a ta mě pujde chranit před takovyma ee jako ste vy .-)ú))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale Marku, nejlepší kamaráde s tím prstem pozor, nebo tě za něj chytí herečka a odtáhne si tě do ložnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 raco klid to bylo na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Kluci...ode dneška mi řikejte hnusny prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale Marku, nejlepší kamaráde s tím prstem pozor, nebo tě za něj chytí herečka a odtáhne si tě do ložnice je to tady..už mě tááááááááááááhne brou už definitivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ja vim ta moje by ti ho strščila do oka .-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Kluci...ode dneška mi řikejte hnusny prase... copak špinavý autíčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Romane: no povídej....jináč vsuvka dne...říkejte mi prase a zmizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a roman poznal co sme zač a chce zapadnout ...neboj romane mi sme tady všichni pra...a :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Nene.Jedl jsem strašně pozdě a měl jsem porci jako slon!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ráca: ten pacient to bylo na Marka...měl být pryč...to je zase domluva, ty jsi prd pomlouvačnej parťák povíš doma a ta tě bude chránit? jako tchýně jo?...neděs mě jeeee ja sem deb.l ja to nepochopil za trest pujdu na pět minut do kouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ráca: Romane: tady jsis spletl sekci...tohle není fittnes....tady se jí knedla a omáčky ale vážně z toho si nic nedělej, když se pravidelně nepřejídáš, tak to nic není - navíc ty to vklidu vysportuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 V posilce už jsem nebyl 4 dny sere mě to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jeeee ja sem deb.l ja to nepochopil za trest pujdu na pět minut do kouta do kouta na hrách a povině vypít půl litru kefíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Romane mi povídej, dneska jsem byl, ale minulej tejden byl tragicke - samá šichta = minimum treninku a vůbec nějakýho pohybu, taky jsem asi 4dny nebyyl, ale pokud není čas nedá se svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 sakra ja v posilce nebyl pomalu deset let.....ale chodim na led tak to se trochu počíta i když ten stařeckej hokej už není co bejvavalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale nechame toho cvičení co takhle řízek kdo by si dal??? nebo jatřícka ty ma racicek tuuuze rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já se musim připravit pomaličku na skok šipky do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 GOOOL 3:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale nechame toho cvičení co takhle řízek kdo by si dal??? nebo jatřícka ty ma racicek tuuuze rad souhlas...na to si naliju pěkně vychlazeenou kolu a sežeru ještě jednu topinku s vajíčkem a šunčičkou, to Jeníček taky moc tuze rád ale řízek taky neurazý...játra nemusim Romane: taky už stojím na můstku a chystám se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.