Září 30, 200915 r už i dnes mě to počasí sere,prší,zima je.......taky to pěkný trošku letní počasí mohlo aspoň do půlky října vydržet
Září 30, 200915 r kuci to bylo myšleno ve ftíípku ¨ Deně jezdim 45km do prace ... se mi to zase casove protahne dalnice bude na hovno atd..
Září 30, 200915 r já vážně moc nerad v těch bílech sračkách jezdím.......hlavně když to přes den roztaje a přes noc krásně zamrzne
Září 30, 200915 r mi povidej .. jelikoz jsem v udoli tak mazes... minulej rok navecer obleva v noci mrazak ... nebyl sem schopnej ani dojit k autu natoz nekam dojet .. zrcadlo komplet vsude
Září 30, 200915 r nj Máro,poslední dobou na to tady všichni serou...to držíme s Jirkem nad vodou tady
Září 30, 200915 r Ahojte, chodim sem jen na skok,neboť jsem švorc A pro vedoucího : nebavi mě furt poslouchat že jsem .... bo jsem si koupil pružiny JOM a navíc nemám ani FULL
Září 30, 200915 r čusec hošaníííííííííííí koukam Mára má novej podpis hmmmmmmmmmmm to už asi dostal i do nosu že to tak rudě září
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.