spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 je to tak,auto trpí a i já protože člověk na těch sračkách musí dávat pořád bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 už i dnes mě to počasí sere,prší,zima je.......taky to pěkný trošku letní počasí mohlo aspoň do půlky října vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 kuci to bylo myšleno ve ftíípku ¨ Deně jezdim 45km do prace ... se mi to zase casove protahne dalnice bude na hovno atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já vážně moc nerad v těch bílech sračkách jezdím.......hlavně když to přes den roztaje a přes noc krásně zamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 mi povidej .. jelikoz jsem v udoli tak mazes... minulej rok navecer obleva v noci mrazak ... nebyl sem schopnej ani dojit k autu natoz nekam dojet .. zrcadlo komplet vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no tak to ti vůbec nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 mi spis sralo ze sem vubec vstaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jdem si dát něco na papu,tak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ale joo dnešní papu docela dobrý,žádnej luxus jako včera ale jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Dneska zatahuju drive ... tak se potkame vecer na tom CODu jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jj myslím že až malá unsne tj okolo19,30 tak jsem tam a MP5 nebo AK-47 to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jj myslím že až malá unsne tj okolo19,30 tak jsem tam a MP5 nebo AK-47 to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 btw Jirko s čím ty hraješ??nějak sem to nezaregistroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 kde stéééé kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 koukám že je to zde jen pokec mezi Ondrou a Jirkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 nj Máro,poslední dobou na to tady všichni serou...to držíme s Jirkem nad vodou tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jo je to tak, hlavně ti kecálkové Raca a Woody... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jj je to tak,ani Žanet už sem nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 žanet je už jen na OC foru...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahojte, chodim sem jen na skok,neboť jsem švorc A pro vedoucího : nebavi mě furt poslouchat že jsem .... bo jsem si koupil pružiny JOM a navíc nemám ani FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ale no tak....nedělěj zagorku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 žanet je už jen na OC foru...... ee i sem tam je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 čusec hošaníííííííííííí koukam Mára má novej podpis hmmmmmmmmmmm to už asi dostal i do nosu že to tak rudě září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ale málo....sice nemá žádný auto, ale je spíš na OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.