Říjen 1, 200915 r jj od boku střílím taky,je to rychlejší a účinější ,snipa mě moc neba. Co perky jaký používáš??
Říjen 1, 200915 r jj od boku střílím taky,je to rychlejší a účinější ,snipa mě moc neba.Co perky jaký používáš?? Podle toho co hraju .. HC - bez radaru , super kondici , to treti ted nevim TDM - vetsi ATT , Def a bez radaru ..
Říjen 1, 200915 r Jirko víš co bude super u Modern Warfare2??? možnost vybavit primární zbraň dvěma attatchmenty tzn.třeba tečka a k tomu tlumič...toto se mi líbí moc
Říjen 1, 200915 r já u každého používám Extreme Conditionin,Stopping Power nebo Sleight of Hand a na HC Bandolier,na HQ Frag x3
Říjen 1, 200915 r Autor á Marek přišel na kontrolu..............nakukuje sem čus...jo koukám jak se tu máte sami na pokecu
Říjen 1, 200915 r si vystacime ) jojo ondro to bude super , to sem mel rad na Americas Army - sice tam byla pouze M4a2 ale mohl sis ji vybavit jak si chtel ... od nozicek az po scope .)
Říjen 1, 200915 r Autor se nestyď Máro a přidej se to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě.....
Říjen 1, 200915 r to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě..... nikdy není pozdě začít,a za 40 dní vychází Modern Warfare2 :worthy
Říjen 1, 200915 r co jsem se díval na nové perky co budou u MW2 tak jsou to tyto: Scavenger – možnost získat veškeré vybavení po mrtvém nepříteli Bling – možnost vybavit primární zbraň dvěma attatchmenty Lightweight – rychlejší pohyb Hardline – Kill streak odměny vyžadují o jedno zabití méně Cold-blooded – Udělá hráče neviditelného, nebudete zobrazeni na UAV, ani na ostatních vymoženostech. Commando – zvětší dosah útoku nožem
Říjen 1, 200915 r Hmmmm ... .) no sem zvedavej ... zkusime demo jestli bude jestli to sputníček zvládne...
Říjen 1, 200915 r Autor nikdy není pozdě začít,a za 40 dní vychází Modern Warfare2 panebože...jako malinkatý klučinové........ ale zase kdo si hraje nezlobí..že
Říjen 1, 200915 r Hmmmm ... .) no sem zvedavej ... zkusime demo jestli bude jestli to sputníček zvládne... to asi nezkusíš demo ani beta nebude......
Říjen 1, 200915 r ještě budou spec.perky označené Death Perk Copycat – získáte perky vašeho „vraha“ Painkiller – zvýší vaše zdraví pokud zemřete třikrát za sebou no se kuava těším fakt hodně zajímavejch změn přibude
Říjen 1, 200915 r No do psi prdele Tak budeme věřit no '.) no jednině sosnout s crackem ..já jdu ale do origa,teď se dívám kde přeobjednám
Říjen 1, 200915 r lepší než sedět v hospodě ))) Navíc to zbystřuje smysly '.) tak o o tom žádná :palec2:
Říjen 1, 200915 r to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě..... To víte, Marek je už staršího data výroby
Říjen 1, 200915 r Autor tak o o tom žádná hnusný abstinenti ..i když Jirka...no to je alkáč...tak nevím nevím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.