Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ja beru scope misto snipy ... na stredni + kratke strilim od boku dlouha scope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 jj od boku střílím taky,je to rychlejší a účinější ,snipa mě moc neba. Co perky jaký používáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 jj od boku střílím taky,je to rychlejší a účinější ,snipa mě moc neba.Co perky jaký používáš?? Podle toho co hraju .. HC - bez radaru , super kondici , to treti ted nevim TDM - vetsi ATT , Def a bez radaru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jirko víš co bude super u Modern Warfare2??? možnost vybavit primární zbraň dvěma attatchmenty tzn.třeba tečka a k tomu tlumič...toto se mi líbí moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 já u každého používám Extreme Conditionin,Stopping Power nebo Sleight of Hand a na HC Bandolier,na HQ Frag x3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 á Marek přišel na kontrolu..............nakukuje sem čus...jo koukám jak se tu máte sami na pokecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 se nestyď Máro a přidej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 si vystacime ) jojo ondro to bude super , to sem mel rad na Americas Army - sice tam byla pouze M4a2 ale mohl sis ji vybavit jak si chtel ... od nozicek az po scope .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 se nestyď Máro a přidej se to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě..... nikdy není pozdě začít,a za 40 dní vychází Modern Warfare2 :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 co jsem se díval na nové perky co budou u MW2 tak jsou to tyto: Scavenger – možnost získat veškeré vybavení po mrtvém nepříteli Bling – možnost vybavit primární zbraň dvěma attatchmenty Lightweight – rychlejší pohyb Hardline – Kill streak odměny vyžadují o jedno zabití méně Cold-blooded – Udělá hráče neviditelného, nebudete zobrazeni na UAV, ani na ostatních vymoženostech. Commando – zvětší dosah útoku nožem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Hmmmm ... .) no sem zvedavej ... zkusime demo jestli bude jestli to sputníček zvládne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 nikdy není pozdě začít,a za 40 dní vychází Modern Warfare2 panebože...jako malinkatý klučinové........ ale zase kdo si hraje nezlobí..že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 lepší než sedět v hospodě ))) Navíc to zbystřuje smysly '.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Hmmmm ... .) no sem zvedavej ... zkusime demo jestli bude jestli to sputníček zvládne... to asi nezkusíš demo ani beta nebude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 No do psi prdele Tak budeme věřit no '.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ještě budou spec.perky označené Death Perk Copycat – získáte perky vašeho „vraha“ Painkiller – zvýší vaše zdraví pokud zemřete třikrát za sebou no se kuava těším fakt hodně zajímavejch změn přibude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 No do psi prdele Tak budeme věřit no '.) no jednině sosnout s crackem ..já jdu ale do origa,teď se dívám kde přeobjednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ty woé to je teda téma....radši mízím domů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ty woé to je teda téma....radši mízím domů..... tobě se taky furt něco nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 lepší než sedět v hospodě ))) Navíc to zbystřuje smysly '.) tak o o tom žádná :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to nejde, já Vám nerozumím ....hry není nic pro mě..... To víte, Marek je už staršího data výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 a co ty???přidáš se k nám taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jirko,mám horké novinky za mmt je sem frknu ale je to perda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak o o tom žádná hnusný abstinenti ..i když Jirka...no to je alkáč...tak nevím nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.