Říjen 1, 200915 r sem koukal na ofiko stranky.. tam je video primo ze hry... to me trochu uklidnilo ... Mel by to komp utahnout
Říjen 1, 200915 r http://adshop.cz/inshop/pc-hry/call-of-dut...c+id-52324.html 915,- hmm ty našel,dobrá cena
Říjen 1, 200915 r sem koukal na ofiko stranky.. tam je video primo ze hry... to me trochu uklidnilo ... Mel by to komp utahnout ti to říkám,pokud ti jede 4 tak i toto nějak rozjedeš
Říjen 1, 200915 r no nic ... tahnu zkouset tak zejtra na sichte .) OK,večer budu na trubce tak kdyby se ti chtělo dojdi
Říjen 1, 200915 r jaja ... www.zbozi.cz a hledat .) no ony se ty ceny ještě můžou lišit,protože u předobjednávek ti to tak napíšou
Říjen 1, 200915 r Autor S utem vše v poho, akorát mi se začal slabě navíjet pas, doma vše funguje v práci super ale na foru je to na prd ale copak, někdo Ti zde ubližuje nebo Tě nemá rád / kromě mě / .......
Říjen 1, 200915 r Autor Ondro Jirko serte už na Ty pitomý hry a plkejte o něčem normálním..vidíte, že sem nejde už ani nikdo ze "starejch zakládajících členů hospody ů ... ..copak nemáte ICQ nebo SKYPA.....
Říjen 1, 200915 r Copak se ti Máro na hrách nelíbí??? ja sice taky skoro vůbec nehraju ale někdy si pustím euro truck simulator a to je potom slast přimáčknout žlutou,červenou nebo modrou Fabii na svodidla
Říjen 1, 200915 r Když bych tě citoval tak aspoň nezlobím a s tim názorem to přeháníš,já hraju tak jednou za půl roku. Radši dělám jiný věci třeba
Říjen 1, 200915 r Autor teď jsi měl pobavil...cha cha cha.....a nepřeháním...tak si pročti pár stránek zpět....
Říjen 1, 200915 r Ty jsi hračička....jaký je to měřítko? Zdar ve spolek bando. Marek mělo by to bejt 1:12,ale nevím to jistě model má 34cm na delku.
Říjen 1, 200915 r Asi před měsícem jsem dostal šupu do předního okna ,ale nic jsem nenašel okno bylo v poho,teda až do včerejška.Dalo by se říct že samo o sobě najednou prdlo,holt ty změny teplot tomu daly impuls a takhle to dopadlo.
Říjen 1, 200915 r Autor Zdar ve spolek bando.Marek mělo by to bejt 1:12,ale nevím to jistě jinak můj penis má 34cm na delku. tý jooooooooooooo hezkýýýýýýýýýýý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.