Vlasta Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Nemám komu,havarijku mám až od 10tis,a připojištění námám,nvy bude stát 3,5tis kč a nechal jsem dát rovnou tonovaný,mají i to čirý,ale rozdíl je 500kč tak to si raději připlatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak to fak nezávidím ale už se mi to kdysi taky stalo nejdřív nic a pak projel proti kamion a už to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 já mám sklo pojištěný za 500/rok a nikdo se na nic neptá a při poškození ho vymění a pojištovna zacáluje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 čau to je škoda, že ho nemáš připojištěný. Já si ho připojistil, jak píše Marek 500kč/rok není zas tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ja to taky nemám a uvažuju o tom páč ko mám taky dost zdevastovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak momentalně to vyjde na stejno vydrželo skoro 6let X500kč jsou 3tis,ale novy už pojistit nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to máš Vlasto pravdu, ale takhle to brát nemůžeš...... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ja to taky nemám a uvažuju o tom páč ko mám taky dost zdevastovaný neuvažuj a zařid si to co nejdřív....přijde zima...posyp...a to je pak sprška na sklo...a malér je hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to máš Vlasto pravdu, ale takhle to brát nemůžeš...... ... Já vím,ale trochu se tim vnitřně uklidnuju,páč to ještě furt zkousávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak to jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tyyyyyyyyyyyyy nestraš joooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tebe......proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Připrav si čokoládu a zpívej koleda koleda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 a co místo čoklády řízek a zpívat.....zelená je hnusnááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 To se nestydíš takhle pozdě žrát????? zelená bude hnusnáááá ale až ji budeš mí v xichtě protože ta moje je velmi ale velmi cooooooooooooool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak nějak musím uspokojit svých 115kg... ...a už by jsi měl vědět, že nej je červená....pak modrá.....a pak hodně dlouho nic a pak ostaní ale zelená......to se taky dává na auto, To snad ne...to je nějaká samo domo, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 hm ty jsi asimetrický žeeeee ty barvy co jsi jmenoval jsou a taky omyl ve světě aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 copak racíčku kontrola???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 velikej omyl byl, když Tě vzali do autoškoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak na to se zeptej v Chebu tobě ho daly z lítosti co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak na to se zeptej v Chebu tobě ho daly z lítosti co ne koupil jsem ho v Tescu...byla slevová akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jéééé,tady to zase žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak sem nelez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) No konečně ses přiznal Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ty taky v Chebu to dávali každýmu, kdo si něco koupil ve vietnamské tržnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.