Evers Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To chce zahuštovadlo z Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak budu muset zachvilku zmizet, bo me stara zlincuje ze na me musi zase cekat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ondro tak vecer na ICQ... zatim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To chce zahuštovadlo z Plzně ee nejlepší je RUM nebo Fernet na bolavý bříško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 rum pijou akorát dělníci na stavbě a fernet je patok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 valím též...čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No tý woé....to zase majitelé tohoto fora vymysleli věc : Hospody dle regionů........Jako by nestačilo že již tady je hospoda O, F&ROOM, Sup...Nyní již založena Praha, Morava.....kolik jich ještě bude? Je to pěkná pikačovina....to si tu každej založí svojí hospodu a bude jich tu 1000......ale co, je to jejich.........to tu bude pěkně nepřehledno...páč tu bude hospod jako u nás ve městě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Nevím co se ti na tom nelíbí, tu hospodu jsem vymyslel já A poradil se s Pticou jak vyřešit plkání kamarádu co jezdí spolu na srazy a mají rozdílné auta a tak jsme tlachali v e srazech. A toto řešení mi nabdl a myslím, že je to super . A jestli se ti to nelíbí, tak tam nechoď, ne? A navíc, nebyl jsi to ty, kdo chtěl jinou hospodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) já tam kde jsi ty už nebudu chodit ani do Tvýho tématu..páč se Ti furt něco nelíbí..konečně bude tahle mnou založená hospoda jen MOJE.......alespoň zde nebudeš nikoho zatěžovat sténáním že jsi platil pokutu a přišel o body... ..jo na pokec se dá púoužít ICQ...SKYP...a nemusí tu být x hospod....... Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 já tam kde jsi ty už nebudu chodit ani do Tvýho tématu..páč se Ti furt něco nelíbí..konečně bude tahle mnou založená hospoda jen MOJE.......alespoň zde nebudeš nikoho zatěžovat sténáním že jsi platil pokutu a přišel o body... ..jo na pokec se dá púoužít ICQ...SKYP...a nemusí tu být x hospod....... dej si čokoládu jinak ahojte klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) no tak teď jsi mě rozebral....už jsi s tím trapnej...pokud nemáš něco k věci nebo něco jiného tak nic radši nepiš...jo...už se moc opakuješ.....místo toho, aby jsi napsal jakej máš na to Ty názor..... Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ty jsi zase musel jen honit že si tak napruženej jinak mám vlastní názor a nebojim se ho zveřejnit. Na jednu stranu s tebou souhlasim protože se to rozškatulkuje a pak lidi z jiných regionů maj peška když budou mít prázdnou hospodu a jinde to poletí. ale trochu tě nechápu protože zrovna u vás to je docela super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 pokud si odpustíš ty trapný narážky.....tak v ostatním souhlas, tady je to dobrý, ale odejdou i ty zbytky co sem chodily...pražáci....moraváci......ale už to nebudu řešit.,...každému po jeho......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Dneska koukám nemáš svůj den pošlu ti foto mé zelené ať je to lepší a jestli tě to potěší tak já sem polezu furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 asi ne....hold si na Tebe jako Ty na mě budeme muset zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 asi ne....hold si na Tebe jako Ty na mě budeme muset zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Když si zvykneš na zelenou tak to beru tebe seem se chtěl taky odkud přesně jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 nazdár hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Když si zvykneš na zelenou tak to beru tebe seem se chtěl taky odkud přesně jsi Máš štěstí------první auto Š 120L bylo zelený.......ale hezčí zelená.... ...a jsem ze západu čech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) to vim že patříš k Varům myslel sem neco bližšího když maš řp z chebu Mě je ta zelená asi souzená protože tohle je mé 7 auto a pátý zelený Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 nene z chebu ne......tam dělaj papíry jen takový jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ja sem se tam učil a řp sem tam dostal při výkonu jinak pár let bydliště Mar.Laz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 z Mariánek mám auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Od Červenýho?? sou to telata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Omyl.....jsou tam super.....oproti ostatním autorizákům jako je autospektrum apod.......časy se mění .....takovou nabídku jako jsem dostal tam mi neudělali nikde jinde a to jsem projel asi 10 salonů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.