Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

aspektrum jde asi do ...... tedy podle obědnávek dílů.

možná ti udělali :palec2: nabídku ale některý tech. věci mě fakt našlápli že sem chtěl dát tomu pánovi za pultem po hubě :aggressive:

Vloženo

obchoďáci jsou super...i pí. červená......a servisáci taky......nemám s nima problém...vždy pohoda..i pokec...nastaví VISem cokoli a zdarma...poradí i po telefonu....přítomnost u opravy-servisky je zcela normální...jako že dostanu vždy kafe/čaj a mattonku....takže u mě mají za 1 a proto jsem jim dal moje peníze....ostaní by měli změnit přístup k zákazníkům a mohli se u červených něco přiučit....

Vloženo (editace)

no jo ale když mi řekl že ložisko v přednim kole odešlo kvuli tomu že auto moc nejezdí a stojí tak sem myslel že mě klepne :feve:

ale jinak se jim daří protože obědnávají jak velkoobchod a to mě těší (mam o práci postaráno) ;)

Editováno: , autor: Riper
Vloženo

jo najde se pár blbců všude...mě např. jeden takovej v Auto SAEL Chodov tvrdil, že zimáky jsou nejlepší používat i v létě, že když prší tak líp odvádějí vodu a líp sedí na vozovce protože jsou z měkkčí gumy....MYSLÍM, ALE ŽE UŽ TAM NEDĚLÁ.....

Vloženo

vejtaho :) no ale jak chceš každý to vidí jinak a do téhle polemiky bych se nerad pouštěl to totiž krom našich poloviček popravdě nikdo neřekne. :smich: a taky bych tě nerad zahanbil lol

Vloženo

Přhodnotil jsem situaci, kdy jsem byl napřed proti vícero hospodám, ale nyní mám alespoň svojí hospodu jen sám pro sebe :) a nikdo mě tu neprudí......až na Ripera :) .....a přes den tu Jirka s Ondrou probírají hry, ale jinak pohoda klídek......co vís si přát.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...