Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 aspektrum jde asi do ...... tedy podle obědnávek dílů. možná ti udělali nabídku ale některý tech. věci mě fakt našlápli že sem chtěl dát tomu pánovi za pultem po hubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 obchoďáci jsou super...i pí. červená......a servisáci taky......nemám s nima problém...vždy pohoda..i pokec...nastaví VISem cokoli a zdarma...poradí i po telefonu....přítomnost u opravy-servisky je zcela normální...jako že dostanu vždy kafe/čaj a mattonku....takže u mě mají za 1 a proto jsem jim dal moje peníze....ostaní by měli změnit přístup k zákazníkům a mohli se u červených něco přiučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) no jo ale když mi řekl že ložisko v přednim kole odešlo kvuli tomu že auto moc nejezdí a stojí tak sem myslel že mě klepne ale jinak se jim daří protože obědnávají jak velkoobchod a to mě těší (mam o práci postaráno) Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 jo najde se pár blbců všude...mě např. jeden takovej v Auto SAEL Chodov tvrdil, že zimáky jsou nejlepší používat i v létě, že když prší tak líp odvádějí vodu a líp sedí na vozovce protože jsou z měkkčí gumy....MYSLÍM, ALE ŽE UŽ TAM NEDĚLÁ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 nikdo,nikde....je pěkně tak valím na tenis radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 přesně Ondro bylo , alespoň u nás nádherně, takže kaaždej byl asi venku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) edit.......jiné tema.. Editováno: 3. Říjen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Čau kluci jo jak píše Mára bylo hezky tak jsem taky venku s přítulkyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tý jo rejpale...k Tobě se někdo tulí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Co ti na to mam říc woe. ke mě se tulí a ty prej od své dostaneš leda do kulí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 jo ale jen proto, že už sex trvá 3,5 hodiny a už je unavená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 sem nevěděl že hledání pindíka se považuje za sex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 musíš se naučit číst....o hledání tam nic nebylo...to je možná Tvoje skušenost z domova..to sem netahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 vejtaho no ale jak chceš každý to vidí jinak a do téhle polemiky bych se nerad pouštěl to totiž krom našich poloviček popravdě nikdo neřekne. a taky bych tě nerad zahanbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 zelenáč - barva auta jako ty mě nerozhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 budu uctivej a podám ti berličku dědulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 a tím budeš mít splněnýho dalšího bobříka co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ty si chytreeeeeeej to bude tím zralým věkěm co,tak bacha na infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 tak ti musim přiznat že ta věta v tvém podpisu o hospodě bude pravdivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Přhodnotil jsem situaci, kdy jsem byl napřed proti vícero hospodám, ale nyní mám alespoň svojí hospodu jen sám pro sebe a nikdo mě tu neprudí......až na Ripera .....a přes den tu Jirka s Ondrou probírají hry, ale jinak pohoda klídek......co vís si přát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Aby ti ta hospoda nekrachla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Bez starostí...a běž si do tý svojí co jsi si vybrečel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 přesně Ondro bylo , alespoň u nás nádherně, takže kaaždej byl asi venku .... jj počasí vyšlo bezvadně,vzal jsem malou a šli na tenis....vyšlo to nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.