Říjen 5, 200915 r Nazdar prdi co to tu zas probíráte za ptákoviny.O víkendu jsem byl v Práglu na vystavě modelu a hraček super podívaná,fotky nějaky mám,ale z mobilu páč jsem si zapoměl doma foťák.Budou zejtra.
Říjen 5, 200915 r Tak před chvilkou si odvezli Fabinku na výměnu předního skla.Doufám,že vše dopadne jak má a večer už domu pofrčíme s tonovanym sklem.
Říjen 5, 200915 r Autor Tak co jste včera říkali na MOTO GP???46 to doprčič nějak nejelo asi nejela mašina...protože přes 20s ztráta je dost.....
Říjen 5, 200915 r Autor Hlavně ať ti to pořádně nandaj ... aby ti tam nefučelo alespoň tam nebude mít smrádek...spíš aby tam neteklo
Říjen 5, 200915 r asi nejela mašina...protože přes 20s ztráta je dost..... no asi joo,jinak si to nedokážu vysvětlit takovej propad......zatím ale nikde nic nepsali co se stalo a proč.
Říjen 5, 200915 r Ondro ten Rockzone tu jedu v kanclu porad , driv BEAT ale hrajou tam ty stari stracky a porad dokolo tak me to moc nebralo ) RZ je dobrY .))))
Říjen 5, 200915 r Ondro ten Rockzone tu jedu v kanclu porad , driv BEAT ale hrajou tam ty stari stracky a porad dokolo tak me to moc nebralo )RZ je dobrY .)))) já je jedu taky dost dlouho,tak sem chtěl upozornit na výborně hrající rádio rock/metal věci
Říjen 5, 200915 r já jedu BEAT.... Ja mam taky beat rad ... ale serou mi tam ty country chcanky .. + bluesovy vsuvky
Říjen 5, 200915 r Ja mam taky beat rad ... ale serou mi tam ty country chcanky .. + bluesovy vsuvky tak tahle 2 žánry taky nemusím
Říjen 5, 200915 r Ondro co dneska by to šlo ne ??? já teď 2 dny nehrál,takže dneska dáme ...třeba dojde i Mára
Říjen 5, 200915 r Ondro : hlavne me bavi jak se kuci škarlej , Honza Vajgis a ten druhej kokot .) kdo?nějak nechápu kdo je Honza Vajgis
Říjen 5, 200915 r já teď 2 dny nehrál,takže dneska dáme ...třeba pojde i Mára To je pravděpodobný... dědek je rád že zvladá obsluhovat fórum SH ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.