Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdar závisláku na hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Nazdar prdi co to tu zas probíráte za ptákoviny.O víkendu jsem byl v Práglu na vystavě modelu a hraček super podívaná,fotky nějaky mám,ale z mobilu páč jsem si zapoměl doma foťák.Budou zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 hoj Máro,nejsem závislej ,jen si rád zapařím po večerech COD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak co jste včera říkali na MOTO GP???46 to doprčič nějak nejelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak před chvilkou si odvezli Fabinku na výměnu předního skla.Doufám,že vše dopadne jak má a večer už domu pofrčíme s tonovanym sklem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Hlavně ať ti to pořádně nandaj ... aby ti tam nefučelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak co jste včera říkali na MOTO GP???46 to doprčič nějak nejelo asi nejela mašina...protože přes 20s ztráta je dost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Hlavně ať ti to pořádně nandaj ... aby ti tam nefučelo alespoň tam nebude mít smrádek...spíš aby tam neteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zduř nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 asi nejela mašina...protože přes 20s ztráta je dost..... no asi joo,jinak si to nedokážu vysvětlit takovej propad......zatím ale nikde nic nepsali co se stalo a proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 kdo máte rádi rock muziku poslouchejte http://www.rockzone.cz/ hrají fajnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro ten Rockzone tu jedu v kanclu porad , driv BEAT ale hrajou tam ty stari stracky a porad dokolo tak me to moc nebralo ) RZ je dobrY .)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já jedu BEAT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro ten Rockzone tu jedu v kanclu porad , driv BEAT ale hrajou tam ty stari stracky a porad dokolo tak me to moc nebralo )RZ je dobrY .)))) já je jedu taky dost dlouho,tak sem chtěl upozornit na výborně hrající rádio rock/metal věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já jedu BEAT.... Ja mam taky beat rad ... ale serou mi tam ty country chcanky .. + bluesovy vsuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ja mam taky beat rad ... ale serou mi tam ty country chcanky .. + bluesovy vsuvky tak tahle 2 žánry taky nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Radio hlavně Blaník CZ,občas Beat,ale to už spíše moc nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Poslechni rockzone hrají fakt luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro co dneska by to šlo ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro : hlavne me bavi jak se kuci škarlej , Honza Vajgis a ten druhej kokot .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro co dneska by to šlo ne ??? já teď 2 dny nehrál,takže dneska dáme ...třeba dojde i Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro : hlavne me bavi jak se kuci škarlej , Honza Vajgis a ten druhej kokot .) kdo?nějak nechápu kdo je Honza Vajgis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já teď 2 dny nehrál,takže dneska dáme ...třeba pojde i Mára To je pravděpodobný... dědek je rád že zvladá obsluhovat fórum SH ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 kdo?nějak nechápu kdo je Honza Vajgis Moderatori z Rockzone hlavo !! .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.