Vlasta Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 3500kč,což docela jde čekal jsem to horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tě pic .-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 hoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 V kolik si to vcera pichnul ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Kua musim na fízláárnu ale vubec se mi nechce ... - do pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 V kolik si to vcera pichnul ?? dal jsem ještě 1 mapu a šel se dívat na dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Kua musim na fízláárnu ale vubec se mi nechce ... - do pr... nějakej průser??nebo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 3500kč,což docela jde čekal jsem to horší. no docela pálka teda,já toto sklo viděl tady v bazaru za cca.1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) no ale to má i s lepidlem-tmelem a prací.....to by jsi musel k tomu taky připočíst Ondro.... a má funglovku..... Editováno: 6. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Ale parkování na chodníku Sem se udal a ukecal to za 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 ty jsi musel ale bejt přesvědčivej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Vubec ... Rikam ji no ja sem tam nechtel prekazet tak sem to soupnu 2 kolama na chodnik abych netrcel do selnice, to vite mohl sem tam bejt na hulvata ale proc delat ostatnim naschvaly beztak tam ten chodnik ma 30cm tam ani clovek nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 no ale to má i s lepidlem-tmelem a prací.....to by jsi musel k tomu taky připočíst Ondro.... a má funglovku..... to byla tuším funglovka a neříkej mi že za práci a zbytek 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) a proč ne..v autorizáku...a nový taky nestojí jen 1000Kč...a je v tom i domontáž a likvidace starýho...to víš vydělávat se muší Editováno: 6. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) Nevím nedávno jsme dávaly novy okno na 15let starou micru a to bylo za 4tis,tak sem docela rád,že to bylo za 3,5tis.Ono možná tisícovku za práci dáš,okno tak za dva a serepatičky za 500.Nevím jak by se tvářily kdybys jim přines okno stím at Ti ho vymění a doma se tohle teda moc dobře nedá. Editováno: 6. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Oni by ti ho Vlasto nechtěli vyměnit....a když tak bez záruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 V autorizáku to nebylo,dělali mi to zde http://www.autoskladomazlice.cz/ vyměna trvá tak 5hodin a jelikož jsem byl v praci tak si pro auto přijeli a zase mi ho přivezli až pod nos.Já jsem s přistupem i s cenou spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 to je dobrý..jen Ondra by to asi udělal levněji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 A ještě jeden problémek mám vysypanou i mlhovku,tak je budu muset provizorně přelepit modrou folii,a napadlo mne na jejich místo třeba nalevo dát znak škodovky a na druhou stranu motorsportu když už jsem přišel o nápis na předním skle.Mlhy stejně ještě nejsou zapojeny a na jaře musím na STK tak bych zabil dvě mouchy najednou.Mom. jsem vyšumovanej okno si vybralo investice připravené na autí takže mlhu teď schánět nebudu stejně bych to už asi nestih zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 to je dobrý..jen Ondra by to asi udělal levněji :) tak o o tom žádná,jsem borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 no jo ale možná na hry a sekačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Hele neprud ho vcera mu to COD moc neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 dobře tak jen na sekačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Hele neprud ho vcera mu to COD moc neslo hele jak nešlo sem byl před tebou a další mapu jsem byl první,ale je pravda že obě mapy jsme projeli,na hovno tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.