Evers Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 jj dnes tomu dáme Taky bych to tak videl .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Po ceste dom koupim nejaky pivaky at to ma atmošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 včera jsem dal asi 5-6 map a vše jsem vyhráli ,z toho 3xprvní flek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Seš halt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 víš jak to je,když máš tým na hovno můžeš hrát sebelíp a stejně je to prd platný. Už se mi kolikrát stalo že jsem měl třeba o 500 lepší skore než ten na druhým místě u nás v týmu takže jsme to vyhrát nemohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Tak to je jasny musi se to zkloubit aby to slapalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 hmm tak tady už posunuli datum prodeje až na 24.11. Modern Warfare2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Potápěči lovili z Vltavy utopenou škodovku 10:25 | Dnes Report Hasiči vytahovali z Vltavy starou škodovku Praha - Plné ruce práce měli po ránu pražští hasiči. Do Vltavy v Holešovicích totiž spadla Škoda 120. Stařičké auto leželo asi 50 metrů od břehu u Partyzánské ulice. "Odhalili ho pracovníci Povodí Vltavy poté, co snížili hladinu řeky a zahlédli ho," vysvětlila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Na místo okamžitě vyrazili hasiči. Jelikož v prvních chvílích nevěděli, zda ve voze náhodou někdo neuvízl, poslali pod vodu i potápěče. Ti při bližším ohledání zjistili, že v autě nikdo není. Následně hasiči zajistili auto proti úniku oleje a paliva a s pomocí těžké techniky jej vytáhli z řeky. Podle informací policie byla škodovka ve Vltavě minimálně měsíc. Auto není na seznamu hledaných. S největší pravděpodobností jej tak utopil majitel, který nechtěl platit náklady na sešrotování vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak ta má slušnou patinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 A ještě jedna aktualitka. Dnes 10:41 Fabia RS se představí na ženevském autosalonu v březnu 2010. Potvrzený je koncernový motor 1,4 TSI s dvojitým přeplňováním – kompresorem i turbodmychadlem. Celkový výkon je i přes malý zdvihový objem dostatečný – Fabia RS dostane motor naladěný na 180 koní, podobně jako ostrý Seat Ibiza Cupra. Zrychlení 0-100 km/h očekávejte lehce nad hranicí 7 vteřin, maximální rychlost bude podle našich odhadů atakovat 225 km/h. Pohon se u Fabie RS bude přenášet na přední kola, aby řidiči netrpěli nedostatkem zábavy, dostanou elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS, která napodobuje samosvorný diferenciál. Převodovka bude výhradně automatická (DSG), sedmistupňová. Klasický manuál se kvůli zástavbě motoru 1,4 TSI nevešel. Kromě drobných změn na exteriéru lze očekávat i několik odlišností uvnitř vozu – sportovní volant či sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak do RS nepůjdu....nemám rád automaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 škoda, že bude jen automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Dneska ten seznam super zas perlí: Česká Miss 2008 Eliška Bučková (20) se stala tváří kolekce svatebních šatů návrhářky Jiřiny Tauchmannové. Během focení úchvatných modelů jí ale ani šikovná vizážistka nedokázala zakrýt veliké popáleniny na rukou. Nechci jim do toho kecat,ale ještě asi neviděli velkou popaleninu. Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Budu asi muset do super.cz napsat včera jsem si při lepení nějaké ptákoviny přilepil vteřiňákem dva prsty k soubě a nadpis:Udatny záchrannář zachranuje s jednou rukou pote co si druhou nechtěně při lepení duležité věci slepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Vlasto co to čteš za brak........ pak se nediv že Tě naštvou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Tak musej to nějak nafouknout, aby to někdo četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 je nádherně, tak jsem si v práci odskočil od PC umejt auto a vyluxovat.....kuwa to jsem se spotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 A ještě jedna aktualitka. Dnes 10:41 Fabia RS se představí na ženevském autosalonu v březnu 2010. Potvrzený je koncernový motor 1,4 TSI s dvojitým přeplňováním – kompresorem i turbodmychadlem. Celkový výkon je i přes malý zdvihový objem dostatečný – Fabia RS dostane motor naladěný na 180 koní, podobně jako ostrý Seat Ibiza Cupra. Zrychlení 0-100 km/h očekávejte lehce nad hranicí 7 vteřin, maximální rychlost bude podle našich odhadů atakovat 225 km/h. Pohon se u Fabie RS bude přenášet na přední kola, aby řidiči netrpěli nedostatkem zábavy, dostanou elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS, která napodobuje samosvorný diferenciál. Převodovka bude výhradně automatická (DSG), sedmistupňová. Klasický manuál se kvůli zástavbě motoru 1,4 TSI nevešel. Kromě drobných změn na exteriéru lze očekávat i několik odlišností uvnitř vozu – sportovní volant či sedačky. Tak já bych ten automat i překousl kdybych RS nemusel platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 venku je fakt nádherně,takhle by to mohlo vydržet až do listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 s malýma vyjímkama snad prý i vydrží ..uvidíme jak se rosnička spletla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no nevím,včera mi někdo na tenise říkal že prý příští týden má být 8stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 a na horách sněžit...jsem se teď dozvěděl...takže rosnička už je mrtvá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak už se s tím počasím nějak dohodněte , abych věděl kdy mám umejt auto a navoskovat na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no už bude jen hnusně takže radši na to hned vlítni jako Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak už se s tím počasím nějak dohodněte , abych věděl kdy mám umejt auto a navoskovat na zimu meje se po zimě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.