Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no asi zavoláme na pátračku ...hele dneska je u nás suprově slunečno...balím to v 11:30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Cao ... nikam nevola ... Sorry ondro ja to nedelam schvalne .. sem prijel v sedum domu a hned telefon ze nejsou dodany zakazky, tak mi nabehla zilka skocil sem do auta a jel sem tam ... ty kryplove proste neexpedovali ... takze sem do 10 rozvazel zakazky jak nejakej posranej zavoznik.. S tema blbcema sem zkoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ok..pátrání odvoláno....a já pomalu balím...je teplo slunečno.....tak co v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Koukam cela strana venovana me to sem si snad nezaslouzil .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 uff tak žiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ale jo jirko zasloužil...na rozdíl od jiných .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Koukam cela strana venovana me to sem si snad nezaslouzil .)) ale joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak za chvilku sem něco pro tebe Jirko a i pro Marka dám,něco málo za včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava .. když se daří tak se daří co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava .. hmm tak to je na posrání ,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 když se daří tak se daří co No to mi poser zada ... no des no ... nastesti to neni nase chyba ze to posrali ... ale tak stejne ja to po vecerech zachranuju a pak je to beztak k hovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) tj včera jsem jim tam dával kašu,prvně jsem byl na HQ to heaji nejraději,ale byli tam samý idioti,protže jsem hráli furt min o 2 až 3 míň...ale stejně jsem jim to dali na plný čáře. Pak jsem skočil na HC a jak jsem byl ještě vytočenej tak jsem to řezal hlava nehlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak já letím domů.....už volala herečka že prej nějakej nákup...no jo nejsem smolař ...tak večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no tak si nákup užij a kup si něco dobrýho na papu...já už mám hlad jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 TO JÁ TAKY.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak kdybch si mohl vybrat co bych si dal tak asi vepř koleno,křen ,zaziki a chleba k tomu a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 )) zakiki ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 )) zakiki ? .) né zakiki ale zaziki nebo tzatziki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma. hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: Kurva fix , samej gurmáán ... nevadí vám že žeru rukama.) Editováno: 9. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 to vůbec,já taky vetšinou používám jen vidličku a ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.