Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

no asi zavoláme na pátračku :)...hele dneska je u nás suprově slunečno...balím to v 11:30...

Cao ... nikam nevola ... Sorry ondro ja to nedelam schvalne .. sem prijel v sedum domu a hned telefon ze nejsou dodany zakazky, tak mi nabehla zilka skocil sem do auta a jel sem tam ... ty kryplove proste neexpedovali ... takze sem do 10 rozvazel zakazky jak nejakej posranej zavoznik.. S tema blbcema sem zkoncil

• Autor

ok..pátrání odvoláno....a já pomalu balím...je teplo slunečno.....tak co v práci...

Koukam cela strana venovana me :) to sem si snad nezaslouzil .))

uff tak žiješ :smich::palec2:

• Autor

ale jo jirko zasloužil...na rozdíl od jiných ....

Koukam cela strana venovana me :) to sem si snad nezaslouzil .))

ale joo :palec2:

tak za chvilku sem něco pro tebe Jirko a i pro Marka dám,něco málo za včera ;)

Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava :aggressive: ..

• Autor
Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava :aggressive: ..

když se daří tak se daří co lol

No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) :skoda:

hmm tak to je na posrání ,co??

když se daří tak se daří co lol

No to mi poser zada :) ... no des no ... nastesti to neni nase chyba ze to posrali ... ale tak stejne ja to po vecerech zachranuju a pak je to beztak k hovnu

No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) :skoda:

tj včera jsem jim tam dával kašu,prvně jsem byl na HQ to heaji nejraději,ale byli tam samý idioti,protže jsem hráli furt min o 2 až 3 míň...ale stejně jsem jim to dali na plný čáře.

Pak jsem skočil na HC a jak jsem byl ještě vytočenej tak jsem to řezal hlava nehlava :smich:

• Autor

tak já letím domů.....už volala herečka že prej nějakej nákup...no jo nejsem smolař :)...tak večer...

no tak si nákup užij a kup si něco dobrýho na papu...já už mám hlad jak prase

• Autor

TO JÁ TAKY....

tak kdybch si mohl vybrat co bych si dal tak asi vepř koleno,křen ,zaziki a chleba k tomu a jsem spokojenej :palec2:

:))) zakiki ? .)

Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma.

:))) zakiki ? .)

né zakiki ale zaziki nebo tzatziki

zaziki.jpg

Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma.

hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: :palec2:

hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: :palec2:

Kurva fix , samej gurmáán ... nevadí vám že žeru rukama.)

Upraveno od Evers

to vůbec,já taky vetšinou používám jen vidličku a ruku :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.