Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

no asi zavoláme na pátračku :)...hele dneska je u nás suprově slunečno...balím to v 11:30...

Cao ... nikam nevola ... Sorry ondro ja to nedelam schvalne .. sem prijel v sedum domu a hned telefon ze nejsou dodany zakazky, tak mi nabehla zilka skocil sem do auta a jel sem tam ... ty kryplove proste neexpedovali ... takze sem do 10 rozvazel zakazky jak nejakej posranej zavoznik.. S tema blbcema sem zkoncil

• Autor

ok..pátrání odvoláno....a já pomalu balím...je teplo slunečno.....tak co v práci...

Koukam cela strana venovana me :) to sem si snad nezaslouzil .))

uff tak žiješ :smich::palec2:

• Autor

ale jo jirko zasloužil...na rozdíl od jiných ....

Koukam cela strana venovana me :) to sem si snad nezaslouzil .))

ale joo :palec2:

tak za chvilku sem něco pro tebe Jirko a i pro Marka dám,něco málo za včera ;)

Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava :aggressive: ..

• Autor
Vite co je nejhorši ... ted mi volali ze mi dali spatne data ... takze se to pretiskava :aggressive: ..

když se daří tak se daří co lol

No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) :skoda:

hmm tak to je na posrání ,co??

když se daří tak se daří co lol

No to mi poser zada :) ... no des no ... nastesti to neni nase chyba ze to posrali ... ale tak stejne ja to po vecerech zachranuju a pak je to beztak k hovnu

No hezky pekne !!!!! ... na HCcku to dava no .) :skoda:

tj včera jsem jim tam dával kašu,prvně jsem byl na HQ to heaji nejraději,ale byli tam samý idioti,protže jsem hráli furt min o 2 až 3 míň...ale stejně jsem jim to dali na plný čáře.

Pak jsem skočil na HC a jak jsem byl ještě vytočenej tak jsem to řezal hlava nehlava :smich:

• Autor

tak já letím domů.....už volala herečka že prej nějakej nákup...no jo nejsem smolař :)...tak večer...

no tak si nákup užij a kup si něco dobrýho na papu...já už mám hlad jak prase

• Autor

TO JÁ TAKY....

tak kdybch si mohl vybrat co bych si dal tak asi vepř koleno,křen ,zaziki a chleba k tomu a jsem spokojenej :palec2:

:))) zakiki ? .)

Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma.

:))) zakiki ? .)

né zakiki ale zaziki nebo tzatziki

zaziki.jpg

Zdar bando já dnes budu mít gyros z kroketama jako jeden oběd a jako druhej vepřo knedlo zelo,páč jsem si omylem narazil dva obědy tak gyros sežeru a zelí holt bude zejtra doma.

hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: :palec2:

hmm tak to bych si dal taky,akorát já buď pitagyros nebo gyros s nudlama :palec2: :palec2:

Kurva fix , samej gurmáán ... nevadí vám že žeru rukama.)

Upraveno od Evers

to vůbec,já taky vetšinou používám jen vidličku a ruku :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.