Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čaute :)

To rikal jeden znamej prej kdo nemel cikanku jako by ne*ukal :smich: tak jsem mu rekl ze to budu porad jakoby panic :smich:

Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase :smich:

Vloženo
Jirko,neblbni je teprve pondělí...ať ti nějaká práce zbyde,do pátku je daleko :smich:

co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .)

Vloženo
co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .)

jj taky jsem si to tak nechal a dnes se musím hodně snažit abych to vše vyřídil,ale když se chce tak to jde :palec2:

Vloženo (editace)

No fotbal nekomentuju to že nepostoupíme je jedině dobře a doufám,že příští kvalifikaci vemou pořádně od začatku,ale věřil jsem Haškovi daleko víc v těch reformách a on vlastně jenom Bruknera zamaskoval za svoje šefování a tím u mě moc sympatii nezyskal spíše ztratil.

Editováno: , autor: Vlasta

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...