baris Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 čaute To rikal jeden znamej prej kdo nemel cikanku jako by ne*ukal tak jsem mu rekl ze to budu porad jakoby panic Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 čaute Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase přiznám se že moje krédo to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ty vole tak sem si zamakal .) to je nezvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 čaute Tak říkáse, kdo neměl cikánku není chlap a ten kdo jí měl dvakrát je prase :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ty vole tak sem si zamakal .) to je nezvyk Jirko,neblbni je teprve pondělí...ať ti nějaká práce zbyde,do pátku je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 přiznám se že moje krédo to není asi tak no, nešel bych do toho ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Vy ste nenapravitelny zase se tu probírá :prc: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Jirko,neblbni je teprve pondělí...ať ti nějaká práce zbyde,do pátku je daleko co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 asi tak no, nešel bych do toho ani jednou víš co se říká..nikdy neříkej nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 co ti budu povídat ... v patek se jim nechce makat tak si to nechavaj vsechno na pondeli .) jj taky jsem si to tak nechal a dnes se musím hodně snažit abych to vše vyřídil,ale když se chce tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím s čím jel??byla to škodovka aspoň?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 víš co se říká..nikdy neříkej nikdy tohle bych si fakt nedal, na to mám slabej žaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím dobře jim to natřel , to asi nikdo nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kdo koukal včera na Pardubickou jak st.Váňa vyškolil zbytek start.pole,docela jsem u toho trochu dojetím Nekoukal jsem přímo ale starej Váňa je halt mazák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tohle bych si fakt nedal, na to mám slabej žaludek pár pifsonů+nějaká štampérka a je královnou večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No fuj .. tak to ja abstinuju .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 pár pifsonů+nějaká štampérka a je královnou večera nestraš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 A kdo koukal na fotbal v sobotu Jinak Váňa je borec takový Schumachr mezi dostihy Jinak s tou praci pri pondelku bych to neprehanel ma se zacinat zvolna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No ja koukal ( teda koukal spis nam to delalo kulisu pri lemtani ) )) Sou to tragedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Ja jsem veril bratiam slovenským a nic Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Sou to kurvy sobecky no takhle nam to vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) nestraš! já nestraším ale alkohol je sviňa Editováno: 12. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) No fotbal nekomentuju to že nepostoupíme je jedině dobře a doufám,že příští kvalifikaci vemou pořádně od začatku,ale věřil jsem Haškovi daleko víc v těch reformách a on vlastně jenom Bruknera zamaskoval za svoje šefování a tím u mě moc sympatii nezyskal spíše ztratil. Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Nevim co by delali na mistraku baletky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.