spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 hehe ... to se to tu rozjizdi ... no tak panove ja se poroucim .. tahnu dom Ondro , kdyz se povede tak veceer !!! jj uvidíme,já taky na 100% nevím jestli dnes budu mít čas,ale dám ti na icq tu ÏP ať to můžes prubnout kdyžtak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Porsche 911 Carrera 4S CabrioletPorsche 911 GT3 RS Porsche Panamera Turbo Porsche Cayenne Turbo S Ale stacil by bohate zakladni model rady 911 hmm tak to je slušný...já bych byl skromnej,mě stačí jen jedno a to Porsche 911 GT3 RS :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 hmm tak to je slušný...já bych byl skromnej,mě stačí jen jedno a to Porsche 911 GT3 RS :palec2: No ja jen kdyz uz jsme byli u toho haremu, jinak jak jsem psal zakladni model 911 by bohate stacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak určo atačil,ale proč troškařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 mažu domů,zatím se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Taky se mej ja mazu za dvacet minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 malá kontola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zdarec po ránu,témana na dnešní den,budem panikařit z prvního sněhu nebo se na přezování ještě vys..em. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no s tím přezouváním to asi začíná být aktuální fakt hnus toto počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 nazdárek...tak služebák přezutej...a soukromej vozejček jde na řadu o víkendu......páč tu 2 dni nebudu a bude spinkat v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zdarec po ránu,témana na dnešní den,budem panikařit z prvního sněhu nebo se na přezování ještě vys..em. paniku dělají jen v TV.....není to celorepublikový ale jen lokální s tím sněhem.....příští týden už bude zase líp .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Taky si myslím že ten sníh bude jen vysoko,tady dole snad nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 sníh ne jen teplota bude okolo max 10 přes den.....tady je teď ještě pořád jen +5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Dobre rano No pocasi fakt hnus vcera jsem jel domu a 5,5C a dneska rano taky Ale musi to vydrzet do skodahome srazu pak je to uz jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Dobre rano No pocasi fakt hnus vcera jsem jel domu a 5,5C a dneska rano taky Ale musi to vydrzet do skodahome srazu pak je to uz jedno budeš machrovat s ALU jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Budu delat Zagorku s alu no rad bych to vydrel ten tyden a pul do srazu tak uvidime :)dorazis taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ne.....já se moc takhle ofiko nesrážím...jen sem tam se sjedeme s klukam s okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak jsem si chtel udelat prodlouzeny vikend v mem oblibenem Špindlu, no ted nevim jestli jo nebo ne jeste na letnich, ale asi radsi to pokouset nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré ráno tak snad to ještě chvilku vydrží, na zimáky se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak jsem si chtel udelat prodlouzeny vikend v mem oblibenem Špindlu, no ted nevim jestli jo nebo ne jeste na letnich, ale asi radsi to pokouset nebudu tak třeba to bude dobrej adrenalin na těch letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré ráno tak snad to ještě chvilku vydrží, na zimáky se mi moc nechce komu by se chtělo,vytáhnout zimní,sundat a umýt letní....samá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak třeba to bude dobrej adrenalin na těch letních To by mohli zaradit do toho adrenali programu ve špindlu vid no uvidime co a jak mozna tento vikend ze zajedu ale prezouvat nehodlam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 komu by se chtělo,vytáhnout zimní,sundat a umýt letní....samá práce No mě to baví ja to mám jako zalibu takovy udrzbarsky a opravarensky a cistici aktivity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.