spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no to asi jooo,ale vážně je to jedna z těch věcí který sou fakt na p.ču,posraná zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak hospodo,máme tu malé výročí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 No mě to baví ja to mám jako zalibu takovy udrzbarsky a opravarensky a cistici aktivity tak to je bezva,byl si dodatečně nominován na výměnu mojich kol .........takže ti moc gratuluji ...a samo že to je zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré ráno tak snad to ještě chvilku vydrží, na zimáky se mi moc nechce že by další machýrek s ALU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak to je bezva,byl si dodatečně nominován na výměnu mojich kol .........takže ti moc gratuluji ...a samo že to je zdarma Tak to je čest ja menim na vsech trech autech doma kola dvakrat do roka a na fabci jsem letos menil no hanba pocitat kdyz sem porad zkousel nejaky kola, jednou bych so to chtel nechat zmerit jestli to nebude rekord No tak ted jsem cetl a videl foto jak je treba v Peci po Snezkou no tak tam opravdu nepojedu na letnich resp. spis slickach a zitra pry ma snezit nejvic a na Snezce pry bylo nebo je -6C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Pokud se mi bude o víkendu chtít tak se do přezutí vrhnu,mám zimaky posledním rokem tak je aspon využiju,mají sice ještě přes 5mm,ale jsou už v provozu od 04 a vyrobeny 03 takže jim tak nějak končí životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 komu by se chtělo,vytáhnout zimní,sundat a umýt letní....samá práce přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 že by další machýrek s ALU to né, spíš mě to nebaví Ale je fakt, že na Alu to vypadá líp než na plechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Chlapy dyt je to sup sup hotovy Jinak to by clovek nerekl ze minuly tyden se pomalu opalovat ze uz ted se budou davat zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To Baris: Ted vidim ze jsi z Velkeho Senova ja jsem jezdil nekolik k pritelkyni do Šluknova a asi zas budu jezdit i za znamymi do Rumburka a Vansdorfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Anketa pro dnešní den: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75934&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tada mít prašule tak bych ty kola vzal:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75935&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Anketa pro dnešní den: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75934&hl= Vlasto připojím se k te negativni strance bohuzel me se to nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To Baris: Ted vidim ze jsi z Velkeho Senova ja jsem jezdil nekolik k pritelkyni do Šluknova a asi zas budu jezdit i za znamymi do Rumburka a Vansdorfu Tak to koukám , že by někdo znal tenhle kout ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Vlasto připojím se k te negativni strance bohuzel me se to nelibi za mě taky ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak to koukám , že by někdo znal tenhle kout ČR? Znam ho opravdu křížem krážem jelikož přítelkyně je odtamtud a mame radi pesi turistiku ale i cyklo tak me tam provedla ceske svycarsko jsme prosli uz cele , jeste jsme meli naplanovane na nemecke strasne a Königstein atd. no musim rict ze moc krasny kraj a vzdy jsem se tam moc rad vracel asi se k sobe vratime a budu tam zase jezdit tak klidne muzeme dat i srazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 že by další machýrek s ALU přesně tak teda nevím jak vy,ale já mám jak letní tak zimní alu ...no nechci dělat machra,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Anketa pro dnešní den: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75934&hl= nejseš pod vlivem už takhle před obědem že? dal jsem tu druhou možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Znam ho opravdu křížem krážem jelikož přítelkyně je odtamtud a mame radi pesi turistiku ale i cyklo tak me tam provedla ceske svycarsko jsme prosli uz cele , jeste jsme meli naplanovane na nemecke strasne a Königstein atd. no musim rict ze moc krasny kraj a vzdy jsem se tam moc rad vracel asi se k sobe vratime a budu tam zase jezdit tak klidne muzeme dat i srazik Tak sraz určitě dát můžem, i když asi někdo jinej poblíž už není Tak příroda krásná, ale jinak díra po granátu Königstein je moc pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 teda nevím jak vy,ale já mám jak letní tak zimní alu ...no nechci dělat machra,že?? hele nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tada mít prašule tak bych ty kola vzal:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75935&hl= Tak to joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hele nemachruj sem vás nechtěl nějak dráždit,ale je fakt že na hlínách je to hezčí i v těch sračkách co padaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hele nemachruj dela ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tada mít prašule tak bych ty kola vzal:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75935&hl= Tak muzes vzit ty moje na zimu za 8tis Ja premyslim ze bych ty moje dal na zimu ale retezy mam nan rozmer 185/60 14 tak to asi parada a anvic na alu retezy nedam pokud se nejdena o rtezy typu snowcat atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak sraz určitě dát můžem, i když asi někdo jinej poblíž už není Tak příroda krásná, ale jinak díra po granátu Königstein je moc pěknej Ne opravdu me se to tam libi chvilema jsme premysleli ze bychom tam postavili, ale z praci je to spatny jinak me fascineuje nejenta priroda ale i historie tam a vubec to vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.