Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ale já tam nic mít nepotřebuju, nemusím se tak zviditelňovat Ty hold prostě jen kecáš....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Máro díky ... ja věděl že jsem premiant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Nez prdel mi to pripoimelo pindika teda U cas snezi jo? No to je spatna zprava ale proste ja neprezuju i kdyby trakare padaly az po skdoahome srazu Ja koukam na www.ceskehory.cz a checkuju webkamery a pec pod snezkou me prekvapilo jak to tam napadlo ale ve Spindlu je to docela ok jen na strechcach trosku snehu lezi to by letni zvladly tak to jsem zvědav jestli to na letních tak dlouho vydržíš, tady to hned taje, takže sníh žádnej, ale sněží Editováno: 13. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 No ja jdu ve čtvrtek na prohlidku .. sem přemyšlel že je to necham rovnou přezout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ona by měla mít škodovka zas někdy tu předzimní akci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Kdo se boji nesmi na hory Ale jakmile bude 1.listopad tak uz zimaky tam budou prehazu kola a jede se dal, nejsem jeden s tech strelcu co jeuzdi v zime na sjetych letnich gumach Aha ale stejne uz teda tam musi byt skara chladno kdyz uz je snih i kdyz presto ze taje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ona by měla mít škodovka zas někdy tu předzimní akci ne? To ja vam ji udelam taky No snad by mela jsou podzimni a jarni tak se nechame prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Teď jsem se projel v pěkné sněhové váničce,ale hned na to svítí blunce tak sních zustal jenom na předním skle pod stěračem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ona by měla mít škodovka zas někdy tu předzimní akci ne? jo za 99 ale je to o ničem..já tam na ně dřív jezdil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 jo za 99 ale je to o ničem..já tam na ně dřív jezdil..... To jsou takovy ktery si udelas sam a za 99CZK si muzes koupit kapalinu do ostrikovacu misto toho To je mate good sterace kapalina vsude dost sviti brzdi troubi sterace stiraji a trada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 jo za 99 ale je to o ničem..já tam na ně dřív jezdil..... Pár jsem jich taky absolvoval,ale je to fakt o ničem jediny co bylo,že to napíchly a zjištovaly chyby,ale to dnes už dělám u kamoše v ser. zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Kdo se boji nesmi na hory Ale jakmile bude 1.listopad tak uz zimaky tam budou prehazu kola a jede se dal, nejsem jeden s tech strelcu co jeuzdi v zime na sjetych letnich gumach Aha ale stejne uz teda tam musi byt skara chladno kdyz uz je snih i kdyz presto ze taje tj, nechápu lidi co jezdí v zimě na letních no je tu 1,5 stupně, takže skoro zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 jo za 99 ale je to o ničem..já tam na ně dřív jezdil..... no já na ní ještě nebyl, tak to chci vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no zkus to.....já si za těch 99 koupím radši grilovaný kuře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no já na ní ještě nebyl, tak to chci vyzkoušet To bude poprve a naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Az na posledni mapku to slo ... kua sem CTF nehral snaad 5 let .) maposledy v unrealu .) jj ta pouštní je taková divná,ale je dobrý dávat někoho na 300m snipou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no zkus to.....já si za těch 99 koupím radši grilovaný kuře A to je slovo do prani nebo Strips menu ale ono je toho nejak malo tak pak se musi bud tri hot wings nebo rovnou cely kyblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 A to je slovo do prani nebo Strips menu ale ono je toho nejak malo tak pak se musi bud tri hot wings nebo rovnou cely kyblik ne je to akorát..u nás grilujou celý kuřátko za 105...tak 6 doplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no zkus to.....já si za těch 99 koupím radši grilovaný kuře tak to je mi jasný ale tak chci to zkusit, pak už mě tam asi neuviděj, jak říkáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 A to je slovo do prani nebo Strips menu ale ono je toho nejak malo tak pak se musi bud tri hot wings nebo rovnou cely kyblik to zní taky lákavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ne je to akorát..u nás grilujou celý kuřátko za 105...tak 6 doplatím a za jakeho kraje ze vy ste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Az na posledni mapku to slo ... kua sem CTF nehral snaad 5 let .) maposledy v unrealu .) jinak CTF mě docela baví ,je dobrý že se ty mody takto mění,akorát na tom HQ je blbý to čekání na rsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 to zní taky lákavě To me tam trosku zklamalo u vas, ale alespon jsem od toho uchranen, ze tam nikde neni Mekac ani KFC, nejblize az v Libreci vid nebo i nekde v Nemecku? To kdyz totok neni tak nekam ruzne na pizzu nebo podobny veci ja jsem na jidlo hrozny zas moc toho nejim a tak vybiram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 A jejeee koukam ze na jedlovy to zas pekne jede tam to nikdy nezklame http://www.sluknovsko.cz/webcamj.php?kamer...;ttt=1255433064 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To me tam trosku zklamalo u vas, ale alespon jsem od toho uchranen, ze tam nikde neni Mekac ani KFC, nejblize az v Libreci vid nebo i nekde v Nemecku?To kdyz totok neni tak nekam ruzne na pizzu nebo podobny veci ja jsem na jidlo hrozny zas moc toho nejim a tak vybiram to jo no, ale mě to moc navadí, my si rači zajdem do picérky nebo do restauračky. No v německu by se něco našlo, ale zas ceny tam nebudou moc příjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.