Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak po netu jsem hrál naposled COD2 na gameparku. Teď už přes rok hry nehraju, PC už má svoje zasebou, chystal jsem se k obnově, ale nejsou peníze. Chtěl bych si zahrát Mafii 2, tak snad se obnova uskuteční :)

Vloženo

no právě :(, ale co, kdybych si to zahrál, tak by mě to zas chytlo, protože podle toho co jsem slyšel je COD4 hodně dobrá :palec2: začal bych to pařit, přidal se zas do klanu a už by to jelo, zas bych nic nestíhal :smich:

Vloženo
Zdaar bando přidávám pár foteček z dnešního dopoledne :)

nazdar ...hmmm přezouvačka.....ja počkam ještě tak měsic.....tady u nas ani vločka tak nikam nespěcham.. :palec2:

Vloženo

Mám je na poslední sezonu tak at si holky ještě užijou provozu,dávám je protože jezdím do práce brzo ráno a vracím se pozdě večer a nerad bych měl problémy.

Vloženo

ja teda pokud si vzpominam tak ty moje budou asi taky už posledni rok .... no ja nepospicham jak řikam u nas ty zimy nějaky extra nejsou tak minimalně do 1.listopadu budou ještě letnaky pak se uvidi :-))

Vloženo
ja teda pokud si vzpominam tak ty moje budou asi taky už posledni rok .... no ja nepospicham jak řikam u nas ty zimy nějaky extra nejsou tak minimalně do 1.listopadu budou ještě letnaky pak se uvidi :-))

Rozhraní Šumavy a Českého lesa,jeden den Aljaška a druhej Beverly Hill :D :D :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...