baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a tak teda joo,ukecal jsi mě teda ,jezdím na joypadu já jsem taky jezdil, pak taky s volantem a klasika na klávesnici, ale to je nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak jako nechápu jak někdo může jezdit na klávesce,buď joy nebo volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 přesně, na klávesce je to hrůza, to mě vubec nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a co COD4 nehraješ??nebo nechystáš se na COD MW2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak po netu jsem hrál naposled COD2 na gameparku. Teď už přes rok hry nehraju, PC už má svoje zasebou, chystal jsem se k obnově, ale nejsou peníze. Chtěl bych si zahrát Mafii 2, tak snad se obnova uskuteční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak na Mafii2 určo budeš potřebovat new železo ,jinak kdybys změnil názor hrajem s Jirkem na Trubce COD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to vím, vaší diskuzi nešlo přehlídnout , ale jak říkám, zatím není pc a ani moc času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak je pravda že čas je jedině až večer i u nás,ale bez nového pc to určo nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no právě , ale co, kdybych si to zahrál, tak by mě to zas chytlo, protože podle toho co jsem slyšel je COD4 hodně dobrá začal bych to pařit, přidal se zas do klanu a už by to jelo, zas bych nic nestíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no je pravda že COD4 je hodně návykový,ale hlavně hodně povedený....některý rána jsou fakt krutý když se to někdy protáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak třeba si taky někdy zahraju, rozhodně bych to chtěl zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 myslím že ale jak přijde Modern Warfare2 za necelý měsíc snad,tak to bude velkej útlum pro COD4,protože ty vypadá že to bude naprostá pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak uvidíme, třeba si k Vánocům udělám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 já domů,zatím čusss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdaar bando přidávám pár foteček z dnešního dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nějaký modrý auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdaar bando přidávám pár foteček z dnešního dopoledne nazdar ...hmmm přezouvačka.....ja počkam ještě tak měsic.....tady u nas ani vločka tak nikam nespěcham.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Mám je na poslední sezonu tak at si holky ještě užijou provozu,dávám je protože jezdím do práce brzo ráno a vracím se pozdě večer a nerad bych měl problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ja teda pokud si vzpominam tak ty moje budou asi taky už posledni rok .... no ja nepospicham jak řikam u nas ty zimy nějaky extra nejsou tak minimalně do 1.listopadu budou ještě letnaky pak se uvidi :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jo a udělal jsem si trochu v tom podzimo zimním marastu radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ja teda pokud si vzpominam tak ty moje budou asi taky už posledni rok .... no ja nepospicham jak řikam u nas ty zimy nějaky extra nejsou tak minimalně do 1.listopadu budou ještě letnaky pak se uvidi :-)) Rozhraní Šumavy a Českého lesa,jeden den Aljaška a druhej Beverly Hill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 česky středohoří .... sníh všude okolo (praha-most-chomutov) a tady ani vločka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dobre rano vsem jedete nekdo na autoshow? Copak nejaka petice proti modrym autum Jinak naprezouvani jeste tak mesic cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dobré ráno, tan na autoshow bych se zajel podívat, ale je to moc daleko a s letňákama si to netroufnu, nevím jak by to po cestě dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.