Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nevěš hlavu jsou na tom i hůř.

opěrku na nohu sem si vybastlil ze slzičkovýho plechu a dobrý.

Tak to jsi sikula s tim slzickovym plechem :palec2:

JJ mas pravdu jsou hur treba kdyz je nekdo nemocny, tohle je kvuli pritelkyni a tak ale clovek musi koukat dal ac to jde tezko :feve:

Vloženo
jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) :smich::smich::smich:

si asi jinej viď :smich: myslíš že použiju ještě tvoje zimáky?? jako osm kol??? :smich::smich::smich:

a žena JÁ SEM PÁNEM DOMU

když není žena doma :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Bari jukni do bazaru > prodej > tuning díly a Maxxi tam rozprodava svoji fabku a je tam fotka jak to tam vypada ty pedaly s tou operkou :palec2: jj fabca to je takova moje jedina radost asi, ale co ji urcite ted poridim, tak v pondeli se dozvim cenu pruzin Eibach 30/30 nebo 35/35 ted envim ale ono je to asi jedno uz :)

tak mě tam ta opěrka nesedí, taková moc velká. Nad pružinama jsem taky uvažoval, ale zatím zůstal základ, tak se uvidí časem

Vloženo

Koukám,že dneska nějak ponocujete,ty lišty jsou :palec: já mám černý,ale musím je sundat protože mi neodtejká voda co jde ze dveří a teče pak do auta,než jsem je tam dal bylo vše O.K. ,takže tam přijdou pouze polepy asi carbon nebo zas černy.

Vloženo
Koukám,že dneska nějak ponocujete,ty lišty jsou :palec: já mám černý,ale musím je sundat protože mi neodtejká voda co jde ze dveří a teče pak do auta,než jsem je tam dal bylo vše O.K. ,takže tam přijdou pouze polepy asi carbon nebo zas černy.

taky jsem se divil, že je tu tolik lidí ;)

Vloženo
Tak to jsi sikula s tim slzickovym plechem :palec2:

JJ mas pravdu jsou hur treba kdyz je nekdo nemocny, tohle je kvuli pritelkyni a tak ale clovek musi koukat dal ac to jde tezko :feve:

Tak to jsi nepoznal asi mou bývalou ženu :aggressive: to je peklo na zemi :feve:

Vloženo

Nejak nemuzu spat :( problemy :(

Vloženo

Výrobce pružin nevim ale jsou přes KODEMI.R tak snad budou ok.

a když se mi melou myšlenky v kedlubě tak jdu na cigáro a pak usnu docela dobře. teda po 3 hod. čumění do stropu :feve:

Vloženo
Nejak nemuzu spat :( problemy :(

Tak at co nejdřív pomynou,u mne je to dnes prací do sedmi ráno se tu budu poflakovat(na netu v práci se neflákám),pak chvilku spánek pokud mne malá nechá a večer zas,.

Vloženo (editace)
taky mam neprijemne zkusenosti s byvalou i tahani po soudech a tak, takze sis taky vytrpel :feve: asi vid :(

jo a ještě neni konec :feve: ale mam skvělou přítulkyni kol5

Editováno: , autor: Riper
Vloženo
Výrobce pružin nevim ale jsou přes KODEMI.R tak snad budou ok.

a když se mi melou myšlenky v kedlubě tak jdu na cigáro a pak usnu docela dobře. teda po 3 hod. čumění do stropu :feve:

to ja taky, pocitam a pocitam ovecky a treba az do pul 4 a pak to jde samo :smich:

Vloženo
Tak at co nejdřív pomynou,u mne je to dnes prací do sedmi ráno se tu budu poflakovat(na netu v práci se neflákám),pak chvilku spánek pokud mne malá nechá a večer zas,.

No to teda pekne napilno mas, tak mala snad bude hodne a kolik ji je?Ja mam petiletou rostandu :)

Jinak doufam ze ty osobni problemy se vyresi zitra a uvidim jak na to jsem a jak to bude dal mam i docela strach a ze ten nejak nemivam :help::feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...