Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nevěš hlavu jsou na tom i hůř. opěrku na nohu sem si vybastlil ze slzičkovýho plechu a dobrý. Tak to jsi sikula s tim slzickovym plechem JJ mas pravdu jsou hur treba kdyz je nekdo nemocny, tohle je kvuli pritelkyni a tak ale clovek musi koukat dal ac to jde tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) si asi jinej viď myslíš že použiju ještě tvoje zimáky?? jako osm kol??? a žena JÁ SEM PÁNEM DOMU když není žena doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Bari jukni do bazaru > prodej > tuning díly a Maxxi tam rozprodava svoji fabku a je tam fotka jak to tam vypada ty pedaly s tou operkou jj fabca to je takova moje jedina radost asi, ale co ji urcite ted poridim, tak v pondeli se dozvim cenu pruzin Eibach 30/30 nebo 35/35 ted envim ale ono je to asi jedno uz tak mě tam ta opěrka nesedí, taková moc velká. Nad pružinama jsem taky uvažoval, ale zatím zůstal základ, tak se uvidí časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Koukám,že dneska nějak ponocujete,ty lišty jsou já mám černý,ale musím je sundat protože mi neodtejká voda co jde ze dveří a teče pak do auta,než jsem je tam dal bylo vše O.K. ,takže tam přijdou pouze polepy asi carbon nebo zas černy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ja mam pružiny připravené ve sklepě ale koupil sem od Spineshanka gut logo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Koukám,že dneska nějak ponocujete,ty lišty jsou já mám černý,ale musím je sundat protože mi neodtejká voda co jde ze dveří a teče pak do auta,než jsem je tam dal bylo vše O.K. ,takže tam přijdou pouze polepy asi carbon nebo zas černy. taky jsem se divil, že je tu tolik lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak to jsi sikula s tim slzickovym plechem JJ mas pravdu jsou hur treba kdyz je nekdo nemocny, tohle je kvuli pritelkyni a tak ale clovek musi koukat dal ac to jde tezko Tak to jsi nepoznal asi mou bývalou ženu to je peklo na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ja mam pružiny připravené ve sklepě ale koupil sem od Spineshanka gut logo: Dobře udělals to se k tomu Tvymu zelenáči hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Koukám,že dneska nějak ponocujete,ty lišty jsou já mám černý,ale musím je sundat protože mi neodtejká voda co jde ze dveří a teče pak do auta,než jsem je tam dal bylo vše O.K. ,takže tam přijdou pouze polepy asi carbon nebo zas černy. Nejak nemuzu spat problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ja mam pružiny připravené ve sklepě ale koupil sem od Spineshanka gut logo: Lepe vystihnout to nejde a jaky pruziny jsi poridil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dobře udělals to se k tomu Tvymu zelenáči hodí dííííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak to jsi nepoznal asi mou bývalou ženu to je peklo na zemi taky mam neprijemne zkusenosti s byvalou i tahani po soudech a tak, takze sis taky vytrpel asi vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Takže klucíí ještě jsem dal kočičí oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Výrobce pružin nevim ale jsou přes KODEMI.R tak snad budou ok. a když se mi melou myšlenky v kedlubě tak jdu na cigáro a pak usnu docela dobře. teda po 3 hod. čumění do stropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nemely by jit o neco niz?Nebo nebudes davat fabku dezentne k zemi, jinak voni novotou az sem z te fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nejak nemuzu spat problemy Tak at co nejdřív pomynou,u mne je to dnes prací do sedmi ráno se tu budu poflakovat(na netu v práci se neflákám),pak chvilku spánek pokud mne malá nechá a večer zas,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) taky mam neprijemne zkusenosti s byvalou i tahani po soudech a tak, takze sis taky vytrpel asi vid jo a ještě neni konec ale mam skvělou přítulkyni Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Výrobce pružin nevim ale jsou přes KODEMI.R tak snad budou ok. a když se mi melou myšlenky v kedlubě tak jdu na cigáro a pak usnu docela dobře. teda po 3 hod. čumění do stropu to ja taky, pocitam a pocitam ovecky a treba az do pul 4 a pak to jde samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 A daaalll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo a ještš neni konec ale mam skvělou přítulkyni Jak se rika ve dvou se to lepe tahne, a kdyz mas jeste partnera i do nepohody tak je to dvakrat lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 A daaalll čerstvé noční fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak at co nejdřív pomynou,u mne je to dnes prací do sedmi ráno se tu budu poflakovat(na netu v práci se neflákám),pak chvilku spánek pokud mne malá nechá a večer zas,. No to teda pekne napilno mas, tak mala snad bude hodne a kolik ji je?Ja mam petiletou rostandu Jinak doufam ze ty osobni problemy se vyresi zitra a uvidim jak na to jsem a jak to bude dal mam i docela strach a ze ten nejak nemivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Takže klucíí ještě jsem dal kočičí oči Nechci Ti po ránu kazit náladu,ale takhle to nejni ono,dal bych je níž k tej spodní hraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 čerstvé noční fotky? spy fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 A ještě malou perličku na srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.