Říjen 17, 200915 r To Montyk: číča oči joooooo a nedávno si to strkal ze skály musím to tu oživit jsme tu jak u psychouše nic ve zlym Tome
Říjen 17, 200915 r Nechci Ti po ránu kazit náladu,ale takhle to nejni ono,dal bych je níž k tej spodní hraně. Taky jsem psal, ja bych je dal do toho ohybu ve spodni casti narazniku
Říjen 17, 200915 r To Montyk: číča oči joooooo a nedávno si to strkal ze skály musím to tu oživit jsme tu jak u psychouše nic ve zlym Tome JJ musime to ozivit at si nekazime naladu negativnima vecma Jak rikaval Ivan Hlinka "Preci se z toho nepose*em" Upraveno Říjen 17, 200915 r od Tomas86
Říjen 17, 200915 r JJ musime to ozivit at si nekazime naladu negativnima vecma tak né žo se to tu zas oživí tímhle
Říjen 17, 200915 r No to teda pekne napilno mas, tak mala snad bude hodne a kolik ji je?Ja mam petiletou rostandu 14měsícu malá rošťanda a když táta přijde ráno z práce tak je top.
Říjen 17, 200915 r Nechci Ti po ránu kazit náladu,ale takhle to nejni ono,dal bych je níž k tej spodní hraně. to jsem zkoušel ale mě se takhle víííc krásné autooooo
Říjen 17, 200915 r [14měsícu malá rošťanda a když táta přijde ráno z práce tak je top. Tak ma radost kdyz tatka prijede domu tak chce dovadet to je hezky
Říjen 17, 200915 r to je fakt, ten zas sjíždí ty jeho webky No jeste jsem neprojel ty odkazy co posilal vcera nebo kdy
Říjen 17, 200915 r Tohle dělám kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vubec. :smich: :smich: tak to je dobry
Říjen 17, 200915 r hele klucí zákaz mluvit o dětech jooo pls jak to? Jinak taky jsem to nechtel nejak probirat, protoze byvala se nejak kousla a nechce mi pujcovat malou
Říjen 17, 200915 r No jeste jsem neprojel ty odkazy co posilal vcera nebo kdy no bejt tebou, tak bych to ani nezkoušel, bůh ví co ti to poslal za odkazy :smich:
Říjen 17, 200915 r no bejt tebou, tak bych to ani nezkoušel, bůh ví co ti to poslal za odkazy :smich: to by me pak jeste na to presla chut vid
Říjen 17, 200915 r Dědek na dvoře štípe dříví najednou mu houpne tak vlítne do světnice na babku,ale než sundá všechny ty punčocháče a spodničky je po houpnutí,říka babce až příšte uslyšíš jak na Tebe křičim na nic nečekej a svlíkej se aby jsme to stihly.Po čase babka slyší řev ze dvora svlíkne se lehne do postele,dědek se vřítí dovnitř a zařve:Ty se tady válíš jako stará kurva a nám zatím hoří stodola.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.