Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To Montyk: číča oči joooooo a nedávno si to strkal ze skály musím to tu oživit jsme tu jak u psychouše nic ve zlym Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nechci Ti po ránu kazit náladu,ale takhle to nejni ono,dal bych je níž k tej spodní hraně. Taky jsem psal, ja bych je dal do toho ohybu ve spodni casti narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 čerstvé noční fotky? jojo sem u toho dal pěkně cigárko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) To Montyk: číča oči joooooo a nedávno si to strkal ze skály musím to tu oživit jsme tu jak u psychouše nic ve zlym Tome JJ musime to ozivit at si nekazime naladu negativnima vecma Jak rikaval Ivan Hlinka "Preci se z toho nepose*em" Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 JJ musime to ozivit at si nekazime naladu negativnima vecma tak né žo se to tu zas oživí tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No to teda pekne napilno mas, tak mala snad bude hodne a kolik ji je?Ja mam petiletou rostandu 14měsícu malá rošťanda a když táta přijde ráno z práce tak je top. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak né žo se to tu zas oživí tímhle na to nam tady chybi Ondra :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jdu hulit a za chvííííííli asi dojde červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 na to nam tady chybi Ondra :smich: to je fakt, ten zas sjíždí ty jeho webky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nechci Ti po ránu kazit náladu,ale takhle to nejni ono,dal bych je níž k tej spodní hraně. to jsem zkoušel ale mě se takhle víííc krásné autooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak né žo se to tu zas oživí tímhle to už sem dneska měěěěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 [14měsícu malá rošťanda a když táta přijde ráno z práce tak je top. Tak ma radost kdyz tatka prijede domu tak chce dovadet to je hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tohle dělám kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to je fakt, ten zas sjíždí ty jeho webky No jeste jsem neprojel ty odkazy co posilal vcera nebo kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 hele klucí zákaz mluvit o dětech jooo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tohle dělám kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vubec. :smich: :smich: tak to je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 hele klucí zákaz mluvit o dětech jooo pls jak to? Jinak taky jsem to nechtel nejak probirat, protoze byvala se nejak kousla a nechce mi pujcovat malou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No jeste jsem neprojel ty odkazy co posilal vcera nebo kdy no bejt tebou, tak bych to ani nezkoušel, bůh ví co ti to poslal za odkazy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 takhle to bylo hezčííí dole to tak nebylo výrazné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 no bejt tebou, tak bych to ani nezkoušel, bůh ví co ti to poslal za odkazy :smich: to by me pak jeste na to presla chut vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jinak přeji všem dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 takhle to bylo hezčííí dole to tak nebylo výrazné No hlavne se to musi libit tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to by me pak jeste na to presla chut vid asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jinak přeji všem dobré ráno koukám ranní ptáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dědek na dvoře štípe dříví najednou mu houpne tak vlítne do světnice na babku,ale než sundá všechny ty punčocháče a spodničky je po houpnutí,říka babce až příšte uslyšíš jak na Tebe křičim na nic nečekej a svlíkej se aby jsme to stihly.Po čase babka slyší řev ze dvora svlíkne se lehne do postele,dědek se vřítí dovnitř a zařve:Ty se tady válíš jako stará kurva a nám zatím hoří stodola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.