baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 koukám ranní ptáče nj, jsem si dnes trošku přivstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nj, jsem si dnes trošku přivstal tak snad i ranní ptáče dal doskace ja myslim ze asi ani nevylezu rano resp. dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dědek na dvoře štípe dříví najednou mu houpne tak vlítne do světnice na babku,ale než sundá všechny ty punčocháče a spodničky je po houpnutí,říka babce až příšte uslyšíš jak na Tebe křičim na nic nečekej a svlíkej se aby jsme to stihly.Po čase babka slyší řev ze dvora svlíkne se lehne do postele,dědek se vřítí dovnitř a zařve:Ty se tady válíš jako stará kurva a nám zatím hoří stodola. :smich: hm už to tu zas začíná :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) tak při tomhle počasí je pod peřinou nejlíp.. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 :smich: hm už to tu zas začíná :smich: No takhle jsem se teda dlouho nezasmal :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak snad i ranní ptáče dal doskace ja myslim ze asi ani nevylezu rano resp. dopoledne to já taky ne, se nenáchám ráno(dopoledne) ničím rušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to já taky ne, se nenáchám ráno(dopoledne) ničím rušit A to je slovo chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jéje zítra budu spááááát co nejdýl pak mam ranní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 A to je slovo chlapa teď jestli to ještě vyjde :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jéje zítra budu spááááát co nejdýl pak mam ranní V kolik ti zacina ranni? Me v 7:00 a tatovi v 6:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 teď jestli to ještě vyjde :smich: To jo ona realita je pak vetsinou jina vid to znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ještě sem ty ofuky našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To jo ona realita je pak vetsinou jina vid to znam asi tak no, a nic nezmůžeš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ještě sem ty ofuky našel JJ dobre a je to funkcni nebo je to znat pak pri jizde s pootevrenym okynkem?Ja jsem s tim jeste nikdy nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jak to? Jinak taky jsem to nechtel nejak probirat, protoze byvala se nejak kousla a nechce mi pujcovat malou jinak woe mam 9letou dceru a skoro rok sem ji neviděl je tak zmanipulovaná že bych asi nesložil zkoušky na zbrojní průkaz ale beru to s nadhledem jsem přád mladý tak je ještě na vše dost času a TY ho máš ještě vííííc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 AAAA co takhle třííkolku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ještě sem ty ofuky našel a jsou ty ofuky znát? Kámoš je měl na F1 a říkal, že to nělalo bordel, tak je hned zas sundal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jinak woe mam 9letou dceru a skoro rok sem ji neviděl je tak zmanipulovaná že bych asi nesložil zkoušky na zbrojní průkaz ale beru to s nadhledem jsem přád mladý tak je ještě na vše dost času a TY ho máš ještě vííííc No ja ji ted nevidel pul roku, tak koukam ze u tebe je to taky sila chlape, ale tak to zvladneme preci nas ty baby nerozhazou vid a ty jak jsi psal mas urcite supr zenu ted vedle sebe, tak to bude parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 AAAA co takhle třííkolku?? tak tohle je ovšem paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 AAAA co takhle třííkolku?? Pekelny to stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 v 6:00 lidi se zbláznili a chtěj toho čím dál víc to MONTYK tu značku sem už někde viděl viz pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ještě sem ty ofuky našel Pěkny,ty FII jsou čim dál tím blíž k srdečku mému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 JJ dobre a je to funkcni nebo je to znat pak pri jizde s pootevrenym okynkem?Ja jsem s tim jeste nikdy nejel to občas kouřím v autě pootevřené okenko a foukalo mi do ucha a za krrk takhle pohoda nefouká to a ještě to hlavní hodil jsem zatáčku bez nich a vodu sem měl ze střechy v autě takhle ani kapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 v 6:00 lidi se zbláznili a chtěj toho čím dál víc to MONTYK tu značku sem už někde viděl viz pentadius 6:00 je peklo kdyz to vidim u taty tak ono jde o zvyk ale stejne mi to prijde za nelidsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to sem u MOTYKa v garage neviděl ale prej na to balí na vsi holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.