Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to občas kouřím v autě pootevřené okenko a foukalo mi do ucha a za krrk takhle pohoda nefouká to a ještě to hlavní hodil jsem zatáčku bez nich a vodu sem měl ze střechy v autě takhle ani kapku JJ s tou vodou to mas pravdu ze takhle to tam nepujde, ja tedy nekourim ale tak preci jen cerstvy vzduch dovnitr je obcas zapotrebi a ted jak porad prsi, tak takhle je to asi podchyceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to sem u MOTYKa v garage neviděl ale prej na to balí na vsi holky tak hlavně že to zabírá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 a jsou ty ofuky znát? Kámoš je měl na F1 a říkal, že to nělalo bordel, tak je hned zas sundal Já jsem s nima naprosto spokojenej,už bych auto bez nich nechtěl,prší a mužeš jet s otevřenym oknem,v létě je mám nastevřeny pořád není v tom pak takovej hic když parkuješ na slunci atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak si na mě vzpomeňte až pujdete do škoda servisu pro díly se kvuli tomu dřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 mno když fouká boční vítr tak trochu je to znát větší hluk ale většinou ho přes rádio neslyším a když je zavřené tak nic jen ticho a krásnýýýý šum meho polovičního šestiválce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Já jsem s nima naprosto spokojenej,už bych auto bez nich nechtěl,prší a mužeš jet s otevřenym oknem,v létě je mám nastevřeny pořád není v tom pak takovej hic když parkuješ na slunci atd. tak to měl asi nějaký šmejdy, jaký máš ty, že bych do nich taky zainvestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 krásnýýýý šum meho polovičního šestiválce tak to je hláška :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ty ofuky a tu rz chci taky ale až vyhraju sportku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak to měl asi nějaký šmejdy, jaký máš ty, že bych do nich taky zainvestoval Ono asi taky jak se to pridela, jinak docela me to taky zajima hod vice info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ty ofuky a tu rz chci taky ale až vyhraju sportku Na tu RZ tedy bali ty holky jo? tak to by bylo good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 se spíš snaží skrýt krádež 4 válce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 se spíš snaží skrýt krádež 4 válce nebo je spravne ukryt a nebo je v rezerve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 neee RZ na tu tříkolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 se spíš snaží skrýt krádež 4 válce se mi líbilo, jak honosně nazval tříhrnek :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 se mi líbilo, jak honosně nazval tříhrnek :smich: to je krasa rozmanitosti ceskeho jazyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nebo je spravne ukryt a nebo je v rezerve a on nečetl návod a nenašel ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo srandičky jooo 4 válec potřebujou jen máslá my frajery to zvládame jen se třema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 neee RZ na tu tříkolku vrazedna kombinace , to aby tam ty holki skakala za jizdy k nemu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to je krasa rozmanitosti ceskeho jazyka tak to souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ono je víc vyrobcu,já mám od firmy HEKo,a jak píšu naprostá spokojenost,třeba ty od parimoru nejsou hezky už od pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo srandičky jooo 4 válec potřebujou jen máslá my frajery to zvládame jen se třema a to je slovo do pranice :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak to souhlasím já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ten 4 hrnek má malej nahraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo srandičky jooo 4 válec potřebujou jen máslá my frajery to zvládame jen se třema prstama v nose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Tak chlapi nejak to jde na me to spani a dneska asi ty ovecky do pul 4 pocitat nebudu vidim to tak do pul 2 Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.