Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Mám také HeEko slovo do pranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak chlape nejak to jde na me to spani a dneska asi ty ovecky do pul 4 pocitat nebudu vidim to tak do pul 2 tak mě se nějak spát nechce, horší to bude ale ráno lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ono asi taky jak se to pridela, jinak docela me to taky zajima hod vice info Tady je foto jak to vypadá na autí,vyrobce HEKo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ty Riple počkej až přijedeš ti ty tři prsty zatlačím jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 spát teď???????? to Montyk:do pranice jo ? ja myslel že se nepereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tady je foto jak to vypadá na autí,vyrobce HEKo. začnám o nich uvažovat, vypadají super. A jak je to s montáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 spát teď???????? to Montyk:do pranice jo ? ja myslel že se nepereš nee ole jen na valše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 JJ diky za foto no opravdu to vypda dobre, docela prirozene nektere co jsem videl tak to proste bylo takove neprirozene naroubovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To Baris jen zasuneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To Baris jen zasuneš :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nee ole jen na valše Žena přikázala coooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo já je kupoval od http://www.mkkosa.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 začnám o nich uvažovat, vypadají super. A jak je to s montáží? Montáž je jednoduchá jenom je tam nasadíš a přitlačiš aby se přilepila lepící páska co je na nich.Já jsem ještě koupil nějakou lepší oboustranou pásku aby to fakt drželo,ale v pohodě stači ty origo pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nee já rád valchuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak chlapi dobrou noc a zase zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 resp. dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jojo dobrou já jdu začoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak dobrou, já to už taky pomalu zabalím, kdybych musel ráno vstávat dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to já také ráno v osm vstávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) jjc kdo jde spát tak dobrou zbytek nooooc to montyk:ještě sem se rozhjodl dat mamce tu hrů zu co mam na výfuku. cože tak brzo??? Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Těm co jdou spát tak Dobrou noc a hezké suché sny.A těm co šli kouřit tiše závidím,já už rok nehulím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Těm co jdou spát tak Dobrou noc a hezké suché sny.A těm co šli kouřit tiše závidím,já už rok nehulím. vono jae hulit a HULIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 vono jae hulit a HULIT Souhlasím a opravuju už rok nekouřím už rok si nechávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Souhlasím a opravuju už rok nekouřím už rok si nechávám to já zvládám obojíííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Současně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.