Říjen 17, 200915 r Tak chlape nejak to jde na me to spani a dneska asi ty ovecky do pul 4 pocitat nebudu vidim to tak do pul 2 tak mě se nějak spát nechce, horší to bude ale ráno lol
Říjen 17, 200915 r Ono asi taky jak se to pridela, jinak docela me to taky zajima hod vice info Tady je foto jak to vypadá na autí,vyrobce HEKo.
Říjen 17, 200915 r Tady je foto jak to vypadá na autí,vyrobce HEKo. začnám o nich uvažovat, vypadají super. A jak je to s montáží?
Říjen 17, 200915 r spát teď???????? to Montyk:do pranice jo ? ja myslel že se nepereš nee ole jen na valše
Říjen 17, 200915 r JJ diky za foto no opravdu to vypda dobre, docela prirozene nektere co jsem videl tak to proste bylo takove neprirozene naroubovane
Říjen 17, 200915 r začnám o nich uvažovat, vypadají super. A jak je to s montáží? Montáž je jednoduchá jenom je tam nasadíš a přitlačiš aby se přilepila lepící páska co je na nich.Já jsem ještě koupil nějakou lepší oboustranou pásku aby to fakt drželo,ale v pohodě stači ty origo pásky.
Říjen 17, 200915 r jjc kdo jde spát tak dobrou zbytek nooooc to montyk:ještě sem se rozhjodl dat mamce tu hrů zu co mam na výfuku. cože tak brzo??? Upraveno Říjen 17, 200915 r od Riper
Říjen 17, 200915 r Těm co jdou spát tak Dobrou noc a hezké suché sny.A těm co šli kouřit tiše závidím,já už rok nehulím.
Říjen 17, 200915 r Těm co jdou spát tak Dobrou noc a hezké suché sny.A těm co šli kouřit tiše závidím,já už rok nehulím. vono jae hulit a HULIT
Říjen 17, 200915 r Souhlasím a opravuju už rok nekouřím už rok si nechávám to já zvládám obojíííííííííí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.