Říjen 17, 200915 r jo ráno tak brzo dávaj Buda spencra to já můžu Tak to já taky,u mně většinou stare a starší filmy mají přednost před současnyma zhovadělinama.
Říjen 17, 200915 r jo ráno tak brzo dávaj Buda spencra to já můžuTak to já taky,u mně většinou stare a starší filmy mají přednost před současnyma zhovadělinama. to souhlas ale nevstávám kvůli tomu
Říjen 17, 200915 r To bude nějaká bláznivá hra na počítači nebo na herní konzole,že. Upraveno Říjen 17, 200915 r od Vlasta
Říjen 17, 200915 r a to si vem že mu jsou tři jo a normálně serfuje po internetu hm asi sem už starej
Říjen 17, 200915 r Jo to je těžky já si občas ještě ve 12-13 jezdil s náklaďákem po písku,dnes maj prckové jiné možnosti,akorád nevím jestli je to tak dobře.
Říjen 17, 200915 r jak se to vezme. když u toho sedí 10 hod. denně tak myslim že ne. Upraveno Říjen 17, 200915 r od Riper
Říjen 17, 200915 r Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky
Říjen 17, 200915 r Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky Jo tyhle věci je strašně přitahujou,malá taky furt skoumá zásuvky,rozsvěcuje lampičku u postele a dnes přišla zamotaná do prodlužovačky a ještě se vzteká,když jí to chceš sebrat. :)
Říjen 17, 200915 r Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky co bys řekl tomu kdyby sme mu jako hodní teta a strejda koupily k vánocům bubínek nebo radši buben??
Říjen 18, 200915 r pozdrav pan buh po ránu :-)) a všem pracujícím hezkou šichtu!!! tak sem koukal na ty prahovy lišty co ste tady řešili a hodim sem fotku svych,jsou to ty úplně obyč s nalepenym logem.žadná divočina a mě se celkem liběj :-))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.