Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jooo to já takéé obojííí jo ráno tak brzo dávaj Buda spencra to já můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 no fuj velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nene jen se mě líbí jako herec ole a Kelišová hubou ke zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 doufam že na tebe Tomík skočí už v 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nene jen se mě líbí jako herec ole taky prostorově výraznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo ten vstává taky tak musí koukat semnou a u toho paří UNREAL TOURNAMENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nee jen jinak prostorově řešenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo ráno tak brzo dávaj Buda spencra to já můžu Tak to já taky,u mně většinou stare a starší filmy mají přednost před současnyma zhovadělinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 cože paří????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo ráno tak brzo dávaj Buda spencra to já můžuTak to já taky,u mně většinou stare a starší filmy mají přednost před současnyma zhovadělinama. to souhlas ale nevstávám kvůli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) To bude nějaká bláznivá hra na počítači nebo na herní konzole,že. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jojo je to sci-fi střílečka na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 a to si vem že mu jsou tři jo a normálně serfuje po internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 a to si vem že mu jsou tři jo a normálně serfuje po internetu hm asi sem už starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo to je těžky já si občas ještě ve 12-13 jezdil s náklaďákem po písku,dnes maj prckové jiné možnosti,akorád nevím jestli je to tak dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) jak se to vezme. když u toho sedí 10 hod. denně tak myslim že ne. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky Jo tyhle věci je strašně přitahujou,malá taky furt skoumá zásuvky,rozsvěcuje lampičku u postele a dnes přišla zamotaná do prodlužovačky a ještě se vzteká,když jí to chceš sebrat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo jo přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo tak je to tak ale neboj dlouho u toho není za chvilku ho vyženu a pak si hraje normálně třeba mi strká šroubovák do el zásuvky co bys řekl tomu kdyby sme mu jako hodní teta a strejda koupily k vánocům bubínek nebo radši buben?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak hobudeš mít kolem krku jako límec stačí že mu eva koupila píštalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jdu do hajan bando takže večer čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo jí už také tak perun sváma chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Čauky pánové a dobvou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 pozdrav pan buh po ránu :-)) a všem pracujícím hezkou šichtu!!! tak sem koukal na ty prahovy lišty co ste tady řešili a hodim sem fotku svych,jsou to ty úplně obyč s nalepenym logem.žadná divočina a mě se celkem liběj :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.