Říjen 18, 200915 r šak je to lety prověřeno..... tak tak a proto mám doma pár lahvinek domácí Upraveno Říjen 18, 200915 r od baris
Říjen 18, 200915 r pánová,já se loučím,jdu si pustit něco na dvd... Neblbni si budeš kazit večer s dvd když za chvilku je major Zeman
Říjen 18, 200915 r Autor když bude sraz, tak rád přivezu na ochutnání OK...ale jde to i poštou nebo přijeď do "ruska" koupíš si oplatky a necháš tu zopár flaší a za to si odvezeš v kanystru léčivé prameny
Říjen 18, 200915 r OK...ale jde to i poštou nebo přijeď do "ruska" koupíš si oplatky a necháš tu zopár flaší a za to si odvezeš v kanystru léčivé prameny :smich: to jde, ale teď tu mám už jenom 2, ale už jsou připravený dva sudy švestek, tak se zas pojede pálit No vidíš a ty mi můžeš na sraz zas přivíst oplatky a kanistr léčivých pramenů
Říjen 18, 200915 r Autor jo pokud se chceš po.rat tak léčivé prameny z "ruska" jsou stopro ůspěšné že Ty jsi jich vypil co...
Říjen 19, 200915 r Dobre pondeli rano vsem a mrazive dneska jsem byl u rodicu tak fabča nebyla v garazi a rano jsem musel skrabat brrrr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.