lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Romane: je to auto bez duše, na to že to má 80kw tak to vubec nejede....a v interieru samý tvrdý plasty a totální neútulnost.... Editováno: 5. Květen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tos mě docela překvapil protože designově se mě to docela i líbi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Marku.Jseš nějak brzo vzhůru člověče! Nemužeš dospat? takhle vstávám každej den vč, so ne...jsem nějak už navyknutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Romane, Designově jo, to je asi tak jediný.... Editováno: 5. Květen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Lukyne...to je divny! 80kW a 47kW musi být přece znát ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 já neřekl že to znát není, ale rozdíl není tak velký jako je na papíře, nehledě na to že já mam víc jak 47kw(cimbu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Lukyne: tak to je jina pohádka o kolik tam máš navic těch kW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ČAUTE, přeji dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Lukyne: tak to je jina pohádka o kolik tam máš navic těch kW??? o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl pokud auto nenastartuju, nikdo by to neřekl:) klamu trochu tělem:) Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule? leze to plynuleji, celkově průběh točivého momentu je lepší jak v serii, za 2500,- to je dobrá investice, sice to je pořád atmosferickej tříválec, ale já osobně jsem s ním spokojen, nyní při klidné jízdě mimo město se i na 17" kolech dostanu pod 5,5l/100km a můj celkový průměr na 90000km je 6,37l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Včera jsem měl půjčenou Fabku 47 kw a já mám combi 40 kw, vykonouvě mi to připadá uplně stejně, nevšim jsem si žádného rozdílu, ale hluk motoru, v tom rozdíl byl, ja mam klasika a to byla elegance, je to nějak jinač odhlučněné, nevíš? A ješ tě byl rozdíl v brzdách, sice on má 14 a ja 15, ale ty jeho brzdily skvělě a km najeté máme stejně A doufám, že nám ten čip na Ostravsku vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zdravim panové...ted sem akorat dorazil od zubaře s ještě napul umrtvenou pusou tak snad nebudu placat nesmysly..nějak mě ty oblbovaky nedělaj dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Lukky , .. to se s tim dostanes pod 5,5 jak s tim jezdis ?? Ta moje mrcha dalnice pod sedum nejde a mimomestak tak 6,2 kdyz jedu pohodicku okolo kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Evers: mimo město 80-100 a jsem na těch 5,5l třeba trasu Praha-český budějovice jdou v poho za tuhle spotřebuju zajet....a brzda provozu nejsi Editováno: 5. Květen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Hmmm... no asi mam tezkou nohu ( to bude tema steelkama ) , lejes tam 95 bo neco extra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 leju z 80% N95, tu a tam N98 a cca jednou za dva měsíce beru plnou nádrž Carrera100 u OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky sem si říkal , že bych to zkusil prolejt carrerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jirko, třeba je tam carrera jen placebo, ale u mě lehce snižuje spotřebu na stejný trase o 0,2-0,3 a motor se snadněji vytáčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jezdíš tu mimoobec agresivnějš , nebo klidnou jizdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ...no spíše klidněji, předjíždění si rozmyslím, provoz ale nebrzdím, a na rovinkách max. 100, a do vesnic moc nebrzdím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 čau klucí ušatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 koukám, že tu nějak všude mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.