Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Romane: je to auto bez duše, na to že to má 80kw tak to vubec nejede....a v interieru samý tvrdý plasty a totální neútulnost....

Upraveno od lukyssek

Tos mě docela překvapil protože designově se mě to docela i líbi!

• Autor
Ahoj Marku.Jseš nějak brzo vzhůru člověče! Nemužeš dospat? :)

takhle vstávám každej den vč, so ne...jsem nějak už navyknutej ;)

Romane, Designově jo, to je asi tak jediný....

Upraveno od lukyssek

Lukyne...to je divny! 80kW a 47kW musi být přece znát ne???

já neřekl že to znát není, ale rozdíl není tak velký jako je na papíře, nehledě na to že já mam víc jak 47kw(cimbu)

Lukyne: tak to je jina pohádka kol5 o kolik tam máš navic těch kW???

ČAUTE, přeji dobré ráno :)

Lukyne: tak to je jina pohádka kol5 o kolik tam máš navic těch kW???

o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu

Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl :smich:

o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu

Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule? :)

Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl :smich:

pokud auto nenastartuju, nikdo by to neřekl:) klamu trochu tělem:)

Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule? :)

leze to plynuleji, celkově průběh točivého momentu je lepší jak v serii, za 2500,- to je dobrá investice, sice to je pořád atmosferickej tříválec, ale já osobně jsem s ním spokojen, nyní při klidné jízdě mimo město se i na 17" kolech dostanu pod 5,5l/100km a můj celkový průměr na 90000km je 6,37l/100km

Brej den :)

Včera jsem měl půjčenou Fabku 47 kw a já mám combi 40 kw, vykonouvě mi to připadá uplně stejně, nevšim jsem si žádného rozdílu, ale hluk motoru, v tom rozdíl byl, ja mam klasika a to byla elegance, je to nějak jinač odhlučněné, nevíš? A ješ tě byl rozdíl v brzdách, sice on má 14 a ja 15, ale ty jeho brzdily skvělě a km najeté máme stejně :feve:

A doufám, že nám ten čip na Ostravsku vyjde :)

zdravim panové...ted sem akorat dorazil od zubaře s ještě napul umrtvenou pusou tak snad nebudu placat nesmysly..nějak mě ty oblbovaky nedělaj dobře

Ahoj Lukky , .. to se s tim dostanes pod 5,5 jak s tim jezdis ?? :) Ta moje mrcha dalnice pod sedum nejde a mimomestak tak 6,2 kdyz jedu pohodicku okolo kila

Evers: mimo město 80-100 a jsem na těch 5,5l

třeba trasu Praha-český budějovice jdou v poho za tuhle spotřebuju zajet....a brzda provozu nejsi

Upraveno od lukyssek

Hmmm... no asi mam tezkou nohu ( to bude tema steelkama :) ) , lejes tam 95 bo neco extra ?

leju z 80% N95, tu a tam N98 a cca jednou za dva měsíce beru plnou nádrž Carrera100 u OMV

Taky sem si říkal , že bych to zkusil prolejt carrerou

Jirko, třeba je tam carrera jen placebo, ale u mě lehce snižuje spotřebu na stejný trase o 0,2-0,3 a motor se snadněji vytáčí....

Jezdíš tu mimoobec agresivnějš , nebo klidnou jizdu?

...no spíše klidněji, předjíždění si rozmyslím, provoz ale nebrzdím, a na rovinkách max. 100, a do vesnic moc nebrzdím.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.