Květen 5, 200916 r Romane: je to auto bez duše, na to že to má 80kw tak to vubec nejede....a v interieru samý tvrdý plasty a totální neútulnost.... Upraveno Květen 5, 200916 r od lukyssek
Květen 5, 200916 r Autor Ahoj Marku.Jseš nějak brzo vzhůru člověče! Nemužeš dospat? takhle vstávám každej den vč, so ne...jsem nějak už navyknutej
Květen 5, 200916 r Romane, Designově jo, to je asi tak jediný.... Upraveno Květen 5, 200916 r od lukyssek
Květen 5, 200916 r já neřekl že to znát není, ale rozdíl není tak velký jako je na papíře, nehledě na to že já mam víc jak 47kw(cimbu)
Květen 5, 200916 r Lukyne: tak to je jina pohádka o kolik tam máš navic těch kW??? o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu
Květen 5, 200916 r Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl
Květen 5, 200916 r o hodně málo víc:) cca o 5-6kw +upravenej průběh Nm, výsledkem je že auto je pružnější a má při normální jízdě lehce menší spotřebu Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule?
Květen 5, 200916 r Jasná zpráva.Ty ji máš celkově pěkně upravenou a to že to je HTP bych v životě neřekl pokud auto nenastartuju, nikdo by to neřekl:) klamu trochu tělem:) Taky chci jít do cimbu a chtěl bych se tě zeptat, jak přidáš plyn na neutrál, je tam taková na začátku díra, nebo to leze do otáček plynule? leze to plynuleji, celkově průběh točivého momentu je lepší jak v serii, za 2500,- to je dobrá investice, sice to je pořád atmosferickej tříválec, ale já osobně jsem s ním spokojen, nyní při klidné jízdě mimo město se i na 17" kolech dostanu pod 5,5l/100km a můj celkový průměr na 90000km je 6,37l/100km
Květen 5, 200916 r Včera jsem měl půjčenou Fabku 47 kw a já mám combi 40 kw, vykonouvě mi to připadá uplně stejně, nevšim jsem si žádného rozdílu, ale hluk motoru, v tom rozdíl byl, ja mam klasika a to byla elegance, je to nějak jinač odhlučněné, nevíš? A ješ tě byl rozdíl v brzdách, sice on má 14 a ja 15, ale ty jeho brzdily skvělě a km najeté máme stejně A doufám, že nám ten čip na Ostravsku vyjde
Květen 5, 200916 r zdravim panové...ted sem akorat dorazil od zubaře s ještě napul umrtvenou pusou tak snad nebudu placat nesmysly..nějak mě ty oblbovaky nedělaj dobře
Květen 5, 200916 r Ahoj Lukky , .. to se s tim dostanes pod 5,5 jak s tim jezdis ?? Ta moje mrcha dalnice pod sedum nejde a mimomestak tak 6,2 kdyz jedu pohodicku okolo kila
Květen 5, 200916 r Evers: mimo město 80-100 a jsem na těch 5,5l třeba trasu Praha-český budějovice jdou v poho za tuhle spotřebuju zajet....a brzda provozu nejsi Upraveno Květen 5, 200916 r od lukyssek
Květen 5, 200916 r Hmmm... no asi mam tezkou nohu ( to bude tema steelkama ) , lejes tam 95 bo neco extra ?
Květen 5, 200916 r leju z 80% N95, tu a tam N98 a cca jednou za dva měsíce beru plnou nádrž Carrera100 u OMV
Květen 5, 200916 r Jirko, třeba je tam carrera jen placebo, ale u mě lehce snižuje spotřebu na stejný trase o 0,2-0,3 a motor se snadněji vytáčí....
Květen 5, 200916 r ...no spíše klidněji, předjíždění si rozmyslím, provoz ale nebrzdím, a na rovinkách max. 100, a do vesnic moc nebrzdím.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.