Říjen 19, 200915 r zdravíčko ve spolek koukám že je tu stará garda, tak to nemůžu chybět Kde jsou ty časy vid?
Říjen 19, 200915 r Romane v tahu...jak se to rozdělilo, tak sem půlka lidí chodí zřídka nebo vůbec a to supr tlachání je v nenávratnu pak se Marek nudí a...vidíš jak rejpe ne
Říjen 19, 200915 r ne, ale založil jsem si tuhle hospůdku.... Woe raději mi řekni co máš k jidlu? Mám šílenej hlad!
Říjen 19, 200915 r Autor Woe raději mi řekni co máš k jidlu? Mám šílenej hlad! spoustu zeleniny a pak opečený párky....a pak spoustu ovoce
Říjen 19, 200915 r hele strážníku...neser.....nebo ještě dostaneš k rýmě teplotku... ty hajzle, přeješ kamarádům pěkný věci - počkej, až budem mít rande tak na tebe prsknu (milióny přátelských bakterií ) jináč Jeník dlabe ryzoto s kousky kuřecích prsíček aneb držme se hesla "rychle-levně-chutně"
Říjen 19, 200915 r ty si pěknej opičák...já ho kuchtil k obědu a dojídal k večeři - a bez okurčičky to není pravý rizoto holt gurmáni se poznaj
Říjen 19, 200915 r prd herečka....sám si vařim sám si peru, že se na to..... čoveče a už se zas ozývá hlas bezednýho - jde se brakovat špajska
Říjen 19, 200915 r Autor Já do Chaber nejedu.....a KIBI pokud nebude úplně mrtvej tak jede,..... viď Jendo...
Říjen 19, 200915 r Marek: vole Standa: sice jsem nachcípanej ale rozhodně do Chaber dorazím, jen ještě přemýšlím jestli tam budu spát, nebo na večír alou dom...ty tam jedeš v pátek nebo až sobotu??
Říjen 19, 200915 r já se tam asi pojedu podívat v pátek odpoledne, pak pojedu dom, protože musím v sobotu do práce a pak bych kolem 15 zase přijel
Říjen 19, 200915 r ne, ta ze mne teče...nemluvý ale hezky mi říkáš Marečku - máš u mne malý bezvýznamný plus
Říjen 19, 200915 r já se tam asi pojedu podívat v pátek odpoledne, pak pojedu dom, protože musím v sobotu do práce a pak bych kolem 15 zase přijel tak to se stopro uvidíme a pokecáme má být i celkem teplo, tak snad nebudem mít červený nosy a chrchlat na sebe bacili (teda já budu:D)
Říjen 19, 200915 r to bych rád, aspoň budu moct okoukat tvoje vychytávky a pořídit něco Rozárce tak já se z toho nedávno dostal, tak bych si nerad něco z chomutova přivezl domu
Říjen 19, 200915 r to zní jako kdybys mi na sraze chtěl něco odmontit nebj, já už jen dochrchlávám, bacili snad nešířím...asi vezmu roušku, nebo plynovou masku
Říjen 19, 200915 r máš tam snad něco takovýho??? tak to ti povím po víkendu, jestli jsi nešířil bacily
Říjen 19, 200915 r něco by se i našlo povědět mi to můžeš, ale nevracet - je to darem a dary se nevrací
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.