Říjen 20, 200915 r Heleďme se koukejme se kolik Vás tu dneska je.Nazdar po ránu bando. Zdravime i tebe Vlasto, dneska to tady jede
Říjen 20, 200915 r Bagr : ja to poslu Tomasovi a pak se podelte jo to by bylo super moc děkuji A jaký to jsou?
Říjen 20, 200915 r Heleďme se koukejme se kolik Vás tu dneska je.Nazdar po ránu bando. ahoj, no nejdřív tu nebyl nikdy, všichni dělali jak tvrdě pracujou a najednou je tu lidí
Říjen 20, 200915 r tak nic mno .. sem myslel že budete závistí pukat , tak se pochlub jakej si vybral, pak třeba pukat budem
Říjen 20, 200915 r Autor ahoj, no nejdřív tu nebyl nikdy, všichni dělali jak tvrdě pracujou a najednou je tu lidí to víš....jsem oblíbenej tak jsem všichni jdou
Říjen 20, 200915 r , tak se pochlub jakej si vybral, pak třeba pukat budem radší né... by ste se zlomily v pase smíchy ...
Říjen 20, 200915 r radší né... by ste se zlomily v pase smíchy ... tak nejdřív chceš abychom ti záviděli a pak se za něj stydíš jo? lol
Říjen 20, 200915 r tak nejdřív chceš abychom ti záviděli a pak se za něj stydíš jo? lol sem vás chtěl vyšpičkovat... starej FS 1GHz na diagnostiku
Říjen 20, 200915 r sem vás chtěl vyšpičkovat... starej FS 1GHz na diagnostiku tak teď pukám závistí :smich:
Říjen 20, 200915 r sem vás chtěl vyšpičkovat... starej FS 1GHz na diagnostiku tak teď pukám závistí :smich:
Říjen 20, 200915 r tak nic mno .. sem myslel že budete závistí pukat ja uz jsem puknul ale ne zavisti ale z vajicek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.