spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Heleďme se koukejme se kolik Vás tu dneska je.Nazdar po ránu bando. dnes je tady lidí jak much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 killil jsem do 1,30 takže trošku unavenej To bych byl kill jeste ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 dnes je tady lidí jak much rozdil mezi mouchou a zenskou? zenska otravuje jen v lete ja vim to je trapny ale jen me to tak napadlo, ale ted mi prisel docel dobry vtip mailem, mam to hodit do placu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ja uz jsem puknul ale ne zavisti ale z vajicek copak,to jsi je měl tak plný???? :smich: musíš ten přetlak nějak řešit teda :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 rozdil mezi mouchou a zenskou? zenska otravuje jen v lete ja vim to je trapny ale jen me to tak napadlo, ale ted mi prisel docel dobry vtip mailem, mam to hodit do placu? tak mi dnes nějaký přišly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 copak,to jsi je měl tak plný???? :smich: musíš ten přetlak nějak řešit teda :smich: Ja mel vcera k veceri knedliky s vajickem a kyselou okurku po fitku jsem se pekne nadlabnul a nejak ty efekty vedlejsi na me jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no na piču..jdu ho reklamovat.... no to jsou mi dnes zprávičky,hmmm sex box,to jako jej tam strčíš a hned je vymalováno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 copak,to jsi je měl tak plný???? :smich: musíš ten přetlak nějak řešit teda :smich: :smich: no my víme, že ty ten přetlak řešíš u webek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 takže už si zdravej? tak už je to lepšejší,dnes ale asi půjdu dřív spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 V Tescu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači: Prosím půl hlávky salátu. Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky. - odmítá prodavač. Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné... Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho: Nějaký debil tam chce koupit jenom půl hlávky salátu.. V tom si uvědomí, že nespokojný zákazník stojí za ním a tak dodá: - a tento pán má zájem o druhou polovinu. Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi: Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste chlapče? Já jsem z Ostravy. - odpověděl mladík. A proč jste odešel z Ostravy? To víte, tam jsou jenom samí horníci a kurvy. Jinak nic. Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy... Fakt? A na který šachtě fárala? to me dneska dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak už je to lepšejší,dnes ale asi půjdu dřív spát takže už v jednu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :smich: no my víme, že ty ten přetlak řešíš u webek to ja si tim pak muzu vymalovat pokoj ,a le orpavdu tento pretlak jsem vcera neresil , snad dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 takže už v jednu? No to nejdrive tak asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 V Tescu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači: Prosím půl hlávky salátu. Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky. - odmítá prodavač. Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné... Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho: Nějaký debil tam chce koupit jenom půl hlávky salátu.. V tom si uvědomí, že nespokojný zákazník stojí za ním a tak dodá: - a tento pán má zájem o druhou polovinu. Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi: Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste chlapče? Já jsem z Ostravy. - odpověděl mladík. A proč jste odešel z Ostravy? To víte, tam jsou jenom samí horníci a kurvy. Jinak nic. Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy... Fakt? A na který šachtě fárala? to me dneska dostalo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :smich: no my víme, že ty ten přetlak řešíš u webek sakra,už to na mě prasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Fakt? A na který šachtě fárala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 sakra,už to na mě prasklo tak aby ti neprasklo i něco jinýho, nesmíš to zanedbávat a pařit místo toho COD4 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Blíži se pomalu čas obědu tak co dnes budem papkat pánové připadně dámy. Holandsky řízek s bramb.kaši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Blíži se pomalu čas obědu tak co dnes budem papkat pánové připadně dámy.Holandsky řízek s bramb.kaši. já ještě vubec netuším, rozhodnu se až na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 a co tvoje erekce..u mě dobrý joo výborný ... kdyžtak jsou na to bobule .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 V Tescu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači: Prosím půl hlávky salátu. Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky. - odmítá prodavač. Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné... Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho: Nějaký debil tam chce koupit jenom půl hlávky salátu.. V tom si uvědomí, že nespokojný zákazník stojí za ním a tak dodá: - a tento pán má zájem o druhou polovinu. Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi: Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste chlapče? Já jsem z Ostravy. - odpověděl mladík. A proč jste odešel z Ostravy? To víte, tam jsou jenom samí horníci a kurvy. Jinak nic. Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy... Fakt? A na který šachtě fárala? to me dneska dostalo :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hehe .. ten je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 takže už v jednu? eee max do pulnoci musim jít chtnět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak dneska to zasim vypada super u me klidex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 možná toto znáte ale je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.