Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kluci co říkáte na toto?? http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3811 lze tomu důvěřovat, když je to z Číny nebo bude lepší to vzít z vrakáče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No, záleží co sháníš, já jsem kupoval minuly měsíc plastové lema na Fáčko, čína levnější o cca 150 kč, samozřejmě jsem se ptal, jaky je rozdíl, prodejce mě ujistil, že jen vyrobce. A doma padlo tolik ku..v, vubec to nepasovalo a dodnes to nelícuje a odstává, Takže už nikdy žádná čína. A druhá věc, měl jsem skůtra, taky čínsky a to dílenské zpracování, katastrofa, po 6 mesících ztrouchnivěla hadice na přívod vzduchu ČÍNA už nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Dobrý podvečer kuci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Nazdárek hošííííí....tak dneska jste všichni moji hosté a platím za Vás všechny...... ...a můžete si dát cokoliv..a tím myslím opracdu cokoliv...tedy vlastně jedna vyjímka je.....NE MLÍKO!!!!!! Editováno: 5. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj, co slavíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 dneska je mi .7 let...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Co se děje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 dneska je mi .7 let...... http://www.venstim.cz/?fa5a97fad3a5b12144d3f438403ad424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 slavím a vy doufám se mnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak to gratuluju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 WOODY super....,Romane díky...jinak to odtajním...je mi dneska 37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jsem myslel 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) snad tu nejsem nejstarší a nebudete mi říkat taťko Editováno: 5. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) a woody bude ucho.... a kdo bude mlíčňák? že by orgán..za to mlíko co pije Editováno: 5. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já ti dám ucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To si děláš prdel???!!! Fakt jo??? Ty máš narozeniny????????? Moje manželka má dnes taky narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No vidíš Romane..tak jí řekni že znáš jedno........a že přeju vše nej...doufám, že jsi jí něco moc hezkýho koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 nazdarek kolegové..... tatkovy vše nejlepší k narozkam !!!!!! koukam že sem přišel akorat na nějakej echt zakroj........ -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 díky raco..jsem rád že se taťka hned ujal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Slavíme to průběžně celej týden...dostala nové boty dle vlastního výběru,kytičku a přáničko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 taky všechno nej, taťko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tady se ujme cokoliv.... ...... to je snad jasny :-)....taky se tady bojim cokoliv zveřejnit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 a já si zase nacpu pupek..dostal jsem .jídlo...čokoládky...alkohol..pivo...no spousta kcal...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 hmmmm nějak mě přepadla mlsna asi si pudu vyprosit nějakou lentylku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.