Květen 5, 200916 r kluci co říkáte na toto?? http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3811 lze tomu důvěřovat, když je to z Číny nebo bude lepší to vzít z vrakáče???
Květen 5, 200916 r No, záleží co sháníš, já jsem kupoval minuly měsíc plastové lema na Fáčko, čína levnější o cca 150 kč, samozřejmě jsem se ptal, jaky je rozdíl, prodejce mě ujistil, že jen vyrobce. A doma padlo tolik ku..v, vubec to nepasovalo a dodnes to nelícuje a odstává, Takže už nikdy žádná čína. A druhá věc, měl jsem skůtra, taky čínsky a to dílenské zpracování, katastrofa, po 6 mesících ztrouchnivěla hadice na přívod vzduchu ČÍNA už nikdy
Květen 5, 200916 r Autor Nazdárek hošííííí....tak dneska jste všichni moji hosté a platím za Vás všechny...... ...a můžete si dát cokoliv..a tím myslím opracdu cokoliv...tedy vlastně jedna vyjímka je.....NE MLÍKO!!!!!! Upraveno Květen 5, 200916 r od Marek
Květen 5, 200916 r Autor snad tu nejsem nejstarší a nebudete mi říkat taťko Upraveno Květen 5, 200916 r od Marek
Květen 5, 200916 r Autor a woody bude ucho.... a kdo bude mlíčňák? že by orgán..za to mlíko co pije Upraveno Květen 5, 200916 r od Marek
Květen 5, 200916 r To si děláš prdel???!!! Fakt jo??? Ty máš narozeniny????????? Moje manželka má dnes taky narozky
Květen 5, 200916 r Autor No vidíš Romane..tak jí řekni že znáš jedno........a že přeju vše nej...doufám, že jsi jí něco moc hezkýho koupil...
Květen 5, 200916 r nazdarek kolegové..... tatkovy vše nejlepší k narozkam !!!!!! koukam že sem přišel akorat na nějakej echt zakroj........ -_-
Květen 5, 200916 r Slavíme to průběžně celej týden...dostala nové boty dle vlastního výběru,kytičku a přáničko.
Květen 5, 200916 r tady se ujme cokoliv.... ...... to je snad jasny :-)....taky se tady bojim cokoliv zveřejnit :-)
Květen 5, 200916 r Autor a já si zase nacpu pupek..dostal jsem .jídlo...čokoládky...alkohol..pivo...no spousta kcal...:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.