Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jiřiku: sorry ale musel jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romane : seš pěkná svině , tohle si neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak co no...vemeš nové pampersky a jedeš dál...Marek dopadl obdobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hehe , prokouknul tě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak co no...vemeš nové pampersky a jedeš dál...Marek dopadl obdobně něco mi uniklo Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zezačátku ne...ale to popiše on sám...vid Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zezačátku ne...ale to popiše on sám...vid Marku? co konkrétně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ohledně rychlosti na jižní spojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No nic kuci.Marku: sítě jsem rozhodil a budeme čekat na nabídky.Jinak musim jet do Pardubic.Tak se tu zatím mějte.čauky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ohledně rychlosti na jižní spojce jo tohle....jasně pěknej ptáček ten náš Roman.....ale já ho prokouknul, ale po chvilce ..lumpa.....já a Jižní spojka...a když jsem chtěl po něm RZ auta, tak mu najednou spadnul PC..no říkám pěknej ptáček ČEZáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Po me zase chtel at sebou vezmu kopii velkyho technicaku a dostavim se do Hradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 akorát že jsme ho prokoukli kluka jednoho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No jo halt neumi lhat poctivak z CEZu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) VYSVĚTLENÍ SITUACE: ...,,najednou telefon...na mobil.. a že PČR....kde by ho PČR vzala že...a že jsem byl vyfocenej na Jižní spojce že jedu moc rychle a co k tomu můžu říct..a já že nic , že jsem tam nebyl...on že jo, že jestli mám červenou FII a já že jo a že má i mojí RZ..tak jsem jí po něm chtěl..a najednou jim spadnul program ...a to už jsem se smál na celý kolo...a hlavně se tohle stalo cca 10 min po tom, co jsem mu dal na sebe kontakt...ale musím uznat...super ...v první chíli mě zamrazilo. ..malinko.... Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) BACHA NA FÓRU ŠMEJDÍ ORGÁN.... Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak to mas v poho Marku, deset minut ... to bych ho cekal:)) Ja mu na sebe dal telefon v pondeli .)) Hlavne kor kdyz nejezdis jizni spojku Cekal bych ze vynalezavne zvoli nejakej hlavni tah u vas.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No je pravda že tam sem tam jedu ale ne minulý týden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 zdar a sílu najdeš v pívu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ale bylo to dobry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 docela jo, ale počkám si až na pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 zdar hospodo ... tak dneška padla ...to byl ale šilenej kolotoč v rachotě - naštěstí jsem přežil a ted už jen doma relaxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Cože? Padla jo? No to je teda bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to já mám ješte hodinu a půl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to je vid romane...takhle brzo to zabalit..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nazdar ve spolek bando něco jsem si pročetl a asi budu muset zavelet pořádek....já vám dám prdelky na můj účet Tak kdo pak tu dneska je?...že by tradyční silná sestava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.