Květen 6, 200916 r ráca to si piš, nevím jestli samou radostí plakat nebo se smát lukyn: no jooo potrefená husa se dicky ozve jaký je v těch vašich krajinách počasí?...taky tak hnusně jako u nás - pod mrakem a sem tam sprška
Květen 6, 200916 r jojo kibi pod mrakem sem tam poprchava a ještě hnusnej vítr ....brrrrr.....asi zatopim v krbovkach
Květen 6, 200916 r to já to vyřešil po svým, ještě se válim v posteli...kua já jsem línej jak ta aaaaa Woooďák nás tu špehuje
Květen 6, 200916 r tak to je husty ve tři se valet v postely......ale neni to vubec špatnej nápad venku se neda stejně nic dělat tak tě asi napodobím
Květen 6, 200916 r Honzo nevím jestli je tu silná sestava, ale pár lidiček se tu vždycky najde. viď raco
Květen 6, 200916 r stando ja sem tu tak jednou maximalně dvakrat do tejdne..... :D :D :D to sedí :D :D tak ty jsi zrovna z těch :D :D
Květen 6, 200916 r ráca: to počasí je na pikatchu a navíc jsem po noční, tak dnešek beru jako "spící" den jen do toho ráca, než si na to hodim copiraight Stando: no silná sestava je Ráca, Mára, Woody, Evers, Ty, Lukyn, Já a samozřejmě nesmí chybět nejaktivnější člen...viď Romane zbytek lidí asi nemá žaludky na ty naše hlášky plný citlivýho a mravně naučnýho humoru
Květen 6, 200916 r stando ja sem tu tak jednou maximalně dvakrat do tejdne..... :D :D :D ty voe místní štamgast....joooo jak je to s tou husou....
Květen 6, 200916 r ja myslim že už to tu je slušny.....že moc humusu nezbejva na probrani :-))))).......no ale i tak kibi ja po noční když vydržim do jedny tak je to uspěch,pruměrně chrnim do dvanacti
Květen 6, 200916 r někdo nemá bud žaludek, nebo čas:) dřív tady bylo mraky lidí a že by najednou nebyl čas, dojít si pokecat???
Květen 6, 200916 r spíš to je rozlezli všude po foru ...lidi se naučili do jeny hospody tak neměnej.....ja chodim jen sem a se štamgasty no problemo
Květen 6, 200916 r ja myslim že už to tu je slušny.....že moc humusu nezbejva na probrani :-))))).......no ale i tak kibi ja po noční když vydržim do jedny tak je to uspěch,pruměrně chrnim do dvanacti tak největší blafy se už probraly na začátku a byly úchvatný
Květen 6, 200916 r lukyn: jo jasný...čas je mrcha, ale v tomhle počasí když není šichta to je optimální ráca: svatá pravda....sebe v opilosti, mlíko a dokonce tchýně je za náma = to už by se dalo komunikovat na seriozní úrovni já po noční kolikrát nespím, ale jsem pak jak chodící uzlíček nervů...dneska je supr počasí na vyvalování, tak toho hnedka využiju
Květen 6, 200916 r nespat je hodně špatny aspon chvilku to tělo potřebuje jinak sem uplně mimo...jinak o par tematech bych ještě věděl...ale to bych ztratil poslední zbytky serioznosti .-))))))
Květen 6, 200916 r Romane: netrap je tolik, tady je to samej anti-mlíkař já bych si s tebou i dal...ale půlka osazenstva by asi utekla z knajpy a nebo vrhla šavle meče pod stůl
Květen 6, 200916 r Ráca: to nech na večír, to tu budem určo všici a jestli to je "zvrácený" tak určo každej rád přizpěje
Květen 6, 200916 r nespat je hodně špatny aspon chvilku to tělo potřebuje jinak sem uplně mimo...jinak o par tematech bych ještě věděl...ale to bych ztratil poslední zbytky serioznosti .-)))))) já po noční chodil jen do 12, aby jsem z toho dne něco měl a neprospal jsem všechno
Květen 6, 200916 r Ráca: to nech na večír, to tu budem určo všici a jestli to je "zvrácený" tak určo každej rád přizpěje tak to smrdí průserem
Květen 6, 200916 r Romane: netrap je tolik, tady je to samej anti-mlíkař já bych si s tebou i dal...ale půlka osazenstva by asi utekla z knajpy a nebo vrhla šavle meče pod stůl já mám mlíko rád, ael pouze v kávě a jen polotučné
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.