raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 já ...já ....já.... kibi ....jáááá tu jsem!!!!! máš radost??!!.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 já tu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ráca to si piš, nevím jestli samou radostí plakat nebo se smát lukyn: no jooo potrefená husa se dicky ozve jaký je v těch vašich krajinách počasí?...taky tak hnusně jako u nás - pod mrakem a sem tam sprška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jojo kibi pod mrakem sem tam poprchava a ještě hnusnej vítr ....brrrrr.....asi zatopim v krbovkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to já to vyřešil po svým, ještě se válim v posteli...kua já jsem línej jak ta aaaaa Woooďák nás tu špehuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak to je husty ve tři se valet v postely......ale neni to vubec špatnej nápad venku se neda stejně nic dělat tak tě asi napodobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Honzo nevím jestli je tu silná sestava, ale pár lidiček se tu vždycky najde. viď raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 stando ja sem tu tak jednou maximalně dvakrat do tejdne..... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 stando ja sem tu tak jednou maximalně dvakrat do tejdne..... :D :D :D to sedí :D :D tak ty jsi zrovna z těch :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ráca: to počasí je na pikatchu a navíc jsem po noční, tak dnešek beru jako "spící" den jen do toho ráca, než si na to hodim copiraight Stando: no silná sestava je Ráca, Mára, Woody, Evers, Ty, Lukyn, Já a samozřejmě nesmí chybět nejaktivnější člen...viď Romane zbytek lidí asi nemá žaludky na ty naše hlášky plný citlivýho a mravně naučnýho humoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 stando ja sem tu tak jednou maximalně dvakrat do tejdne..... :D :D :D ty voe místní štamgast....joooo jak je to s tou husou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 někdo nemá bud žaludek, nebo čas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ja myslim že už to tu je slušny.....že moc humusu nezbejva na probrani :-))))).......no ale i tak kibi ja po noční když vydržim do jedny tak je to uspěch,pruměrně chrnim do dvanacti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 někdo nemá bud žaludek, nebo čas:) dřív tady bylo mraky lidí a že by najednou nebyl čas, dojít si pokecat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 spíš to je rozlezli všude po foru ...lidi se naučili do jeny hospody tak neměnej.....ja chodim jen sem a se štamgasty no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ja myslim že už to tu je slušny.....že moc humusu nezbejva na probrani :-))))).......no ale i tak kibi ja po noční když vydržim do jedny tak je to uspěch,pruměrně chrnim do dvanacti tak největší blafy se už probraly na začátku a byly úchvatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 lukyn: jo jasný...čas je mrcha, ale v tomhle počasí když není šichta to je optimální ráca: svatá pravda....sebe v opilosti, mlíko a dokonce tchýně je za náma = to už by se dalo komunikovat na seriozní úrovni já po noční kolikrát nespím, ale jsem pak jak chodící uzlíček nervů...dneska je supr počasí na vyvalování, tak toho hnedka využiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Prosil bych roztočit jedno plnotučné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nespat je hodně špatny aspon chvilku to tělo potřebuje jinak sem uplně mimo...jinak o par tematech bych ještě věděl...ale to bych ztratil poslední zbytky serioznosti .-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romane: netrap je tolik, tady je to samej anti-mlíkař já bych si s tebou i dal...ale půlka osazenstva by asi utekla z knajpy a nebo vrhla šavle meče pod stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ráca: to nech na večír, to tu budem určo všici a jestli to je "zvrácený" tak určo každej rád přizpěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Prosil bych roztočit jedno plnotučné... mléko nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nespat je hodně špatny aspon chvilku to tělo potřebuje jinak sem uplně mimo...jinak o par tematech bych ještě věděl...ale to bych ztratil poslední zbytky serioznosti .-)))))) já po noční chodil jen do 12, aby jsem z toho dne něco měl a neprospal jsem všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ráca: to nech na večír, to tu budem určo všici a jestli to je "zvrácený" tak určo každej rád přizpěje tak to smrdí průserem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romane: netrap je tolik, tady je to samej anti-mlíkař já bych si s tebou i dal...ale půlka osazenstva by asi utekla z knajpy a nebo vrhla šavle meče pod stůl já mám mlíko rád, ael pouze v kávě a jen polotučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.