Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 NIC VĚTŠINA JE NA SRAZU V CHABRECH A jo ty woe já na to zapoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 nic pro mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ahoj, Chabry byly super :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 a to je vše????? co nějaký foto???... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 a to je vše????? co nějaký foto???... já neměl foťák, ale Tom fotil, tak až se tu ukáže, tak se určitě podělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Hezky večer pánové a dámy taková malá blboučká otázečka,pružiny z FRS na 1.2HTP,to že pujdou je bez debat,ale klesne to o ty dva cm nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 a to je vše????? co nějaký foto???... tak jestli chceš ta prásknu ripera i z fotkou za to co mě přimaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 já neměl foťák, ale Tom fotil, tak až se tu ukáže, tak se určitě podělí socko bez foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tak jestli chceš ta prásknu ripera i z fotkou za to co mě přimaloval tak šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 socko bez foťáku jsem si vzpoměl ráno a baterky byly vybitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) hmmmm slabá výmluva.....já mám třeba baterku náhradní vždy nabitou..i kartu kdyby bylo málo místa Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 hmmmm slabá výmluva.....já mám třeba baterku náhradní vždy nabitou..i kartu kdyby bylo málo místa já se nevymlouvám, jen konstatuji A když si tak zvědavej, tak si měl přijet osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 já se nevymlouvám, jen konstatuji A když si tak zvědavej, tak si měl přijet osobně já na tyto mega akce, kde si každej honí tričko nejezdím.....ale víš co....počkám na Tomase...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak tady je Ten bláznivej Riper a je to bohužel můj brácha takže fotka zleva náš fotr uprostřed já a Ripák a ještě stál na chodníku a pak machruje že je větší než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 já na tyto mega akce, kde si každej honí tričko nejezdím.....ale víš co....počkám na Tomase...... zas tak mega to nebylo a dobře jsme pokecali ..... jj počkej, já si na ně taky počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) montyk: KOUKÁM TVRDÝ HOŠI V KŮŽI Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 montyk: KOUKÁM TVRDÝ HOŠI V KŮŽI jo jo bejvalí motorkáři dokud jsme se oba nerozvedli pak o vše přijdeš teda já jo brácha je ještě v řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 aha tak to jo....ale teď máte alespoň fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Na hoďku se ztratím jdu hulít teda :: zahulíme a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 zas tak mega to nebylo a dobře jsme pokecali ..... jj počkej, já si na ně taky počkám pokecali??? S Tebou??? Chudák Tomas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Na hoďku se ztratím jdu hulít teda :: zahulíme a uvidíme to hulíš fidela ne..hoďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 aha tak to jo....ale teď máte alespoň fabky jo já měl předtím sonátu a brácha také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 to hulíš fidela ne..hoďku mno doutníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 kokám fakt bráchové: motorky, Hyundai, fabky, rozvod......to je síla .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 pokecali??? S Tebou??? Chudák Tomas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.