Říjen 25, 200915 r Tak to zas budu muset do nejake banky lol No tak ona takove ryma je nekdy horesi nez cokoli, me to vzdy tak stve presne to dychani a tak no tak at se toho mala co nejdrive zbavy
Říjen 25, 200915 r Klepy klep je tu někdo nebo trávíte nedělní zachmuřenej večer v kutlochu. Protože tu včera nikdo nebyl tak dávám ještě jednou takovou malou blboučkou otázečku,pružiny z FRS na 1.2HTP,to že pujdou je bez debat,ale klesne to o ty dva cm nebo ne. Upraveno Říjen 25, 200915 r od Vlasta
Říjen 25, 200915 r zdarec vlasto..podle mě to klesne blbě nebo vubec...teda hlavně předek,přece jen vaha dieselu a htp je velkej rozdil
Říjen 25, 200915 r Vlasto možná klesne, ale jen minimálně nebo taky možná vůbec, to bych raději koupil za pár švestek Eibach a tam máš jistotu, že -30 to půjde bez problémů
Říjen 25, 200915 r Já sem si to myslel,ale moh jsem je mít skoro zadara,on ten muj podvozek bude mušet dostat na jaře trochu víc generálku,blíží se 100tis/km a už je to na stabilitě dost znát,takže tlumiče,silenbloky ramen(S.cupra),obě přední ložiska,kotouče,desky.Mno je toho dost a na všechno se asi finančně nedostane tak,přednost budou mít ložiska,silenbloky,kotouče a desky páč mne čeká v dubnu STK.
Říjen 26, 200915 r Nazdar tlami tak dneska volno a zitra taky, to nema cenu do ty stredy chodit do prace
Říjen 26, 200915 r nazdar lami.. Nazdar tlami tak dneska volno a zitra taky, to nema cenu do ty stredy chodit do prace opravte si tam ty i.......lami,tlami
Říjen 26, 200915 r hele tady chčije jak prase Tak to je tady stejne a navic ta mlha fakt hnuj pocasi tady
Říjen 26, 200915 r opravte si tam ty i.......lami,tlami To je jako 5 samyc Me se tam to mekky libi vic
Říjen 26, 200915 r Autor opravte si tam ty i.......lami,tlami to je schválně...si to nepochopil co.....nechlastej tolik
Říjen 26, 200915 r Autor Tak to je tady stejne a navic ta mlha fakt hnuj pocasi tady u nás vyčuhuje slunce
Říjen 26, 200915 r Autor Nazdar tlami tak dneska volno a zitra taky, to nema cenu do ty stredy chodit do prace a já volno čt a pá ..takže doma...stř - ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.