Tomas86 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 má je tu zapsáno myslím víc lidí takže by to snad neměl být problém No tak si dneska zaroven udelam vylet i na magistrat a pozeptam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 hlavně sem pak hoď info o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 JJ urcite hodim no hlavni asi bue mit typovy list jak mi psal Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak jsem už po obědě,dnes vynikající bašta Kuře ala kačena, brambor,zelí....naprosto :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 hmm tak koukám že opravdu zase mrtvo......kuava co všichni děláte pořád?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 čus bus autobus ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 čáááute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak se tu pomalu slízáme jak mouchy na pivo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Zdravim vsechny, tak jak se mate doufam ze lip nez ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ahoj, ja se mám celkem fajn. A co se děje u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 No doma je to nejaky naprd, a navic se mam pracovne, a premyslim taky porad nad kolama, no jinak ted se rozhoduju mezi 16" Alu Poli od Remuse a nebo ty 17" RSW od Piskota, ktere musim priznat u me vedou , tak ted aby nekdo z tech kdo psal koupil moje FRS a bude to a navic doma s pritelkyni zas to nejak skripe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 aha, to mě mrzí , a přitom to na srazu vypadalo, že už je to ok. Já bych volil ty od Piskota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 To na srazu byla kamaradka no byvala ale tak uvidime jak to vse bude ono je to u me takove zamotane, no asi budou od piskota, no jeste ted doufat ze so pro moje kola nekdo prijede o vikendu uz asi prezuju na zimni nebo klidne jeste zitra nebo dnes kdyz by nekdo prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 aha, tak to jo, to jsem to rochu pomotal , tak držím palce, aby se povedly prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 No psalo uz par lidi tak uvidime co a jak no ani jsi to moc nepomotal ja to mam vubec takove divne,a le snad se to vse casem urovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 tak prodáš je určitě, toho bych se nebál, že o ně nebude zájem Já právě myslel, že si tam byl s přítelkyní tak přeju, ať se to vše urovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 No my jsme spolu byli 3roky a mozna zas budeme, no snad vse bude ok, no jinak taky doufam ze kolesa se prodaji, no ona ted bude zima, tak i kdyby se prodali a piskot by je prodal, tak je cela zima na shaneni novych, a premyslel jsem taky o modelu kol od skodovky Kentaur ty 17 co se dava na roomster a fabia Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 aha ,, no ty kentaury taky nevypadaj zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ted jsem to konecne videl na F1 combi tak mi to prave vrta hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 on je takovej výběr kol, že je těžký se rozhodnout pro jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Nazdar bando koukám,že učast nijak závratná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 nazdar Vlasto...njn oldies team se rozpad tak je to bída.....co ty seš v práci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) . Editováno: 28. Říjen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.