Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

má je tu zapsáno myslím víc lidí takže by to snad neměl být problém

No tak si dneska zaroven udelam vylet i na magistrat a pozeptam se :)

hlavně sem pak hoď info o tom ;)

JJ urcite hodim no hlavni asi bue mit typovy list jak mi psal Olin

tak jsem už po obědě,dnes vynikající bašta Kuře ala kačena, brambor,zelí....naprosto :palec2: :palec2: :palec2:

hmm tak koukám že opravdu zase mrtvo......kuava co všichni děláte pořád??

dobrý večer

čáááute

Zdravim vsechny, tak jak se mate doufam ze lip nez ja :(

Ahoj, ja se mám celkem fajn. A co se děje u tebe?

No doma je to nejaky naprd, a navic se mam pracovne, a premyslim taky porad nad kolama, no jinak ted se rozhoduju mezi 16" Alu Poli od Remuse a nebo ty 17" RSW od Piskota, ktere musim priznat u me vedou :), tak ted aby nekdo z tech kdo psal koupil moje FRS a bude to a navic doma s pritelkyni zas to nejak skripe :(

aha, to mě mrzí :feve: , a přitom to na srazu vypadalo, že už je to ok. Já bych volil ty od Piskota :palec2:

To na srazu byla kamaradka no byvala ale tak uvidime jak to vse bude ono je to u me takove zamotane, no asi budou od piskota, no jeste ted doufat ze so pro moje kola nekdo prijede o vikendu uz asi prezuju na zimni :( nebo klidne jeste zitra nebo dnes kdyz by nekdo prijel :)

aha, tak to jo, to jsem to rochu pomotal :smich:, tak držím palce, aby se povedly prodat ;)

No psalo uz par lidi tak uvidime co a jak :) no ani jsi to moc nepomotal :) ja to mam vubec takove divne,a le snad se to vse casem urovna :)

tak prodáš je určitě, toho bych se nebál, že o ně nebude zájem ;) Já právě myslel, že si tam byl s přítelkyní :) tak přeju, ať se to vše urovná ;)

No my jsme spolu byli 3roky a mozna zas budeme, no snad vse bude ok, no jinak taky doufam ze kolesa se prodaji, no ona ted bude zima, tak i kdyby se prodali a piskot by je prodal, tak je cela zima na shaneni novych, a premyslel jsem taky o modelu kol od skodovky Kentaur ty 17 co se dava na roomster a fabia Scout :)

aha :) ,, no ty kentaury taky nevypadaj zle :palec2:

Ted jsem to konecne videl na F1 combi :) tak mi to prave vrta hlavou :)

:) on je takovej výběr kol, že je těžký se rozhodnout pro jedny

Nazdar bando koukám,že učast nijak závratná.

nazdar Vlasto...njn oldies team se rozpad tak je to bída.....co ty seš v práci??

.

Upraveno od raca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.