Říjen 27, 200915 r má je tu zapsáno myslím víc lidí takže by to snad neměl být problém No tak si dneska zaroven udelam vylet i na magistrat a pozeptam se
Říjen 27, 200915 r tak jsem už po obědě,dnes vynikající bašta Kuře ala kačena, brambor,zelí....naprosto :palec2:
Říjen 28, 200915 r No doma je to nejaky naprd, a navic se mam pracovne, a premyslim taky porad nad kolama, no jinak ted se rozhoduju mezi 16" Alu Poli od Remuse a nebo ty 17" RSW od Piskota, ktere musim priznat u me vedou , tak ted aby nekdo z tech kdo psal koupil moje FRS a bude to a navic doma s pritelkyni zas to nejak skripe
Říjen 28, 200915 r aha, to mě mrzí , a přitom to na srazu vypadalo, že už je to ok. Já bych volil ty od Piskota
Říjen 28, 200915 r To na srazu byla kamaradka no byvala ale tak uvidime jak to vse bude ono je to u me takove zamotane, no asi budou od piskota, no jeste ted doufat ze so pro moje kola nekdo prijede o vikendu uz asi prezuju na zimni nebo klidne jeste zitra nebo dnes kdyz by nekdo prijel
Říjen 28, 200915 r No psalo uz par lidi tak uvidime co a jak no ani jsi to moc nepomotal ja to mam vubec takove divne,a le snad se to vse casem urovna
Říjen 28, 200915 r tak prodáš je určitě, toho bych se nebál, že o ně nebude zájem Já právě myslel, že si tam byl s přítelkyní tak přeju, ať se to vše urovná
Říjen 28, 200915 r No my jsme spolu byli 3roky a mozna zas budeme, no snad vse bude ok, no jinak taky doufam ze kolesa se prodaji, no ona ted bude zima, tak i kdyby se prodali a piskot by je prodal, tak je cela zima na shaneni novych, a premyslel jsem taky o modelu kol od skodovky Kentaur ty 17 co se dava na roomster a fabia Scout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.