lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca: taky do mě každej rejpe co tady furt hledám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to sem taky zažil ale ted už se jen tlemej ... ale co tady furt hledam by mě taky zajimalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no mě už se každej jak v práci tak doma chechta že kdykoliv dou okolo tak mam zeleno ale ja na ně dlabu........jj na oslavu střizlivej domu po čtyřech :-) u mna zatial ziadne komentare nie su, ale ma prist nejaka inspekcia kvality ci co dnes tak asi budem musiet byt menej napadny .. oslavy su take povinne ozieracky v poslednej dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca: taky do mě každej rejpe co tady furt hledám.... do mna len kolega a potom sa smeje ked nieco vymyslim - ako naposledy s tym naraznikom zadnym.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 wau, akurat som sa stal "profesionalom" podla popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nestraš s kontrolou....to já než bych smazal všechen nelegalni soft filmy a mp3 to bych asi jen tak nestih......to ja mam spíš štěstí že v práci sem jedinej fabiatik neumi si představit aby nas tam bylo víc a vymejšleli všechno možný co se tady dá vyčíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 wau, akurat som sa stal "profesionalom" podla popisu to já už profesionál nejsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ono je to taka globalna kontrola, tusim nieco ohladne dodrziavania iso noriem - takze ten soft nehrozi nastastie.. kolega tu ma swifta a nechava sa inspirovat - zial on ma mensie moznosti uprav ako mi ostatni, co sme verni "domacej" znacke keby tu bol este niekto ako ja, urcite by klesla moralka na pracovisku aspon o polovicu a nic ineho by sa neriesilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to já už profesionál nejsem:) ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 idem, lebo "PANI" dorazili asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni musí Ti to změnit nějaký Admin fora, nyní už však já o žádnej ochotnem nevím, časy se hold mění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 musite si dat do avataru rooma a nikdo vas vyhazovat nebude :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 TomV: rooma jo? no jedině až postupem času, stavající fabie má ještě tuze málo najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 luky: a ten luxusny obrazok cervenej fabky v podpise sa ako da spravit? to je nejaky odkaz co si vlozis do podpisu a on sa zobrazuije takto ako mas ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) jj, v podpise to je jen vlozenej odkaz s obrazkem a on se takto zobrazuje Editováno: 21. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 vedel by si mi dat malu napovedu kde sa k niecomu podobnemu mozem dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 cretino: máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No konečně )) Alespoň nemusíme čichat ty Octavácký diesly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 evers, taky si říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Lukky , oddeška smrdim celý dny tady ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ...kdy se sejdem v míste bydliště tvých rodičů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no si rekni, v nedeli sem jel okolo... dneska se tam budu stavovat jen tak na skok ... zitra na cca hodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no nějak to vymyslíme....dneska budu doma po 19.00....ted nedokážu říci, určitej termín, ale někdy to klapne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no snad to nejak dopadne.... v patek mame koncert na žižkově jestli nemáš co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 pátek je zatím daleko, nevím ani co bude zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.