Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

raca: taky do mě každej rejpe co tady furt hledám....

to sem taky zažil ale ted už se jen tlemej ... ale co tady furt hledam by mě taky zajimalo :-)

no mě už se každej jak v práci tak doma chechta že kdykoliv dou okolo tak mam zeleno ale ja na ně dlabu........jj na oslavu střizlivej domu po čtyřech :-)

u mna zatial ziadne komentare nie su, ale ma prist nejaka inspekcia kvality ci co dnes tak asi budem musiet byt menej napadny .. oslavy su take povinne ozieracky v poslednej dobe :feve:

raca: taky do mě každej rejpe co tady furt hledám....

do mna len kolega a potom sa smeje ked nieco vymyslim - ako naposledy s tym naraznikom zadnym.. :smich:

wau, akurat som sa stal "profesionalom" podla popisu :plol

nestraš s kontrolou....to já než bych smazal všechen nelegalni soft filmy a mp3 to bych asi jen tak nestih......to ja mam spíš štěstí že v práci sem jedinej fabiatik neumi si představit aby nas tam bylo víc a vymejšleli všechno možný co se tady dá vyčíst

wau, akurat som sa stal "profesionalom" podla popisu :plol

to já už profesionál nejsem:)

ono je to taka globalna kontrola, tusim nieco ohladne dodrziavania iso noriem - takze ten soft nehrozi nastastie.. kolega tu ma swifta a nechava sa inspirovat - zial on ma mensie moznosti uprav ako mi ostatni, co sme verni "domacej" znacke ;)

keby tu bol este niekto ako ja, urcite by klesla moralka na pracovisku aspon o polovicu a nic ineho by sa neriesilo :smich:

to já už profesionál nejsem:)

ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni

idem, lebo "PANI" dorazili asi.. :feve:

ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni

musí Ti to změnit nějaký Admin fora, nyní už však já o žádnej ochotnem nevím, časy se hold mění

musite si dat do avataru rooma a nikdo vas vyhazovat nebude :smich: :smich: :smich:

TomV: rooma jo? no jedině až postupem času, stavající fabie má ještě tuze málo najeto

luky: a ten luxusny obrazok cervenej fabky v podpise sa ako da spravit? to je nejaky odkaz co si vlozis do podpisu a on sa zobrazuije takto ako mas ty?

jj, v podpise to je jen vlozenej odkaz s obrazkem a on se takto zobrazuje

Upraveno od lukyssek

vedel by si mi dat malu napovedu kde sa k niecomu podobnemu mozem dostat? :help:

cretino: máš SZ

No konečně :))) Alespoň nemusíme čichat ty Octavácký diesly :smich:

evers, taky si říkám

Lukky , oddeška smrdim celý dny tady :))

...kdy se sejdem v míste bydliště tvých rodičů???

no si rekni, v nedeli sem jel okolo... dneska se tam budu stavovat jen tak na skok ... zitra na cca hodku

no nějak to vymyslíme....dneska budu doma po 19.00....ted nedokážu říci, určitej termín, ale někdy to klapne.....

no snad to nejak dopadne.... v patek mame koncert na žižkově jestli nemáš co dělat :)

pátek je zatím daleko, nevím ani co bude zítra

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.