Duben 21, 200916 r to sem taky zažil ale ted už se jen tlemej ... ale co tady furt hledam by mě taky zajimalo :-)
Duben 21, 200916 r no mě už se každej jak v práci tak doma chechta že kdykoliv dou okolo tak mam zeleno ale ja na ně dlabu........jj na oslavu střizlivej domu po čtyřech :-) u mna zatial ziadne komentare nie su, ale ma prist nejaka inspekcia kvality ci co dnes tak asi budem musiet byt menej napadny .. oslavy su take povinne ozieracky v poslednej dobe
Duben 21, 200916 r raca: taky do mě každej rejpe co tady furt hledám.... do mna len kolega a potom sa smeje ked nieco vymyslim - ako naposledy s tym naraznikom zadnym..
Duben 21, 200916 r nestraš s kontrolou....to já než bych smazal všechen nelegalni soft filmy a mp3 to bych asi jen tak nestih......to ja mam spíš štěstí že v práci sem jedinej fabiatik neumi si představit aby nas tam bylo víc a vymejšleli všechno možný co se tady dá vyčíst
Duben 21, 200916 r wau, akurat som sa stal "profesionalom" podla popisu to já už profesionál nejsem:)
Duben 21, 200916 r ono je to taka globalna kontrola, tusim nieco ohladne dodrziavania iso noriem - takze ten soft nehrozi nastastie.. kolega tu ma swifta a nechava sa inspirovat - zial on ma mensie moznosti uprav ako mi ostatni, co sme verni "domacej" znacke keby tu bol este niekto ako ja, urcite by klesla moralka na pracovisku aspon o polovicu a nic ineho by sa neriesilo
Duben 21, 200916 r to já už profesionál nejsem:) ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni
Duben 21, 200916 r ako si si zmenil ten popis? videl som ze to ma vela ludi, ale akosi som sa k tomu nedostal ze ako sa to meni musí Ti to změnit nějaký Admin fora, nyní už však já o žádnej ochotnem nevím, časy se hold mění
Duben 21, 200916 r TomV: rooma jo? no jedině až postupem času, stavající fabie má ještě tuze málo najeto
Duben 21, 200916 r luky: a ten luxusny obrazok cervenej fabky v podpise sa ako da spravit? to je nejaky odkaz co si vlozis do podpisu a on sa zobrazuije takto ako mas ty?
Duben 21, 200916 r jj, v podpise to je jen vlozenej odkaz s obrazkem a on se takto zobrazuje Upraveno Duben 21, 200916 r od lukyssek
Duben 21, 200916 r no si rekni, v nedeli sem jel okolo... dneska se tam budu stavovat jen tak na skok ... zitra na cca hodku
Duben 21, 200916 r no nějak to vymyslíme....dneska budu doma po 19.00....ted nedokážu říci, určitej termín, ale někdy to klapne.....
Duben 21, 200916 r no snad to nejak dopadne.... v patek mame koncert na žižkově jestli nemáš co dělat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.